- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
-
HUTCHDB
nagyúr
Nekem s9 plus van, az is sokkal, sokkal jobban birja akkuban, mint anno a note 8.
A note 9 meg ugye meg jobb akkuidoben, mint az s9 plus.
Lagg a note 8-nal volt, de az s9 plus-nal nincs, sot a memoriakezeles is jobb a note 8-tol az uj szeriakban, szinte soha nem vettem eszre az alkalmazasok ujratolteset. -
kchris78
veterán
válasz
ForRedGlory #946 üzenetére
ha az ember rendes élvezhető hangzást akar akkor még mindig a jack az alap - még az aptX HD is csak 576kbit/s átvitellel rendelkezik 4:1 tömörítéssel. A sima apt 3xx kbit még szarabb hangzással...
-
Voltam újra megnyomkodni a Note 9-et, ismét kár volt, nagyon tetszik. Mint írtam, Note 8-at is szerettem, de az azért belaggolt néha, itt amit csak tudtam ráküldtem, de nem laggolt be. Hozzá castlakoztattam a BT fülesem, de nekem %-ot cask a csatlakoztatás pillanatában írt, utána már csak annyit mutatott , hogy az akkumulátor töltöttsége "magas". Köszike, sokat segítettél
Ettől az akku dologtól még mindig parázok, Note 8 nagyon nem bírt ki egy napot, főleg, mert munkaheylen ki is kellett kapcsolni a 4g/VOLTE-t, mert nagyon merült. Félek, 9-es se volna sokkal jobb, fene tudja. A hangja remek, sőt, bt-on átjövő hang nekem sokkal dinamikusabb, mint X esetében.
-
válasz
ForRedGlory #942 üzenetére
Azért nem utazok.
Inkább küldjék amit rendeltem, igaz olyan meg nincs náluk... -
válasz
kchris78 #939 üzenetére
Pedig az Samsung viszonylatban nem sok. Nekem az összes S és Note így merült. Ahogy fentebb is írtam, a Mate 10-hez képest viszont sehol nincs.
Nekem az always on 4-8 százalékot harap az akksiban készenléti időtől függően. Ez elég pazarló szerintem. Valamint 2/5 térerő mellett nekem merül mint a disznó. Aki 5-6 kijelző órát összehoz az nyilván folyamatosan nyomja, azt így bármelyik mobil hozza. Én tojok az üzemidőre, most két naponta vagy egy nap tizenkét óránként töltöm, olyan mindegy...
(#940) ForRedGlory
Na most akkor melyik telefonod volt tulajdonképpen?
Egyik napról a másikra cseréltem le a Mate 10-et erre, totál hidegen hagy mit írnak a neten. Az nem merül így készenlétben, ha hiszed ha nem. -
ForRedGlory
félisten
válasz
Plazmacucci #920 üzenetére
Mi van?
Volt M10 Pro telefonom, nem birt tobbet...
Bar ez P20 Pro, de az kb Mate 10 Pro... Megnezheted GSMArenan, ott van teszt. A Mate obban birja a bongeszesr, a Nite jobban birja a videozast, beszelgetesi idoben meg kilometerekkel jobb a Note.
-
kchris78
veterán
azért akárhogy is én most is meglepődtem hogy ha levonom a 3:30 perc SOT-ot (hacsak nem max fényerőn volt), 39 óra álláshoz sok ez a merülés. Főleg hogy 4000mAh-s az akksi. Akár mennyit is bűvészkedik az Android alapvető process futtatási dolgok miatt ez mindig is jó szr lesz... Főleg hogy írta valaki hogy egy éjszaka 7-8%-ot lemegy? mikor hozzá sincs nyúlva? Az nagyon sok...
-
beteg
őstag
Nem tudom, én milyen példányt fogtam ki, lehet, hogy hamisítvány, de nálam fényszivárgás nulla, a leg tökéletesebb az illesztés, az aksija viszont egy nagy rakás szar. Nem hogy két napot nem bír erős használat mellett, de még annyit sem, mint a korábbi S9+ om.
-
Teal'C
veterán
válasz
Tatu-1981 #932 üzenetére
Azokat a samunak küldik vissza (TMX) amin nincs gyári fólia gondolom nem vennéd át,ennyire senki sem balga. amit csak felnyitottak de nem szedték le a fóliát valszeg egyszer be lett kapcsolva de ismétlem ez nem hiba aki nem tudja elfogadni az ne vegyen ilyen tipusú készüléket.
-
Teal'C
veterán
válasz
newman8929 #930 üzenetére
Tudod én egy alkalmazottat sem akarok bántani de ha az eladónak nincs ennyi esze hogy tudja mitől van ez a jelenség ráadásul már azóta hogy hajlított kijelző létezik merthát ez nem újkeletű dolog na addig lehet ezt cseréltetni.
Ha a Samsung lenyilatkozza hogy ez nem hiba akkor többé nem cserélik ki. Ha meg nem mond semmit akkor igazából az eladóra van bízva hogy beküldi-e a szervízbe, de ha ott is ilyen okos emberek vannak akkor még szét is szedik a telódat majd újraragasztják és visszakapod az miért is lenne jó, max a fény nem fog szivárogni vagy kevésbé de lehet hogy beázik. Persze ez a 3napos és 14 napos dologra nem vonatkozik ot csere és kész.
-
Tatu-1981
tag
Sokan írjátok, hogy 3 napon belül visszavittétek, kicseréltettétek a telefont a fény szivárgás miatt. Ilyenkor mi lesz a visszavitt telefonokkal? A kereskedő visszaadja a Samsungnak? Vagy odaadják a követező vevőnek?
Ha én például most bemennék, akkor jó eséllyel egy valaki által már visszavitt példányt kapnék? Vagy az 5 kibontottból azt, amelyiken legjobban látszik a hiba? -
Teal'C
veterán
válasz
newman8929 #924 üzenetére
De erről nincs mit nyilatkozni ez nem hiba, ez egy fizikai jelenség. 2 dolgot tehetnének az 1ik hogy lefestik minden kijelző élét feketére a 2dik hogy gumiperemet raknak a kijelző meg a keret közé de az elég szarulnézne ki és akkor azért puffogna mindenki. egyszerűen ki tudod próbálni csinálsz egy képet paint al ami fekete fehér sávokat tartalmaz keresztben kb 2 cm szélességbenés azt mozgatod a képernyőn fel és le meglátod a fény mindíg a fehér résznél jelenik meg.
Amúgy az hogy kinek jobban kinek kevésbé látszik az igazábol század mm eltéréseken múlik ennyi.
-
erdosi
csendes tag
A fényszivárgós dolog részemről le van zárva. Az Amoled működéséből adódóan lehetetlen, hogy a kijelző alól fény jöjjön ki, ráadásul a készülék IP68-at nem puszira kapott. Ahogy te is írod, ez egy fizikai jelenség, mivel ott nincs festve az üveg.
Az alábbi képen szintén ez a jelenség látható egy Note9-re helyezett fólia előadásában.
-
newman8929
tag
Én elfogadom, csak valami hivatalos magyarázatot várok a Samsungtól rá. Tudom, hogy ettől még nincs baja, de azért egy ilyen árú készüléktől nem ez az elvárt. Ha azt mondják, ez van...belenyugszom, de ha felajánlják a cserét (72 órán belül vagyok) nem fogom vissza utasítani, persze csak ha a csere készülék hibátlan.
-
FőDudu
veterán
Sziasztok!
Lenne par hasznalati kerdesem:
- van-e ra mukodo hivas rogzito alkalmazas?
Regota felveszem az osszes hivasomat - jo lenne az uj telefonon is ez a funkcio.
- fortnite megy rajta TV-re kirakva?
Fiam megorul erte - de nem akarok konzolt venni emiatt.
Androidos TV es hozza valo USB-s kontroller van, arra gondoltam kirakom neki Chromecasttal es kontrollert dugok a telefonra OTG kabellel.
- fenyero: napon rendesen lathato?Koszi!
-
erdosi
csendes tag
Azt azért figyelembe kell venni, hogy egy átlagos papírlap vastagsága 0.1 milliméter, azaz egy tized milliméter. Tegye fel a kezét, aki tisztában van vele, hogy ez pontosan mennyi is a valóságban (~1db hajszál vastagsága).
Mivel fém és üveg kapcsolatáról van szó, a két különböző anyagnak eltérő a hőtágulása is. Szerintem hasonló ragasztóval ragasztják össze őket, mint amit az autóiparban használnak a szélvédők ragasztására. Erősen rögzít, de soha nem keményedik meg teljesen, mivel szükség van a rugalmasságra a hőtágulás miatt.
Ha ez a kis rés nem lenne ott, nagy hőmérséklet változásoknál lehet olyan feszültség keletkezne az üvegben, hogy magától berepedne. Ráadásul itt ívelt üvegről van szó, ez talán még érzékenyebb.
-
Én csak a Mate 10 Pro üzem idejét sírom vissza, amúgy az a telefon sajnos fasorban sincs N9-el.
-
Titana
tag
Mindegyiknél egy vékony papír befér a keret és az üveg közé, azt mondják mind ilyen már S7-S8-tól.
Azért ez elég gáz szerintem -
seger
addikt
válasz
newman8929 #916 üzenetére
Az más. En 24-én vettem át.. de samu azt mondra cseréltessem 14 napon belül....
-
seger
addikt
válasz
newman8929 #909 üzenetére
Telekom nem fogja cserélni. Nekem azt mondták vigyem vissza, visszaküldik és ha sztornózták, rendelhetek másikat. Cserélni csak 72órán belül cserélnek. Írok a samsungnak! Kíváncsi vagyok neked cserélik-e...
Mindenképpen írd meg! -
Felhívtam a SES-t.
Még jobban felbactak.
Lényeg, hogy nincs is nekik olyan amibe benne van, kolléga szabadságon aki ezzel foglalkozik.
A kedves hölgy mondata érdekes volt: " Gondolhattam volna, hogy ennyiért nem jár hozzá infra."
Hirtelen köpni nyelni nem tudtam.
Abba maradtunk, mivel nincs illetékes, írok egy levelet... -
HaliGab23
senior tag
válasz
HaliGab23 #907 üzenetére
Na megnéztem nagyítóval, ahol fényt látni oldalt, olyan, mintha a kijelzőn lenne egy réteg, ami század millimétert feljött. Az világít, mint az optikai szálas lámpa (páran írtátok is fent).
Vagy üvegvágási (?) hiba, vagy valami réteg/bevonat hiba.
Sőt nálam is látszik, mintha valami gumiszerű anyag lenne ott bent, de csak azon a részen, ahol világít, lehet, hogy amiatt sérült ott a kijelző széle, az tolta fel a réteget/bevonatot.
Sőt még akár azt is rá lehetne fogni, hogy gyártás után szétszedték, és ahogy végighúzták ott a "stanckést", az okozza a hibát! És azért van ott a gumiszerű anyag is, mikor újra összerakták nyomtak oda kicsit...
-
seger
addikt
válasz
newman8929 #909 üzenetére
Kíváncsi vagyok a menetére. Telekom odarendeli a csere készüléket, és bemész cserélik, vagy futár viszi és adod a kezébe a régit?
-
állásban éjszaka kinek mennyit merül a telefon?
nekem ugyan annyi mint note8. 2sim, wifi (ugyan úgy mint nappal, semmit nem kapcsolok le külön) 7-8% lemegy.. -
HaliGab23
senior tag
Szerintem sem fog a Samsung semmit írni, hiszen azzal csak még jobban erre irányítaná a figyelmet.
Csak itt a fórumot olvasva elég sokan viszik vissza az előrendelt Note 9-et.
Gondolom más országokban is hasonló lehet a helyzet, vagy a selejtet ide tolták ki, ahol akkora balhé úgysem lesz miatta, mint pl. egy USA-ban. -
törölt tag
válasz
Plazmacucci #901 üzenetére
Innen üzenem, hogy én már "elajándékoztam".
De legalább raknák offba...
-
Titana
tag
Nekem tegnap előtt cserélték a telefont, mert nagyon durva volt a fényszivárgás, kettőt felbontottak azoknál sokkal kevesebb volt aztán kértem, hogy még egyet bontsunk annál már szinte nem is volt, ezért azt elhoztam, ha az se lett volna jó vissza kértem volna a lóvét, amit vissza is adtak volna. Igazából nem szívesen váltam volna meg a telefontól, örülök, hogy ez már szinte tökéletes. Az akkumlátor meg egy töltés után szerintem nagyon jó.
-
válasz
petertoth10 #897 üzenetére
Ez amolyan Pokémon 2.0? Vagy mi???
bendegúzz: Ez a fényszivárgás már a Note 8-nál illetve az S8-nál is megvolt. Komolyan azt gondolod, hogy fognak épkézláb választ adni rá??? HA akkora nagy hiba lenne, akkor léptek volna már valamit jóval korábban...Tojnak rá magasról, hidd el...
-
Kurva nagy drog lehet ez a fortnite ha már privátban is ezzel csesztetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- NBA és kosárlabda topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Spórolós topik
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest