Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Most vettem egy fülest. Sony mdr-ex50lp Nagyon jó.
Amúgy a régi telóm sokkal hangosabb. Bár azon házi hangdriver van rajta.
Van olyan alkalmazás amivel hangosabb a zene? MoboPlayer alatt csak a videó hangosabb. Sima zenei fájl nem. -
sandlerf
tag
nem tudjátok hol lehet beállítani a rezgésvisszajelzést a 2.3 verziónál...amikor smst írok akkor akarom hogy rezegjen ha a betűkre rányomok ...???
-
Martinka.
csendes tag
A telenoros frisítés engem is érdekelne.
Egyik nap vonalas telen hívnak, hogy egész nap nem vagyok elérhető a mobilon. Miközben reggel még telfonáltam róla gond nélkü, de utána csak az időt néztem rajta vagyis csak a home gombot nyomtam meg 1x hogy lássam. A (vonalas) hívás után kipróbáltam, felhívtam a páromat. Gond nélkül ment minden, nem volt lefagyva, nem akadt sehol. Utána már én is fogadtam a hívást. Azóta is tünetmentes. Mi volt ez, és miért?
-
Fernet
senior tag
válasz
bodnartibi #788 üzenetére
Nálam azt írja igen. "A készüléken található verzió nem frissíthető"
-
user137
őstag
sziasztok,
szeretnék venni egy fehér bőr tokot a Minire, ilyet.
ha valakit érdekel, a shipping együtt olcsóbb. Ha összejön 10db-ra igény, akkor 1500/db, igazi bőr cucc.
Akit érdekel szóljon magánba. Nem csalás nem ámítás, fizetni előre kell, átvétel 1-2 héten belül Budapesten. A Galaxy S-eseknek már csináltam ilyet, semmi gond nem volt belőle.
-
bodnartibi
csendes tag
válasz
molnarpeter #782 üzenetére
A KIES a szolgáltatói fwk-re azt írja,hogy nem lehet frissíteni. Vagy tévedek?
-
gabe8719
senior tag
válasz
molnarpeter #785 üzenetére
Én sem reklámozni szeretném a függetlenítést, magamnak sosem csináltam/csináltattam még, fogalmam sincs hogy hol/hogyan lett függetlenítve, nem kizárt, hogy szolgáltatónál - így került hozzám. (az első tulaja egy GSM boltba vitte eladni (gyanítom, ott csináltak vele valamit), hozzám magánszemélytől került, semmi szükségem nem lett volna rá hogy megbuherálják. Mióta telefonom van, azóta T-s vagyok, legszívesebben visszazáratnám ha lehetne
)
Tehát ha így lefrissítem és rákerül egy független ROM, gondolom még ennyire se próbálkozzak a T-s garral..? (sajna a touch egy foltban nem működik tökéletesen tegnap óta)
Ha mégis független ROM megy fel, valahogy vissza tudom tenni a szolgáltatós 2.2-t? Illetve frissítés előtt UnRootoljam, vagy nem gond, ha fenn marad?
Köszönöm! -
gabe8719
senior tag
válasz
Atlantis #783 üzenetére
Szerintem akármilyen megteszi, nekem egy noname class 4es csücsül benne a legkisebb probléma nélkül..
mp:
Ha ezt megteszem, fel fogja ismerni a KIES, hogy T-mobileos, szolgáltatói ROMot kellene felraknia? Az a helyzet, hogy függetlenítve kaptam meg a telefonomat, megvan a garjegy (T-s volt) meg minden, és volna vele egy kis elintéznivalóm garanciában.. -
Atlantis
veterán
Gyors kérdés: milyen márkájú memóriakártyát érdemes venni bele 8GB körüli méretben? Nem szeretnék kompatibilitási gondokat...
-
gabe8719
senior tag
A T oldalán nem találom sehol a frissítést.. A készülékek/szoftverfrissítés menüpont alatt nincs..
Olyanról egyébként tud valaki, hogy függetlenített a teló, és mégis megcsinálták garanciában? Ha igen, hol? Esetleg 2.2-ről 2.3-ra frissítés után véletlenül nem áll vissza a függőség? Jó lenne nagyon....
Köszi!
-
tomp
félisten
Az előbb vmi beakadt és 5perc alatt 20%-ot merült az akksi. Közben pedig lefagyott. Nagy nehezen sikerült egy kikapcs parancsot adnom.
A samsung alap feladatkezelő widget miért nem elérhető launcher pro alatt?
-
tomp
félisten
válasz
lizakattila #776 üzenetére
Szerencsére én csak google mapsal használom a gps-t. Az alatt tökéletes. Viszont gsmnél képes percekig tökölni a műhold kereséssel. 3G-vel gyorsabb.
-
lizakattila
senior tag
Nah két napja én is egy ilyen készüléket nyúzok.
Elsőre kellemes csalódás. A gps-szel szenvedek egy kicsit, de majd arra is rájövök. -
spoy
tag
Erről valaki, valamit?
"Olyan problémám lenne, ha egy program lefagy a telefonon (többször rezeg).
Fagyás után mindig eltűnik, a felhasználható ROM mennyiségből 1-2Mb.
Gyári beállítások után visszakapom azt a „elveszett” területet.
Kérdéseim a következők:
- Mi foglal le ekkora területet és mért?
- Hogy lehet gyári beállítások nélkül visszaállítani a területet?Telefonom nincs rootolva és nem is akarom!
A dolog azért bosszant, mert úgy se kiemelkedően magas a telefon ROM kapacitása és már kb. 10Mb ilyen veszteségnél tartok."
-
roti86
őstag
Telefonálással és kevés wifivel nekem 3 nap az üzemidőm (persze nem megy állandóan a bt gps, wifi és az auto szink és 2g-n használom csak).
A telefon készenlétben szinte semmit nem fogyaszt nyilván ha használod az akku is merülni fog. 1 napnál kevesebet csak masszív használattal tudsz produkálni (pl. folyamatos játék vagy GPS).
Egyébként néha olvasgatom a Galxy S2 fórumát és a felhasználók 6órás üzemidőről számolnak be hiába az 1650-es akku és a SuperAmoledPlus.
-
HUTCHG
csendes tag
kozben itt ott beleolvastam a forum hozzaszolasaiba es kicsit zavaronak tunik, hogy vannak olyanok, akik kevesebb mint 1 napos uzemidorol irnak.
ez tenyleg igy van? -
HUTCHG
csendes tag
sziasztok!
segitsegre lenne szuksegem, de arrol itt nyiltan nem lehet beszelni a forumon......, lealabb is tudtommal.
megprobalok utalni ra
most vagyok mini vasarlas elott, de amit vennek az t- s, en meg v-s vagyok.
lehet ezen segiteni itthoni eljarassal?
koszonom a segitseget! -
punch
csendes tag
sziasztok!
Lenne még egy kérdésem, hogy amit feltelepitek programokat a telefonra az hova menti?
És hogyan tudom megnyitni a telefonon lévő adatokat? -
punch
csendes tag
-
Piwi
veterán
2.3.4 rootolható,illetve van hozzá valami jobb kernel?
-
roti86
őstag
Nem tudom, tudsz e angolul, de nincs időm lefordítani a leírást, itt van hat megoldás rá:
You're right, we are seeing a few issues like that on Froyo around the various device forums.
There are several things tried, which work for some in varying degrees of success, but all worth a try as they are simple:
-go to phone/dialer, enter:*#*#526#*#* it'll display "driver installation successful" or something similar, and then Wifi magically works.
- several reboots of the device.. just turn it off, leave it dead for a minute, then turn it back on and check wifi after about three of those cycles
- live battery pull.. with the device on, remove the battery, wait for a minute, then put it back in and check wifi
- factory data reset.. menu > settings > privacy > factory data reset.. you'll lose all settings and return the device to original settings.. your SD card will not be touched
-Follow these steps:
1.Apps>Settings>Wireless and network>Wi-Fi settings
2. Press the menu key on that page (left most bottom hap key)>advanced
3. Select Static IP
4. Now enter the IP address, gateway, Netmask, DNS1 and DNS 2. You can find these numbers on your computer by typing cmd (dos command prompt) in the Run and then check youre IP settings. Type ipconfig in the cmd prompt. It will tell you the exact IP address. Make sure the last digit in the IP address is different from that of your PC. Else it will result in a conflict. Typically, the Static IP data on your Galaxy S will have to be likeIP Address: 192.168.3.8 (the last digit will be that of your PC/ devices that you are using. It has to be diff for your smartphone)
Gateway: 192.168.3.1
Netmask: 255.255.255.0
DNS1: 192.168.3.1
DNS2: 192.168.3.2- I've found that holding the Home button (or whatever the button at the front is called) until the task manager option comes up, going into task manager, then RAM manager, choosing Level 2 and the clear memory button is usually enough to get wifi to turn back on, rather than rebooting the whole thing.
Remélem segít!
szerk.: +1 megoldás tőlem: frissítsd a telefonod 2.3.4-re
-
punch
csendes tag
válasz
molnarpeter #755 üzenetére
mi az a Gingerbread frissítés?
-
slipabda
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy a Minimen nem működik a 3G :S wifi megy rendesen de 3G-t nem tudom működésre bírni sehogy. mi lehet a probléma?
Köszönöm.
-
punch
csendes tag
Sziasztok!!
Van egy Samsung Galaxy mini telefonom. Wi-fi problémával küszködök..
Már egy napja nem megy a wi-fi. Szeretnék csatlakozni az internethez, azt irja hogy csatlakozás.Bele lépek a böngészőbe és bármilyen oldalra megyek csak tölt 1-2 percig,utána kiirja hogy a kiszolgáló nem található.
Szerintetek miért van ez a probléma? Várom a válaszokat nagy szeretettel!! -
spoy
tag
Olyan problémám lenne, ha egy program lefagy a telefonon (többször rezeg).
Fagyás után mindig eltűnik, a felhasználható ROM mennyiségből 1-2Mb.
Gyári beállítások után visszakapom azt a „elveszett” területet.
Kérdéseim a következők:
- Mi foglal le ekkora területet és mért?
- Hogy lehet gyári beállítások nélkül visszaállítani a területet?Telefonom nincs rootolva és nem is akarom!
A dolog azért bosszant, mert úgy se kiemelkedően magas a telefon ROM kapacitása és már kb. 10Mb ilyen veszteségnél tartok.
-
FET-MEN
veterán
Galaxy mini tulajdonosok figyelem! tegnap óta elérhető a szolgáltatóknál a 2.3 (Gingerbread frissítés
-
roti86
őstag
Szia,
Én ma vettem egy ilyet hozzá: Link. Elég jól szól vele a telefon, a vélemények alapján válaszottam ezt, ennyi pénzért szerintem jó vétel. Miskolcon az ex.digitalban meg tudod venni.
Ha headsetet akarsz hozzá, akkor a Galaxy tab gyári headsete jó hozzá. Lehet nem a legolcsóbb boltot linkeltem
-
Blaise7
tag
Tudtok ajánlani egy jó autós tartót?
-
törölt tag
Ha Galaxy Minihez keresel headsetet, akkor arra figyelj, hogy hiába 3,5 jack csatlakozó van a készülékbe építve, kicsit más az érintkező méretezése, így csak a minihez készített fog rendesen működni.
Zenehallgatáshoz viszont bármilyen fülest használhatsz, azokkal persze a hívásokat nem tudod lebonyolítani. -
tomp
félisten
Tudtok ajánlani egy jó headsetet és fülhallhatót? Próbáltam egy sonyt, de az nekem halk volt.
-
tomp
félisten
Amúgy a vimeo videókat szó nélkül viszi. Index alatt viszont megfekszik...
-
roti86
őstag
válasz
Krisszer #729 üzenetére
Mondok jobbat: Moboplayer magyarul
Köszönjük stefi68
-
yazid
csendes tag
film megye a minin?? meg az internet mennyire gyors?
koszi
atti -
Fricy78
tag
válasz
Kicsirics77 #721 üzenetére
Az is jó megoldás, de nálam a mappás bemásolós megoldás van, hibátlanul működik.
-
Kicsirics77
veterán
-
Fricy78
tag
válasz
Kicsirics77 #719 üzenetére
Vagy létrehozol a memóriakártyán efgy media mappát, azon belül pedig a következőket: -Alarms (ébresztőhangoknak), ringtones (csengőhangoknak), notification (értesítéseknek) és ezekbe másolod a kellő mp3-akat. Ebben az esetben a beállításokban megjelennek a hangok.
-
porkiy
aktív tag
Tudom, h volt itt korábban, de most nem találom: hogy lehet mp3-akat berakni csengőhangnak? Valamit le kellett tölteni hozzá Marketről asszem....
-
-
Krisszer
aktív tag
2.3.4-ről vissza lehet csinälni alap romra?
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
Krisszer #704 üzenetére
Nekem megy a Minin az "Ájgó" semmi gond nincs vele, csak a megfelelő verziót kell feltenni
Sőt, a külföldi, és itthoni fórumok szerint, ehhez vannak a legrészletesebb térképek.
A TA. térképek, részletességben nem veszik fel a versenyt a TM. térképekkel, ezt viszont tapasztalatból mondom. -
roti86
őstag
"Kizárólag a felteendő új ROM határozza meg, hogy függő lesz-e vagy sem a telefonod."
Szia. Ez sajnos nem így van! Most próbáltam ki telenoros teló vodás kártyával egyből kéri a hálózatfeloldó kódot pedig android 2.3.4 van rajta.
A függőség nem a ROMban van tárolva sajnos.
szerk.: ha egyéb megjegyzésed van a függetlenítésről kapcsolatban csak privátban erről itt tilos beszélni.
-
Krisszer
aktív tag
A .apk telepítot felmásolod akárhova,a térképet pedig ahova kell másolni(ez Sigyc mobile maps 10-nél /sdcard/ és ide kibontani a http://www.sygic.hu/index.php?scn=142-rol letoltheto cuccot)és rányomsz az apk-ra file kezeloben,(ha valamit felul akar írni nyododtan OK).Én is ilyet használok,(mert nem megy az ájgó qvga-n(én is próbaltam és végul az lett,hogy inkább leszedtem Ájgó-t és feltoltam ezt) jelet gyorsan talál,nagyon jól paraméterezheto (sokkal jobban mint a régi garmin nuvi 250),és jó tudomásom szerint az egyik legjobb térkép magyarországra (meg akárhova) ami alatta van,mégpedig a TeleAtlas.
-
Blaise7
tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, hogyan tudok navigációt telepíteni a telefonra?
-
Fricy78
tag
Köszönöm Suraki!
Igen az Odinos frissítésre gondoltam. Már olvastam a frissítés meneteit. Azzal nem lesz gond. Az új ROM amit a Samfirmwaren néztem ki: S5570XXKPI Android 2.3.4. Elvileg ez független rom. Tehát akkor ha ezt felrakom, akkor biztos, hogy független marad a telóm?
Még egy kérdés merült fel bennem. Hogy tudom lementeni az aktuális romomat valamilyen visszaállítható állapotban.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung androidos palettájának legolcsóbb tagja. Fiatalos, vidám, sokak kedvence lehet.
- Lexus, Toyota topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Külpolitika
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest