Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xterms
tag
Könyörgök, tényleg segítsen valaki mert kezd felmenni az agyvizem...
- A Marketről semmi nem jön le, a starting download megjelenik, és ennyiben is marad
- Megpróbáltam USB-n keresztül, leszedtem az Android SDK-t és vele az USB driver package-t, aztán W7-en manuálisan ugye kitallózom a letöltött drivert, ahová a Windows van szíves azt írni, hogy nem találja.
Persze van a neten ilyen-olyan leírás meg alternatív megoldás, amihez másik 625 programot kell telepíteni a telóra meg a gépre, szóval már tele van a zöld robotom ezekkel...
Most fogok kapni egy hároméves bant, mert mindjárt akkorát káromkodom…
-
Piwi
veterán
Új rekord minivel: 5nap 15óra
akksi 10 %on. igaz nyaralunk igy nem volt agyonnyomva
-
runner 125
nagyúr
-
nggabi
félisten
válasz
sultiii #1491 üzenetére
igen a mapsot már én is leszedtem
titanium backuppal uninstallt neki
fet-men: hülyeség... nem lesz semmi visszahívás... legrosszabb eset h megszívja a samsung de ez nem a te bajod lesz...
sultiii: cwmből töröld a battery statsot. piwi régebben linkelte h mit kell felrakni a cwmes recoveryhez...
zoli: májvipfotó lol
-
sultiii
tag
Egy kis segítséget kérnék, hogy a mapsot miképp lehetne eltüntetni a telefonról, mert 1 nap alatt úgy le merül az akksim mint a titanik.?? Akksi kalibrálást is próbáltam de nem megy, marketról leszedtem egy " accu calibration" nevű progit de az meg állandóan hibát ír ki, ha nincs 100%on az a baja, ha 100%on van akkor is hibát ír ki.
-
FET-MEN
veterán
Hali. érdeklődnék hogy öcsémnek van ilyen telója, és tegyük fel hogy most az apple betiltatja a galaxy sorozatot akkor visszahívják a telefonokat vagy mi??(csak azért kérdem itt mert engem ott nem enged vamamiér hozzászólni
)
-
nggabi
félisten
válasz
V.Zoltán112 #1487 üzenetére
ace-en a kijelző furi vmiért... a képfrissítése érdekes, de te tudod...
jah a nokiák jók voltak régen de hát haladni kell a korral
-
nggabi
félisten
. mellé
-
nggabi
félisten
válasz
V.Zoltán112 #1484 üzenetére
más nincs csak ezek?
ace, x8, x10mp kilőve sztem... ha kevés a lé jó választás a galaxy mini... főleg n5230 után
-
V.Zoltán112
tag
válasz
molnarpeter #1483 üzenetére
Háát, attól függ hogy kapok pénzt.
Xperia X8
lg optimus me
samsung galaxy mini
x10 mini proHa kapok pénzt:
Samsung galaxy ace
Lg optimus One -
molnarpeter
nagyúr
válasz
V.Zoltán112 #1480 üzenetére
Van más alternatíva?
mp
-
user137
őstag
válasz
V.Zoltán112 #1480 üzenetére
OVI-s?
-
V.Zoltán112
tag
Szerintetek a nokia 5230 készülékemet nyugodtan leválthatom mini-re? Elég ovis kérdés, de csak azért tettem fel, hogy megtudjam mi a véleményetek.xD
-
miuifan
csendes tag
Sziasztok! miui-t nem lehet felrakni minire?
-
nggabi
félisten
válasz
molnarpeter #1475 üzenetére
vagyis az új gazdája
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #1472 üzenetére
A Samu oldalán regeld be, akkor kapsz még két hónap garanciát
Mp
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #1472 üzenetére
Váltasz?
-
Kicsirics77
veterán
-
GabenHUN
csendes tag
Srácok help!
Láma vagyok. Hogy az istenbe' tudom úgy beállítani a telót, hogy híváskor CSAK rezegjen?
-
achon
aktív tag
A Froyo 2.2-nek van wifi problémája. Nem lehet bekapcsolni a wifit, hiába "tapizol" (kattintás helyett ez a jó szó?
Olvass egy kicsit vissza vagy nézz meg külhoni fórumokat.
Csak a ki és bekapcsolás segít.A 2.3.4 alatt már nincs ilyen probléma, és érzékenyebb lett az érintésre, ami csak az előnyére vált.
-
tomp
félisten
válasz
rudymester #1461 üzenetére
Én bekapcsolni sem tudom a wifit az error mjatt. Szval nem az a baj, hogy nem tudok kapcsolódni.
-
Xterms
tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a gondom, hogy nem akar letölteni semmit a Marketről. Natív Fb-t, Opera Minit és Messengert indítottam el WiFi-n, de mindegyiknél csak a Starting download sort látom, de a letöltés az istenért nem indul el.
Utánaolvastam és a Google Talkról írnak külhoni sorstársaim valami bejelentkezéses kavarást, mást meg azt írja hogy neki ez sem oldotta meg, egy 2009-es troubleshooting topicban csak a visszajelzésekig jutottak el a hibáról de megoldást nem láttam ott sem.Szóval hogy tudnám rábírni a Marketet, hogy szimpatizáljon a telóval?
Valszeg volt már szó róla, de az utolsó pár oldalon visszaolvasva nem láttam.Ja és még a gyári kettőkettes Froyo van rajta, de elvileg ez nem problémaforrás.
-
zaba
tag
válasz
Kingfisher1 #1463 üzenetére
Az aláírásom egy idézet a Gilmore Girls pilotjából.
-
Kingfisher1
tag
Az Origo a T. böngészője. (vagy csak átnevezték az eredetit, nem tudom. ) Egyenlőre nincs még frissítés (T-s), ezt a szervízben is közölték (S). És azt mondták, a T. nyúl bele leginkább a rendszerbe, a másik 2 szinte alig! Ezért fogok én magamnak frissíteni ...
Nem tudod eltávolítani, csak root-tal! Azért adták kedvezményesen, hogy ezt használd!
Igen, KIES értesít majd róla, ha eljön az ideje.(miért öl a vörös hús?) nem értem
-
zaba
tag
T-nél van rá hivatalos 2.3 frissítés? Vagy lesz?
Illetve ezt már nem is a szolgáltató végzi, hanem a KIES-sel én otthon?
A frissítés eltünteti az origo-t mint alapértelmezett keresőt a telóról, vagy manuálisan kell uninstallálni? Mert ez pl zavar a T-s készüléken. -
eccpecc1
csendes tag
Sziasztok!
lg camera nevű program regisztrált verziójával lenne gondom(előtte fent volt az ingyenes, az tökéletesen működött) az van hogy tökéletesen működik, videót rögzít is, de a fotózásnál csak forog a kép közepén az a vonalakból álló kör, és ez megy a végtelenségig/amíg ki nem lépek, erre van tippetek hogy ez miért lehet?
-
tomp
félisten
válasz
rudymester #1457 üzenetére
A wifi error majd megfog szaporodni. :-)
Nekem hetente már 3-4x jön elő. Neked froyo van rajta? -
rudymester
senior tag
válasz
negyedes #1452 üzenetére
APN kikapcsoló widget szerintem felesleges (bár picit talán kényelmesebb), a bekapcsológombot hosszan lenyomva megjelenik az adatforgalom ki-be kapcsolásának lehetősége. 2.2-től ez már alap.
Egyébként 2 hete használok Minit. Kicsit féltem a kis felbontás miatt, de annyira nem zavaró. Pl az Opera Minivel sokkal olvashatóbbak a weboldalak mint a gyári böngészővel. Eddig 1,5 nap volt a leghosszabb idő egy töltéssel. Sokat vagyok neten (wi-fi és edge felváltva), GPS trackert használok néha bringázáshoz, játszok, párom is elkéri Angry Birdst játszani, zenét halllgatok stb. Csontra még nem fagyott, szoftver fagyott már ki, de 20-30 másodperc után felajánlotta a program kilövését. Wi-fi-t néha nem lehet bekapcsolni, a beállításoknál "error" jelenik meg. Eddig 3 alkalommal fordult elő.
Összességében jó, a telefonálás közben picit halknak találom, a régi Samu C3050 telóm jobban szólt, de volt olyan LG teló, amelyiket fél hangerőn kellett használnom, úgy üvöltött a hanszóró beszélgetés közben. -
trance89
őstag
de ezt neki magyarázhatod, ő ráfogja hogy én akkor is fényképeznék a minivel ha lenne benne mittomén 8Mpixel autofókusz amikor én még a 12Mpixeles fényképezőnket sem használom egyáltalán...
nagyon bírom azokat az embereket akik a kamerája szerint ítélnek meg egy telefont, tessék ott van egy 100 euróval drágább készülék amiben van 2x annyi megapixel mellesleg még ezeket az 5-8 megapixeles kamerákat is szarráveri bármilyen olcsó digitális fényképezőgép...
akinek pedig a fényképezés a fontos az nyugodtan vegyen egy 600 eurós telefont hogy tudjon hasonló minőségű képeket csinálni mint egy 100 eurós digitális fényképezőgép es ne sírjon hogy nem kap egy 130 eurós telefonhoz autofókuszos kamerát... -
tomp
félisten
Miért nem szerepel néhány alkalmazás a My apps-ban a Marketen miközben onnan szedtem le? pl Opera Mobile. Marketről van. Nincs benne. Ha rákeresek, az installra tudok rányomni aminél újra letöltené...
-
trance89
őstag
válasz
molnarpeter #1445 üzenetére
jahh a kamera jobb, mellesleg aki fényképezni akar vegyen fényképezőt, a telefon nem fényképező, bevallom őszintén 2 hónapja vettem a minimet de azóta csak egyetlen képet csináltam próbaképpen az első bekapcsolás után, és ennél több nem is nagyon lesz...
a billről pedig annyit hogy sokkal kényelmesebbnek találtam az erintőképernyőn való pötyögtetést fektetett módban mint a se hardveres billentyűzetét használva -
molnarpeter
nagyúr
válasz
trance89 #1443 üzenetére
Képzeld láttam már élőben Minit és X10MP-t is... A GM mellett a több RAM, a hivatalos 2.3, és a nagyobb méretű kijelző szól; az X10MP jobb képeket csinál, a kijelző méretéhez illő a felbontása, van QWERTY billje (csak hogy a legfontosabbakat említsem). Az 1.6 manapság már inkább 2.1, a kezelőfelület a launcher cseréjével változtatható, és ha valakinél a férfiasság a telefontól függ, ott komoly bajok vannak...
mp
-
trance89
őstag
válasz
V.Zoltán112 #1440 üzenetére
dehogynem, fogj mondjuk egy borotvapengét és felezd meg mindegyik pixelt a képernyőn máris lesz egy jobb felbontású készüléked...
mit hittél, hogy majd szoftveresen csinálsz egy 240x320-as kijelzőből mondjuk egy 480x800 képpontosat? gigalol, ilyen hülye kérdést is már rég olvastam -
trance89
őstag
válasz
molnarpeter #1441 üzenetére
és ezt úgy mondod hogy már volt is a kezedben?
mert én már próbáltam, az egyik rokonomnak van ilyen és bátran kijelentem hogy ez a telefon egy nagy rakás SZAR, arra pont elég amire a nők használják, akinek másra is kell mint hívás, sms, zene annak nagyon nem ajánlom mert messze nem használhatóak ki vele az android adta lehetőségek, arról nem is beszélve hogy gyárilag 1.6-al jön ami a mai világban már őskövületnek számít...
legfőképpen a SE elbaszott kezelőfelülete ami leginkább zavart, amúgy hardverileg nem a legszarabb
az is igaz hogy kicsi, jahh szemből de a vastagsága majdnem a mininek a 2x-ese!!
kimondott női telefon, amelyik férfi ilyet vesz az meg is érdemli... -
molnarpeter
nagyúr
válasz
V.Zoltán112 #1440 üzenetére
Szvsz sokkal jobb...
mp
-
V.Zoltán112
tag
XDD
-
user137
őstag
válasz
trance89 #1434 üzenetére
+1. a kijelző nem minden, a Mini egy jófajta készülék, nem utolsó sorban van fehérben (lányoknak), van rá ginger, van rendes szervízhálózata, támogatása, stb....
mi is 15k-ért vettük, annyiért ajándék sztm. a kamerába beleférhetett volna egy autófókusz, de ennyi pénzért nem hisztizünk. -
trance89
őstag
nekem is hasonló eredményeim vannak, 3-4 nap mindig megvan
amúgymeg ennyit a miniről, blade legjobb esetben is csak feleennyi ideig húzza...
a hardverelemei egyáltalán nincsenek egy súlycsoportban, ugyanolyan 600MHz-en ketyegő MSM7227 van benne mint a miniben egy 480x800-as kijelzővel párosítva aztán csodálkoznak az emberek hogy még netezni sem lehet vele szaggatás nélkül... -
ArchElf
addikt
Helyzetjelentés - így raktam ma reggel töltőre a telót.
Utolsó töltés óta eltelt idő: 4 nap 20 óra
Akku állapota: 7%
Beállítások:
- kijelző - automata fényerő
- 2G only
- WIFI ON
- Adatkapcsolat OFF
FW: gyári 2.3.4Konklúzió: nagyon cool az új Firmware, eddig max másfél napot bírt ki ugyanilyen beállításokkal.
AE
-
-
nggabi
félisten
válasz
molnarpeter #1430 üzenetére
mondjuk ha nem filmet akar nézni rajta reggeltől estig akkor azért elviselhető. de valóban a balde megfontolandó, bár azokkal is van szívás...
am nézd meg a vodafonos 20k-s androidnak a kijelzőjét (858 talán?) és sírjál
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
V.Zoltán112 #1428 üzenetére
Nem ajánlom a telefont, a kijelzője nagyon gyenge (szerintem). Nincs más alternatíva? Ebben az árban a ZTE Blade éri meg leginkább, fontold meg, mert sokkal-sokkal szebb képe van...
mp
-
user137
őstag
válasz
V.Zoltán112 #1428 üzenetére
pixelsűrűség szubjektíven zavaró. engem bántana, asszonyt nem zavarja (előtte egy w350i-je volt)
napfényben ez is egy LCD kijelző
adatforgalom minden androidon 1 gombbal tiltható
bluetooth mérne menne? a BT az szabvány (pláne, h az Ericssoné, főleg). -
V.Zoltán112
tag
Sziasztok! Most készülök lecserélni az 5230-as telómat egy akció miatt egy ilyen telóra.
Kérdésem: Van a t-nél gingerbread frissítés?
Nagyon zavaró a pixelsűrűség?
napfényben olvasható?
Nem megy fel mindenféle "adatforgalmat generáló" webes tertalmakra a tudtom nélkül? Ha igen, hogyan kapcsolhatom ki?Valamint a legfontosabb, hogy nokia bh-214 típusú bluetooth füles működik-e vele, mert x10-zel sajnos nem.
-
user137
őstag
Urak, ha valakinek kell tok, de nem akar szarozni ebay-en paypallal, rendelhetek nagyobb tételben is. ő az.
szóljatok privátban. Bp 500Ft, postával 750Ft.
-
Piwi
veterán
Szia. Ezért az árért szerintem teljesen jó kis készülék a mini. Wifivel nem volt gond. Gps viszont kifejezetten gyors és stabil. A kijelző tény hogy gyenge, de megszokható és szerethető készülék
2.3.4 felrakása ajánlott, esetleg arra egy costum rom oc kernellel aztán csak használni kell
-
sdd2
veterán
Köszönöm a válaszokat.És nincsenek pixelhibások?vagy egyéb más gond a kijelzővel?Eleinte panaszkodtak hogy sok a hibás darab.
-
tomp
félisten
Ami nem tetszik:
Google Navigationnal egy 20perces navigálás 15%-ot eszik :-D -
tomp
félisten
Egy Angry Birdsnek hogyan lehet nagyobb hardver igénye mint egy NFS Shiftnek? Mivel ugye a madarak beakadnak. Érthetetlen számomra...
sdd2: nekem a telenoros 2.2.1 alatt van egy wifi-bt bug. Egy idő után elfelejti vezérelni a wifit és a bluetooth-t. Ha bekapcsolom, error üzenet jelenik meg. Restart után jön helyre. Ez random módra jön elő. Van amikor 1órás üzem elteltével meghal. De van amikor csak 100óra fölött. Illetve nekem halk az android hangja. Orvosság erre az EQ. De nem bántam meg a mini vásárlását.
-
roti86
őstag
válasz
alfaman512 #1409 üzenetére
Végül is szó szerint egy kezdőknek való androidos teló, ami bőven elég ha nem akarsz vele nagy dolgokat csinálni!
+1 Ha nem akarsz villogni a 4 colos kijelződdel és főleg ha nem akarsz 100K-t költeni telefonra, mert 1 év múlva a felét sem éri akkor jó választás a Mini.
Megmondom őszintén rosszabbra számítottam, nekem kellemes csalódás.
-
nggabi
félisten
válasz
alfaman512 #1409 üzenetére
nem egy hd kijelzője van hát nem
de elviselhető. navi jó, most h nincs neki edge meg wifi se így 2 nap után 60% az akksi
-
alfaman512
tag
Hiba nálam a 2.2-es androiddal az volt, hogy két három naponta volt fagyás, bár ez lehet valamely telepített progitól is! A wifi nekem teljesen jó, sebességben is, meg erősségben is! A gps igo kíséretében megfelelő volt mindig, sose kellett neki a net, első keresésnél, szeret ráérős lenni, de utána stabilan tartja jelet, nagyon ritkán előfordult hogy kicsit lemaradt, de nem vészes! A 2.3.4-es androiddal tegnap óta használom, nálam ezzel sokat gyorsult, összességében nekem bevált a teló, nem egy hd kijelzője van, de többre tartom, mintha egy navit vettem volna! Végül is szó szerint egy kezdőknek való androidos teló, ami bőven elég ha nem akarsz vele nagy dolgokat csinálni!
-
Kris87
aktív tag
Szia!
Wifi elég érzékeny, "sokat lát" eddig mindenhová fel tudtam vele lépni (b/g/n). Az androidos speedtest.net-es progival eddig max 20 megás netet mértem vele wifin, megvolt a 20 megabit. GPS a 3betűs navigációval kb 10-es fps-el halad szépen, nem dobja a jelet. Az alap 2.3.4 sebesség elfogadható, egyes játékok belaggolhatnak rajta, pl angry birds seasons játszhatatlan, rio még elmegy. NFS Shift teljesen játszható. Wifin ftp-ről másolás kb. 1 MB/s.
-
sdd2
veterán
Sziasztok!
Kérdezném a tulajokat hogy ennek a telefonnak van-e valami hibája.Azt is hogy a wifi milyen hatékony és hogy a gps mennyire gyors.Még azt is kérdezném hogy a 2.3.4-es androiddal milyen a sebesség?
Üdv:sdd2
-
Kris87
aktív tag
válasz
molnarpeter #1404 üzenetére
Megtettem, így már működik, köszi.
-
sultiii
tag
Letöltöttem a Go Launchert ez működik de amit letöltöttem Go Launcher Theme-t azt már nem tudom működésre bírni menuben bekapcsoltam a 'minden animációkat' utanna a 'bizonyos animációkat' így se jó nem jövök rá, hogy mi lehet a baj pedig a launcherhez tartozó témát szedtem le. Valaki valami ötlet??
-
alfaman512
tag
Sziasztok.
El vagyok akadva a minimmel.
Rootolásig már eljutok, de ahogy kezdő szemmel látom, kéne egy oc kernel, mert a procin akarok húzni. A set cpu engedi a skálát felhúzni, de a max órajel nem megy 600 fölé! ha oc kernelt teszek fel, akkor folyamatos reset a vége! Van valahol működő oc kernel? -
Kris87
aktív tag
válasz
molnarpeter #1401 üzenetére
És az A2SDGUI-t hogy lehet működésre bírni? Jelenleg se swap, se sd kártyára progi telepítés nem megy. Mi benne az a zipalgin boot? Jól sejtem, hogy valami ext partíció kellene a kártyára, hogy menjen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung androidos palettájának legolcsóbb tagja. Fiatalos, vidám, sokak kedvence lehet.
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Manjaro Linux
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Alkoholista nevelde
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest