Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudymester
senior tag
válasz
negyedes #1452 üzenetére
APN kikapcsoló widget szerintem felesleges (bár picit talán kényelmesebb), a bekapcsológombot hosszan lenyomva megjelenik az adatforgalom ki-be kapcsolásának lehetősége. 2.2-től ez már alap.
Egyébként 2 hete használok Minit. Kicsit féltem a kis felbontás miatt, de annyira nem zavaró. Pl az Opera Minivel sokkal olvashatóbbak a weboldalak mint a gyári böngészővel. Eddig 1,5 nap volt a leghosszabb idő egy töltéssel. Sokat vagyok neten (wi-fi és edge felváltva), GPS trackert használok néha bringázáshoz, játszok, párom is elkéri Angry Birdst játszani, zenét halllgatok stb. Csontra még nem fagyott, szoftver fagyott már ki, de 20-30 másodperc után felajánlotta a program kilövését. Wi-fi-t néha nem lehet bekapcsolni, a beállításoknál "error" jelenik meg. Eddig 3 alkalommal fordult elő.
Összességében jó, a telefonálás közben picit halknak találom, a régi Samu C3050 telóm jobban szólt, de volt olyan LG teló, amelyiket fél hangerőn kellett használnom, úgy üvöltött a hanszóró beszélgetés közben.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung androidos palettájának legolcsóbb tagja. Fiatalos, vidám, sokak kedvence lehet.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest