Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megtollasodik a középkategória
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
ha magárol a mostani fwről akarok biztonsági másoltatot csinálni akkor azt mivel tegyem??
-
bazsi44
tag
szép napot
olyasféle kérdésem lenne, hogy hol lehet eltüntetni lockscreenről a hang ki/be funkciós gombot? nekem csak a feloldó gomb kell, mert van egy ICS lockscreen styleom, és fölösleges a némító/hangosító gomb. előre is köszi
-
FET-MEN
veterán
Hivatalos ICS lesz szerintetek erre?
Írok SAMSUNG-nak -
doddencs
senior tag
sziasztok
milyen játékot ajánlotok a minire, ami élvezetes (szóval nem ilyen highscore-vadász), és fut is szépen? persze pici laggot kárpótolhat a játékélmény.
-
thomas77
senior tag
Nekem is a töltővel volt gond. Annyiban volt más a helyzet hogy a gyárilag hozzá adott töltő hibátlan, viszont amikor a gyorsboltban vásárolt "csomagolás nélküli gyári" Nokia AC-10E töltővel akartam tölteni, akkor nekem is szétzuhant az egész. A kijelző használhatatlan lett. Amint kihúztam a rossz töltőt, működött megint minden.
A Nokia telefonomhoz adott gyári töltő viszont hibátlanul tölti.
Lehet, hogy ennyire érzékeny a megfelelő minőségű töltőre? -
trance89
őstag
az a "battery efficiency improvement" a gyakorlatban nem jelent semmit, egy ideje a hivatalos eu 2.3.4 KQG buildet használom és semmivel sem gyengébb üzemidőben mint a 2.3.5
stabil, gyors, kell ennél jobb?
mert ha a nonstop fw frissítgetés híve valaki akkor havonta 2x újrarakhatja a rendszert de cserébe szinte semmi pozitívuma nem származik belőle
nálam a 2.3.4-el már befejeződött a fw frissítgetés a minire, amúgyis az utolsó amit kiadnak majd a 2.3.6 lesz de ha megnézitek a changelog-ot semmi értelmes, ehhez a készülékhez kapcsolódó javítást nem tartalmaz csak a verziószám változik de a sok hülye amint meglátja hogy új verzió jelent meg már pakolja is fel az összevissza török meg mittoménmilyen spanyol firmwareket azzal az indokkal hogy az biztos jobb lesz...
ha jön hivatalos független eu 2.3.5 vagy 6 is akkor majd felrakom ha nem akkor marad a jól bevált 2.3.4 KQG, így is nagyon elégedett vagyok a teljesítményéveljó példa az összevissza fw pakolgatásra hogy tegnap a tesóm frissen vásárolt független ace-jére (amin alapból az októberi legfrissebb hivatalos 2.3.3 volt) egyből fel is dobtam a legfrissebb (nem hivatalos) KS9 2.3.5-öt ami eredetileg hollandiába szánt verzió és negyed óránként jöttek a 8 számjegyet tartalmazó CB üzenetek, semmit sem lehetett csinálni vele, hard reset sem segített (külön néztem, semmi APN nem volt beállítva, független holland fw)
úgy repült vissza a gyári hivatalos eu fw mint a huzat... -
GouGraN
tag
Azt nem tudja valaki h a hozzá adott memoriakártya class hányas?
-
cafat
aktív tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy egy újonnan vásárolt készülék töltés közbe nem reagál semmire. Nem működik az érintőkijelző, ha hívnak felvenni sem lehet még a töltőn van. Amint lehúzom a töltőről tökéletesen működik. Ez mitől lehet?
-
flash-
veterán
Sziasztok
Most vettem meg Telenornál a Galaxy Mini-t
2.3.4 XWKQ7 fw van rajta gyárilag.érdemes ezt S5570JVKT1 Android 2.3.6 ra frissiteni?
miylen előnyöm lesz belőle? -
Zsolt1
tag
Képzeljétek megcsináltam!!!!!
Most ugye csak be kell zárni az odint és leválasztani ugye?? Hú de boldog vagyok! Első sikeres próbálkozás!
-
Zsolt1
tag
A békesség kedvéért elmondom hogy én is tudom hogy kell totalc-ben kicsomagolni. Ezt valamiért nem csinálta meg. A 7-zip meg 3 kattintásra!
Azért akarom unrootolni mert észrevettem hogy úgy gyorsabban merül ha rootolva van. Megnéztem superuserben és az antutu CPU masternek és a titaniumnak ugye root jogot adtam és egy csomószor (másodpercenként 5X) benne volt a naplóban és az volt mellette az hogy allowed (gondolom engedélyt kért újra, de biztos hülye vagyok) és gondolom ettől is jobban merül.
-
nggabi
félisten
-
Zsolt1
tag
A 2.3.6 unrootolásához milyen fájl kell? Az androidundergroundon csak a rootoláshoz való van fenn. (A sok bénázásom után már nem lepődnék meg ha csak én nem látnám)
-
Zsolt1
tag
válasz
molnarpeter #6053 üzenetére
Köszönöm ez nagyon jó. Egyszerű, kicsi, magyar nyelvű és gyors. Már kész is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Vagy Winrar. Bár a Tc gyári kicsomagolója is kitudja elvileg csomagolni minden gond nélkül.
-
Zsolt1
tag
válasz
Kösz akkor majd megpróbálom azzal.
-
Zsolt1
tag
Rendben! Köszönöm, hogy ilyen gyorsan segítetek!
Korán ittam a medve bőrére. A total commanderrel nem értem mi a baja. Beállítom nyomom neki hogy kicsomagolás. Erre kidobja hogy válasszam ki mit akarok, mert ő nem tudja. Beállítom hogy tar legyen erre nem csinál semmit. -
hackeeeee
Jómunkásember
Nem.. Mert a topic nem erre való.. Erre ott a hardverapró...
-
xtyna
csendes tag
Sziasztok !
Ha esetleg tudtok egy jó állapotú,eladó,Samsung Galaxy Mini-t,akkor megdobnátok egy pü-vel ? Előre is köszi a segítséget -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
molnarpeter #6037 üzenetére
Minin SMS-nél tökjó, FB kliensnél már kicsit necces... Kevés a hely ugye, ami látszik, dehát ezvan.. Valamit valamiért.
-
Zsolt1
tag
Sziasztok!
Az miért van, hogyha innen le szeretném tölteni a romot (KT1), akkor az ugyan akkora és az is a neve, mint a TASS OPS-nak? (vagy fordítva?) [link] -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
molnarpeter #6033 üzenetére
SwifKeyboard is jó amúgy...
Tegnap beállítottam, próbálgatom..
-
Piwi
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Kicsirics77 #6020 üzenetére
Meg legalább az "oldalhoz" is passzol.
(#6021) murkika: Kb. ~10.hsz-szel korábban volt...
-
kmarkk22
aktív tag
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1390423
szinte kész a tökéletes cm9 (android 4.0), már videót is rakott fel róla squadzone. ha feltölti végre a beta 2-t én tuti kipróbálom, már az első bétát ia teszteltem, de akkor a hardvwres gyorsítás hiánya miatt nagyon lassú volt...
bocs, ha már valaki írta, most nem volt kedvem visszaolvasni, csak értesíteni szerettelek volna titeket -
Lasy
veterán
amit én linkeltem az tartalmazza azt is.
azzal sem?
simán telepíteni kell mind a kettő fájlt.
Igaz nem igérhetem meg, hogy menni fog vele, de az alcatelen ez van fent gyárilag.
valamikor régen megvolt a voda 845-re is, de már nem keresném meg a gépemen az tuti.
azon is olyan fejetlenség van mint az én agyamban. -
trance89
őstag
ez a JVKT1 fw elvileg török verzió a betűkódok szerint, gondolom azzal a nyelvvel is indul?
amúgy milyen + progikat tartalmaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung androidos palettájának legolcsóbb tagja. Fiatalos, vidám, sokak kedvence lehet.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest