Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltyyy
senior tag
Na ma megvettem a telefont. Eddig minden rendben van vele. Egész gyors.
Ha van vmi probléma majd szólok. -
mesa23
aktív tag
Üdv!
A hugom feltelepített valami hülye játékot a galaxy mini-re, és azóta nem tud kilépni a játékbil, ki- be kapcsilás után is még a pin- kód kérése elött be jön ez a valami, ami ilyen furcsa szines figurákat pakol a kijelzöre: kockákat, csillagokat, háromszögeket, és sehogy nem hajlandó tovább menni! Nincs valamilyen hard reset, amit a gombokkal lehetne megoldani? Sajna jelenleg használhatatlan a telefon! -
berbatov2
senior tag
Üdv!
Össze szeretném kötni a géppel, de nem történik semmi(total commanderben nem látom az sd kártyát)
Az Optimus one-nál pipálni kellett valamit, itt is találtam vmi hasonlót a hálózati beállítások között, pipáltam is de nem történik semmi!
Előre is köszönöm a válaszokat4 -
Krisszer
aktív tag
enyimé' független
-
xabolcs
őstag
a masik kerdes pedig az, hogy melyeket lehet frissiteni?
fuggetleneket gondolom. de a szolgaltatotol vasaroltakat is? -
Krisszer
aktív tag
hogyan kell romot frissíteni rajta?
-
roti86
őstag
Sziasztok,
ÚJ ROM a Samfirmwaren: S5570XXKPI Android 2.3.4!!! Jelszó a kicsomagoláshoz: samfirmware.com.
Vállalkozó szelleműeknek kötelező, várom a véleményeket (gyorsaság, akku merülés stb...)
-
Kari915
tag
Bocs!
A linkelés nem sikerült, majd gyakorlom, de remélem akit érdekel megtalálja az oldalt.Ez lett volna!
-
Kari915
tag
válasz
Martinka. #457 üzenetére
Martinka: Köszönöm az oldalt amit belinkeltél.
Ha valakit érdekel, ott találtam, (szerintem) egy nagyon hasznos [url=http://mp3pintyo.blog.hu/2010/09/25/pc2phone_wifi_file_explorer]Wifi Explorer[/url] progit találtam rajta.
Pc-n adatkábel nélkül, Wifi-n keresztül kezelhető a teló sd kártyája (fájl letöltés-feltöltés, stb...). -
Kari915
tag
Sziasztok!
Kris87, köszönöm a tippet az "lgcamera" appról.
Kipróbáltam a Mini-n is ( eredeti Telenor Sw-n), és tudja a kamera a 640x480 video rögzítést.
Fotózásnál a mai borús körülmények között nem tapasztaltam lényeges eltérést (monitoron nézve).
Nem értem gyárilag miért nem engedélyezik a nagyobb felbontást, ha a hardver képes rá?
(Talán, hogy megvegyük a drágább készülékeket is?) -
roti86
őstag
Sziasztok,
Nem tudjátok mi a különbség a S5570XWKC1 (március 3) és a S5570XWKC7 (március 28) között?
Nem találtam semmi changelog-ot a neten.... A telefonom telenoros és alapból XWKC1-lel kaptam.
-
Kris87
aktív tag
válasz
Krisszer #477 üzenetére
vidu01: Moboplayer elég jól adja, a problémás filmeknél a szoftveres dekódolást lődd be. Majdnem mindent lejátszik.
Krisszer: 1: A halkító gomb és a power kombinációval, 2: Próbáld meg leformázni telefonnal a kártyát, majd utána nézd meg. Memóriakártya módban csatlakoztattad? 3: Jó a froyo és a gingerbread is, utóbbi kicsit többet tud, jobban pörgeti a procit, emiatt picit tényleg jobban merül, ha nyomogatod. Froyo-hoz van módosított kernel, azzal lehet tuningolni is. Kicsit olvasgass utána, a helyedben nem ugranék fejest az fw. frissítésbe tájékozatlanul.
-
Krisszer
aktív tag
Vettem ma egy független Galaxy Minit. Kérdés 1:Hogy kell a recovery-t előhozni (friss és ropogós)?
Kérdés 2em tok memcard ra másolni(valami irásvédettség miatt és nem engedi kiiktatni),miért?
Kérdés 3: Milyen ROM-t ajánlotok hozzá? -
vidu01
csendes tag
Sziasztok!
Melyik media lejátszót ajánljátok hozzá? Mert ami fent van gyárilag az szinte semmilyen formátumot nem ismer fel. A héten lettem mini tulaj még csak most ismerkedek vele. Első androidos telóm, nagyon tetszik.
-
roti86
őstag
Sziasztok,
Jómagam is beléptem a Mini tulajok körébe
Még csak ismerkedünk, addig nem is akarom lehúzni a gyári fóliát amíg nem veszek rá egy normálisat.
A kijelző felbontásával kapcsolatosan: én rosszabbra számítottam, ezen és az Ace-n gondolkoztam, de nekem nem ér +20K- a kamera és a HVGA felbontás.
Még jelentkezem
-
Bonx88
csendes tag
Sziasztok!
Hát mostmár kb 2 hete tulaja vagyok egy mininek. 30 e ft-ért vettem cakli-pakk függetlenül, full tartozékkal (2 gigás memkari, új, 1 év garival). Nagyon szép és jó teló, tetszik, ennyi pénzért meg is lehet bocsátani a kijelző picit pixelességét szerintem. Amit még szidnak az a fényképezője, nem igaz h nagyon rossz lenne, csak át kell állítani mátrixra és 1ből szebb képet csinál. További tapasztalataim szerint a nagyon élénk live wallpappee képek picit beakasztják, de nem vészes. Angry Birds-el sincs gond, megy ahogy kell. Ébreszteni ébreszt. Én teljesen meg vagyok elégedve a telócskával!!!, de lenne mégis 1 "apró" dolog (nem S mini hiba, htc-nél is olvatam neten hogy gond, de értelmetlen tanácsok vannak)
:"Couldn't install on usb storage or sd card"
Egészpontosan nem enged marketről telepíteni. Ebben kérnék segítséget, hogy oldjam meg!? Annyira nem kétségbeesett a helyzet, mert ha leválasztom a memkarit, akkor engedi letölteni, visszateszem és áthelyezem, minden oké, de azért nincs így jól, h ezt minden letöltés után el kell játszani. valami fájlt kell törölni: "smdl2tmp1" na ilyen nincs sehol benne, átnézve fájlkezelővel midnen. Az se mükődik, hogy kikapcsolom az usb-s hibakeresést ( ez is tanács volt )Ez lenne a gondom, kérlek segítsetek.
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
hodostamas #464 üzenetére
Rootolás mit javít a telefonon? Olyan mint iosben a jailbreak?
Rootolás után a garancia elvész? -
lefkosia
őstag
válasz
hodostamas #464 üzenetére
Köszönöm
Firmware frissítést gondolom az odinnal szokásosan. A 2.3.3-nál nincsenek merülési problémák?
-
lefkosia
őstag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy a mini-t mivel lehet rool-olni?
Galaxy s-em van, barátom kapott egy minit. Superoneclick 1.7.1?
Segítségeteket előre is köszönöm -
zsoltyyy
senior tag
Na bemegyek Telenorhoz (Debrecen) nincs raktáron....
Kedden jön az új szállítmány... -
Martinka.
csendes tag
Progik áthelyezése SD-re.
Ezt csak úgy találtam. Nem rémlik hogy valaki írt volna erről, de ha mégis, ezúton kérek elnézést!
Hátha használható.
-
zsoltyyy
senior tag
Na valószínűleg holnap veszem. Majd beszámolok róla, hogy milyen.
Meg szerintem pár kérdésem lesz is, hiszen ez lesz az első androidos telefonom.
Mindenesetre ios mellett kicsit fura lesz. -
xabolcs
őstag
válasz
Terminator47 #316 üzenetére
en is csatlakoznek az elottem szolokhoz, meghozza a developer android idevago oldalaval, ami leginkabb Terminator47 hsz-ehez illlik.
kereso: ringtones alarms notifications sd
-
Kris87
aktív tag
válasz
cskaroly82 #448 üzenetére
Szia!
Ha ezt a fájlt: "APBOOT_S5570XXKPF_CL189639_REV02_user_mid_true.tar" az odin BOOT részéhet tetted be, akkor még menthető a telefon. Mármint akkor még a samsungos fiúk megoldják neked kis zsebpénzért.
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
cskaroly82 #448 üzenetére
Hello!
En total nem ertek ehhez, de megkerdezem haveromat, aki teljes mertekben android fuggo.
Ha van vmi irok. Remelem, hogy sikerul megoldanod. -
cskaroly82
csendes tag
Sziasztok!
Gáz van!
Újra előjött a gyári 2.2.1 froyo telenor rommommal a bug, amit írtam, ezért gondoltam letöltöm a samfirmware.com-ról a 2.2.3-at és felteszem a tömörített mappában található odinnal.
Sajnod nem tudtam, nem voltam benne biztos, hogy mit hova kell betallózni, csc, stb, ezért sikerült téglásítanom a kicsikét.
Jelenleg az van, hogy sehogy nem indul el, de az odin érzékeli, ha rádugom, de a download mód nem jön elő a háromgombossal a telefonon.
Bármit kezdenék el így flashelni rá, ezt írja ki és itt elakad:Download Start...
<0> Create File...
<1> StartThread Detected : 1
<2> StartThread Detected : 0
<3> StartThread Detected : 0
<4> StartThread Detected : 0
<5> StartThread Detected : 0
<6> StartThread Detected : 0
<7> StartThread Detected : 0
<8> StartThread Detected : 0
<1> setup connection...Léci help, mert úgy néz ki kinyiírtam
((
-
Hartmann
csendes tag
Üdv!
Lehet, hogy hülyeséget kérdek, ebben az esetben előre is elnézést.
Azért ide irom, mert a páromnak ilyen telefonja van, és nekem arra 'kell' alkalmazásokat hegeszteni.A kérdésem az lenne, hogy lehet-e számítani arra, hogy a sok írás miatt megadja magát a memória, mint az SSD-k NAND chipje. Vagy esetleg teljesen más technológiájú memóriával rendelkezik?
Előre is köszi
-
jtzk
tag
válasz
Kicsirics77 #444 üzenetére
Köszi az infót
-
jtzk
tag
Érdeklődni szeretnék. Gondolkodok ilyen telefon vételében, mivel nem drága. Volt már a kezemben pár percig, tetszett hogy aránylag gyors (persze nem egy iphone 4)
Olyan kérdésem lenne, hogy GPS ingen (mobil net nélkül) használható-e? Tehát igo, vagy hasonlo navigációs szoftver, térképpel együtt fut-e androidon, vagy pontosabban, konkrétan ezen?
Hol tudok hozzá egyéb programokat letölteni, beszerezni? Sajna nem nagyon értek még ehhez, azért érdekelne. Köszönöm előre is a választ.
Esetleg ha van vmi vélemény, aki már régebb óta használja, megbánta/nem bánta meg...
KösziÜdv: Jtz
-
flash-
veterán
szerintem próbáld ki mindenképp hogy megvagy e elégedve a kijelző minőségével(nézegess rajta képeket is)
ugyebár amivel okosabb a galaxy ace az az, hogy van rajta villanó,és 5 megapixeles kamera,valamint gyorsabb a processzora.
a gyors processzor akkor fontos szerintem ha játszani akarsz komolyabb játékokkal a telefonon.
ha nem igazán,és a villanó hiánya sem probléma,akkor azt gondolom elég a galaxy mini -
barbi110
csendes tag
sziasztok én e között és a samsung galaxy ace között fogok választani és nem nagyon tudom eldönteni mert ez jobban tetszik,de viszont az ace valószínűlleg többet tud ...
és azt szeretném megkérdezni hogy miért rossz ennek a felbontása? és melyiket válasszam? valaki segítsen pls
-
flash-
veterán
akik szeretnének 640x480ban videót rögzíteni azoknak üzenem hogy próbálják ki az lgcamera szoftvert!
szerintem azzal sikerülni fog!
-
suraki
tag
válasz
cskaroly82 #430 üzenetére
Nálam a 401-es hsz-emben leírt nyavaják jöttek elő a gyári ROMmal. Az egyik hasonlít a tiedre.
-
Kris87
aktív tag
-
zsoltyyy
senior tag
A telefon fényképezőjével készült képeknek milyen a minősége?
Ha egy A4-es lapot lefényképezek, akkor az azon lévő írás olvasható lesz?
(magyarul a lencsék fókuszpontja ilyen témák fényképezésére alkalmas?) -
Kris87
aktív tag
-
flash-
veterán
sziasztok
van valakinek ilyen telefonja?
nővérem akar venni ilyet
akksi sokáig birja?
megbízható telefon? -
suraki
tag
válasz
cskaroly82 #425 üzenetére
Amennyire én tudom a 2.3.3-as S5570XXKPF is eredeti Samsung ROM, "csak" még hivatalosan nem jött ki. Nem lennék meglepve, hogyha ezeket a Samsung maga szivárogtatná ki és így ingyen béta tesztelné őket a hivatalos bejelentés előtt.
Mindenesetre az a biztos, ha az ember megvárja a hivatalos release-t...ami majd egyszer megjelenik, amiből aztán egyszer lesz (vagy nem lesz soha) szolgáltató-specifikus ROM.
Ez sajnos még hosszú hónapokat, vagy akár az örökkévalóságot is jelentheti.
Ha együtt tudsz élni a 2.2-s hibáival, az a kisebb kockázat a hackelgetéssel szemben, de sajnos én kevésbé vagyok toleráns az elektronikai eszközeimmel. -
bajusz66
aktív tag
válasz
cskaroly82 #425 üzenetére
Nem segít rajta,én is próbáltam mindent,már az asszony a fejemhez akarta vágni
a 2.3.3-s rommal megszűnt a probléma
Lehet mire lesz rá hivatalos,már nem is lehet ilyen telót kapni -
cskaroly82
csendes tag
válasz
bajusz66 #424 üzenetére
Kösz, ezek szerint más is tapasztal ilyet. Nem akarom romolgatni, megvárom a hivatalos frissítést, hátha az megoldja. De akkor szervizbe tök felesleges vinnem emiatt? Most megpróbáltam egy gyári visszaállítást és nem tettem fel semmilyen progit a marketből. Hátha így nem csinálja...
Köszi, üdv.
-
bajusz66
aktív tag
válasz
cskaroly82 #420 üzenetére
Nálam volt ilyen,de amióta fent van a 2.3.3,megszünt!!!
-
cskaroly82
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem is és egy barátomnak is ilyen telefonja. Mindkettőnknél jelentkezik az, hogy teljesen kiszámíthatatlanul, ritkán, ránézek a telefonra, a középső gombbal, hogy jött-e nem fogadott hívás mondjuk és nem reagál. Nem kapcsol be a kijelző. Érdekesség, hogy lelkileg él a telefon, mert ha megpróbálom felhívni egy másik készülékről, akkor kicseng, de nem cseng a telefon és a kijelző tök sötét marad. Akármit csinálok vele ilyenkor nem ad képet, semmit nem lehet vele csinálni, csak a bekapcsológombot 6 másodpercig nyomvatartani, mejd újraindítja magát.
Elég érdekes jelenség és már 2 telefonnál is tapasztalható. Az enyém telenoros teljesen gyári rom, a barátomé független gyárilag, szintén gyári.Ti esetleg tapasztaltatok már ilyet?
Ja és elég ritkán csinálja. Hetente 1 kb.Köszi előre is.
Üdv.
-
zsoltyyy
senior tag
Kijelző felbontása nem zavaró?
Mert már csak ez tart vissza a vásárlástól. -
Kris87
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #410 üzenetére
Szia!
Vodás vagyok, ráadásul előfizetéses, és az mms is megy.
Menü --> Beállítások --> Vez. nélküli és hálózatok --> Mobilhálózatok --> Hozzáférési pontok neve...
Itt ha üres minden, akkor létrehozol egy új hozzáférési pontot, aminek adatai:
Name: Vodafone MMS
APN= mms.vodafone.net
Username: <üres>
Password: <üres>
MMSC: mms.vodafone.hu/servlets/mms
MMS proxy: 080.244.097.002
Minden mást üresen hagyni!Ezeken kívül ha van apndroid a telefonon, azt teljesen kikapcsolod, engedélyezed a 3g hálózatok használatát, amennyiben tiltva van, valamint a csomagkapcs. haszn. lehetőséget is engedélyezed.
Ha a Vodafone MMS mellett szerepel még más hozzáférési pont is, akkor azt likvidáld, és úgy nézd meg.
Ha van másik hozzáférési pont is, akkor garantáltan a netre fog mászkálni állandó jelleggel.
________________________________________________________________Általános sebességet mértem (telefonkönyv, üzenetek, internetes alkalmazások megnyitása, alkalmazások közti váltás) a mézeskalács és a froyo között (Félreértések elkerülése végett 2 ugyanolyan minivel egy időben, csak a fw volt más). A froyo az konkrétan a S5570XWKAB fw volt. Elképzelhetőnek tartom, hogy akik a sebességre panaszkodnak, azok előtte nem ezt a verziót használták. Gyakorlatilag nincs lassulás az elődhöz képest, telefon újraindítás után közvetlenül mindkettőn 1-2 mp mire bejön elsőre a névjegytár, vagy üzenetek, másodjára hamar beugrik. Azért az animációkat érdemes kikapcsolni.
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
Kicsirics77 #407 üzenetére
Érdekes, mert anno s5230-hoz elküldték sms-ben a beállítást.
Vagyis egy konfigurációs sms-t. Rányomtam és csinált ilyen-olyan profilt.
A lényeg, h működött. -
Kicsirics77
veterán
válasz
hodostamas #405 üzenetére
hát én nem tudom de eddig csak igazi kötsög droidokat fogtam ki akkor ezekszerint
de megy mostmár az a lényeg a fene meg nem eszi,hogy olyan telefont forgalmaznak amihez még távbeállítás sincs. -
didros
senior tag
Ki tud valami technikai infót a Galaxy Mini minijack audio kimenetéről? A Galaxy S-t nagyon dícsérik, lehet hogy ez is ugyanaz a magas minőségű?
-
hodostamas
addikt
válasz
Kicsirics77 #404 üzenetére
hát, ezek szerint akkor én mindig normális ügyfelest fogtam ki, mert amilyen hülye gondjaim voltak, mindig megoldották
De a lényeg hogy akkor megy!
-
Kicsirics77
veterán
válasz
hodostamas #402 üzenetére
az agyam eldobom hogy így meg megy .
de azért nonszensz,hogy az ügyfélszolgálat azt sem tudja mit kell beállítani meg hogy az egyik azt mondja nem kell net elérés a kártyán a másik meg azt,hogy nem kell.gartulálok vodafone megint nagyot alakítottál.
és ez az év ügyfélszolgálata -
spoy
tag
válasz
negyedes #399 üzenetére
Véleményem az, hogy érdemes a Samsung által kiadott végleges 2.3.3 verziót megvárni, mert lehet, hogy ezek a problémák, amiket olvasok itt az megszűnnek.
Ugye a Samsung azért még pofoz valamicskét a szoftveren, hogy a telefonhoz jobban illeszkedjen. (de lehet, hogy tévedek) -
hodostamas
addikt
válasz
Kicsirics77 #400 üzenetére
Próbáld így, hátha.
-
suraki
tag
válasz
negyedes #399 üzenetére
- nem tudtam bekapcsolni a Wifi-t, csak újraindítás után javult meg
- a föképernyők számának kijelzője csak felvillant, csak újraindítás után javult meg
- bent voltam az SMS alkalmazásban és közben érkezett egy új üzenet, amit a notification kijelzett, de az alkalmazásban még újraindítás után sem jelent meg
- rámarkoltam a telefonra és benyomtam véletlenül néhány gombját egyidőbben...erre először fehérre, majd feketére váltott a kijelző, aztán csak az akku kivétel segített
...hirtelen ezek jutottak az eszembe az utóbbi szűk 2 hónap terméseként
Az új fw csak néhány napja van fent, így elhamarkodott lenne véleményt alkotnom, de eddig hibába nem futottam...csak mintha jobban merülne és lassabb lenne itt-ott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung androidos palettájának legolcsóbb tagja. Fiatalos, vidám, sokak kedvence lehet.
- EA Sports WRC '23
- Renault, Dacia topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TP-LINK routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen