- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hiába írod vastaggal szedve. A piacot nem érdekli. Vagy 5 különböző samsungom volt hivatalos magyar forrásból, egyösszegben kifizetve, magánszemély nevére szóló számlával, samsung garjeggyel. Amikor el akartam adni őket, vissza lehet nézni a hardver aprón, le se szarták reális áron, mert tele volt a kínálat kinti, gartalan, részletre hozott szolgáltatós telefonokkal, jóval olcsóbban. Csak nyomott áron tudtam eladni őket.
Irhattam volna én ugyan ezt vastaggal szedve, szinte mindenki csak az árát nézni.Most például egy Note 10+-t mutass ami Valóban 2 év garos, nem szolgáltatós a hardveraprón! Figyelem, mióta megjelent a teló, egy sem volt. Kettő volt, amiről ezt állították, de kamu volt. Az egyik cégnévre szólt és valami trükk volt a számlán, nem egy összegben volt fizetve. A másik most is fent van, arról nem mondok véleményt.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Netflix
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos autók - motorok
- Honda topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest