Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
válasz
Kingfisher1 #1997 üzenetére
Értem. Tanulmányozom még a linket... egyébként mire kell különösen odafigyelni?
(#1998) FET-MEN
Ez a SUSE nem csak SE telókhoz van? Minden esetre megnézem és a másikat is.
Köszi skacok.
-
ArchElf
addikt
-
Queenie
csendes tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni e telefononnal kapcsolatosan. Kolléganőm ma vett egy ilyen telefont és szeretnénk letiltani a netet. A leirást átfutva nem találtunk erre semmit. Kérlek írjátok meg, hogy a menüben hol található! Előre is köszönöm! Üdv, Q.
-
total90
veterán
válasz
Kingfisher1 #1992 üzenetére
Zsííír, nagyon köszi. Az első luncher amit sikerült belőni
(#1993) trance89
Videón láttam a YouTube-on, nekem csak Minim van, ez az első Androidos telóm.
Erről a 2.2.1, 2.3.4 cseréről valaki? Tehát simán tudnám cserélni attól, hogy kártyafüggő a teló?
-
trance89
őstag
válasz
total90 #1988 üzenetére
ég és föld a 2 rendszer, a 2.3.4(gingerbread) sokkal gyorsabbb és tovább húzza vele az akku mint a 2.2.1 esetében
az pedig hogy az optimust lassította annak semmi köze a minihez, vagy szted ez is egy optimus?
sztem csak te szartál el vmit az optimusnál is mert tény és való hogy a ginger jobb teljesítményt produkál ugyanazon a hardveren az öregebb verzióhoz(esetünkben froyohoz) képest -
-
total90
veterán
válasz
Kingfisher1 #1989 üzenetére
Á, így már okésabb a szitu. Köszönöm és a launchert is megköszönném.
-
Kingfisher1
tag
válasz
total90 #1984 üzenetére
Föképrnyön tartod az ujjad és ott a galériából tudsz válogatni.. aztán be is állítja egyböl, ha megparancsolod neki.
Van olyan launcher, aminél átlátszó a menü és látszik a háttér.. ha érdekel megkeresem neked.Más: kalibrálás közben (kisütés) baj ha újraindul a telo? vagy kezdjem újra?
-
total90
veterán
válasz
FET-MEN #1985 üzenetére
Néztem róla videókat... és tetszeni tetszik, csak szerintem nagyon lehúzná a Minit. LG Optimust lassított be nagyon
Egyéb kérdés... 2.2.1-es rendszer van az enyémen. A telefonom Telenor-os és ők nem frissítik, azt mondták. A telefon totál az enyém, tehát náluk vettem, de, hogy mit csinálok vele, az már az én dolgom. A kérdésem az lenne, hogy Telenor függő a telem, akkor is simán rá tudom tenni az újabb szoftvert, vagy ahhoz már ki kellene kódoltatni (amit nem akarok, mert a gari veszne, sima szoft. frissítés esetén nem)?
-
nggabi
félisten
válasz
Lalikiraly #1986 üzenetére
sokkal
-
-
FET-MEN
veterán
válasz
Lalikiraly #1982 üzenetére
jobban teszik ha ki se adják, de szerintem nem is fogják, vidd be az a biztos
KIES egy fosch már bocsánat.
-
Sziasztok! Most nem volt kedvem átnyálazni a hsz eket. És lehet már megint csak én futok tévvágányon. De mikor jön már ki a hivatalos 2.3 Gingerbread amit a KIES szel tudok frissíteni? Vagy ha beviszem egy Samu boltba? Mert nemigaz hogy hónapok alatt nem ér ide... Kicsit már flusztrál.
-
total90
veterán
(#1975) Kingfisher1 & (#1977) trance89
Hupsz, elírtam... Quick Settings akar lenni
trance89 köszi, kipróbálom(#1978) FET-MEN
Aham... hát eddig kb. 10 verziót próbáltam ki
Sehogy sem okés.
-
lizakattila
senior tag
Egy kis saját tapasztalat, hátha másnak is segít. Nálam is CM= + 748-as oc van fenn. Előfordultak furcsa dolgok (újraindulások, programból kilép, market nem működik).
Gondoltam ez is hasonlóan működik mint a pc. Vissza vettem a cpu max órajelét 729-re és azóta nagyjából meg is szűnt minden ilyen jellegű hiba.
Gondolom hardverileg ezek a telók is mind más és más, és nem mindegyik tudja ezt az órajelet. -
total90
veterán
válasz
FET-MEN #1973 üzenetére
Leszedtem a Quick Office nevű appot, amivel egy gombnyomásra ki/be tudom kapcsolni a mobilnet elérést... így nem olyan zavaró és így már faszányosan bírja az akksi is. Ma próbáltam huzamosabb ideig a wi-fi-t is, az nem húzza annyira mint a mobilnet és ami örvendetes, hogy a zenehallgatás is alig húzza.
Tegnap egyébként eléggé belemásztam a készülékbe és rájöttem pár dologra... Használhatóbb, de még mindig vannak számomra nonszensz dolgok.Ja igen, ha azt akarom, hogy a telre rakott képek megjelenjenek pl. az alap hátterek között, akkor milyen mappát kell létrehoznom?
-
total90
veterán
válasz
FET-MEN #1969 üzenetére
Hát ha a Symbian alá normális hardvert pakoltak volna, esetemben tehát az N97 ha nem lett volna lassú alapból és néhány program futtatása után nem lett volna még lassabb... akkor nem cseréltem volna. Ez a próba az Androiddal egyelőre hááát, hogy is mondjam fura... lehet csak meg kell szoknom, de a Symbinahoz képes nagyon nem jó eddig. Sok dolgot logikátlannak és komplikáltnak tartok. Hát majd meglátom mi lesz ebből... Biztosan jövök még vagy 1000 kérdéssel
-
total90
veterán
válasz
FET-MEN #1967 üzenetére
N97-em volt eddig és azon nem zabálta ennyire, sőt... De itt nem lehet, hogy amikor belövöm a böngészőt, akkor automatikusan indítsa el a kapcsolatot, amikor megnyitom a böngészőt és ha kikacsolom, akkor kikapcsol a kapcsolat is. Csak, mert így nekem kell kapcsolgatni és zavaró... ha meg egész nap megy, akkor szopja az akksit.
A csengőhang dolgot meg mindjárt ki is próbálom. Köszi. -
total90
veterán
válasz
FET-MEN #1965 üzenetére
Értem és ezt muszáj így, hogy Media/Alarm... Mert pl. most úgy csináltam, hogy Zenék és beledobtam párat, de nem ismerte fel.
Mindegy, megpróbálom, amit írtál most.
Akksi: én tegnap lettem figyelmes, hogy elkezdtem netezni és és szinte 5 percenként ment le 1%-otDe csak ha a mobilnet ment, egyébként nem.
-
FET-MEN
veterán
válasz
total90 #1964 üzenetére
ha nem lehet kiválasztani akkor létrehozol a memóriakártyába egy olyan mappát hogy: media, azon belül:alarm,audio,notifications, ringtones, ésszerűen beletszed oda a zenét ami éppen kell és már benne is van a gyáriak között, az akksival kapcsolatban, öcsémnek normál használattal, adatforgalommal, 2 nap volt.
-
total90
veterán
Ha a beállításokba belemegyek, ott hang/telefon csengőhangja, akkor mi a francért csak a gyári csengőhangok vannak? Át kell tenni a telefon memóriájába ha mp3-at teszek fel, vagy mi? A másik, hogy szintúgy ez a helyzet az üzeneteknél is.
Telefon csengőhangot egyébként most úgy tudtam csak változtatni, hogy rákerestem a zenére és "beállítja mint csengőhang". Ez így elég fura.
A másik kérdésem az akksival kapcsolatban lenne. Ha bekapcsolom a mobilhálózatok/csomagkapcs. használatát, ergo, hogy mobilnetet tudjak használni, akkor ahogy nézem a akksi szint jelzéséből, még fél napot sem bírna ki a telefon. Ez mindenkinél így van?
Zenéhallgatással kb. mennyit bír a készülék (jelen esetben ugye Galaxy Mini)? Wi-fi is annyira szopja az akksit mint ha mobilnetet zúzok? -
miuifan
csendes tag
szerintetek bemerjem-e vinni a vodához a telo-t?
-
miuifan
csendes tag
a kies nem találja a telefon-t ): csak az odin
-
miuifan
csendes tag
ha ezt mondom javítják ingyenesen? vagyis hogy a kies-nél romlott el
-
miuifan
csendes tag
arra nem foghatom hogy a kies-ben akartam volna frissíteni de volt egy áramszünet és félbeszakította és az nem jó?
-
Szakadék
tag
válasz
miuifan #1949 üzenetére
Ha nem működik, és kicsit értesz a barkácsoláshoz, akkor megpróbálhatod a Galaxy S-hez készíthető házi jtag-ot. Bár semmi leírást nem találtam, hogy ez jó-e a minihez, de ki tudja. Sokat rontani már nem tudsz rajta.
Az ellenállás értékét és a láb bekötést nem tudom, de youtubon van egy pár video. -
miuifan
csendes tag
ha pl beviszem a vodához ( van gari csak 1 hónapos teló) akkor mit fognak vele csinálni? alapot cserélik vagy mit?
-
miuifan
csendes tag
evvel a módszerrel próbálom de ezt írja Download Start...
<0> Create File...
<1> StartThread Detected : 1
<2> StartThread Detected : 0
<3> StartThread Detected : 0
<4> StartThread Detected : 0
<5> StartThread Detected : 0
<6> StartThread Detected : 0
<7> StartThread Detected : 0
<8> StartThread Detected : 0
<1> setup connection...
és nem megy tovább -
roti86
őstag
válasz
Kicsirics77 #1900 üzenetére
Akkor tuti, de a superuser ikon már önmagában utal a rootra
-
miuifan
csendes tag
sziasztok! mi a teendö ha romo-t akartam volna feltenni de leállt a gép közbe és nem reagál semmire a telefon (hard bricked) köszi
-
Szakadék
tag
Sziasztok!
Azt szeretném tudni, hogy a CM7.1-ben ha hívnak akkor nagyon halvány, hogy ki hív és a feloldó sáv is pont takarja. Olvastam itt, hogy ezt lehet állítani a cyanogenmod beállításokban, de nem tudom, hogy pontosan melyik részében. Ebben segítsetek, valamint abban, hogy miket törölhetnék titanium backuppal mert sok dolgot nem használok. (pl: Books, Böngésző, CarHome, Google Search, Hangtárcsázó, News&Weather, Talk, ) ezeket ki írthatom?
-
Piwi
veterán
válasz
Kingfisher1 #1937 üzenetére
Elpocsékolnál fél órát az életedből
-
nggabi
félisten
válasz
Kingfisher1 #1937 üzenetére
jó a sejtés
nem szigszalagkettőez
-
Kingfisher1
tag
mi történne akkor, ha egy külsö hdd-t rákötnék a telóra? van külön hálózati tápkábel, szóval csak adatkàbel menne bele. mérete 1T.
De van 1 sejtésem, hogy semmi. -
FET-MEN
veterán
Öcsém gala minjétről érdeklődtünk hogy mi a helyzet: aztmondták még 2 hét illetve alaplapcsere
mi a jó i t csinált ez a gyerek vele?
-
Kris87
aktív tag
válasz
bazsi44 #1934 üzenetére
Ehhez amit szeretnél nem kell app. Rengeteg olyan weboldal van, ahonnan lehet magic packetet küldeni megadott ipcím/mac address párossal. Google első találat.
Persze be kell konfigurálni a rútert is normálisan. De ez nem az a topik... -
bazsi44
tag
következő őrültséget tervem(tervezném)
WakeOnLan.nem tudom ki hallott róla, de a lényege annyi, hogy kikapcsolt számítógépet lehet vele bekapcsolni WiFin keresztül.. egyszerűen nem találok működő appot, pedig van egy pár.. itt persze a routerrel, és a biossal is bajlódni kell, de nem találok olyan fórumot, ahol segítséget kapnék a problámámra :\ ezért fordulok most ide.
-
Piwi
veterán
válasz
Kicsirics77 #1930 üzenetére
Hát nem
csakis amit használok is
-
nggabi
félisten
válasz
total90 #1922 üzenetére
más zenelejátszó segíthet a hangerőn is...
van egy szervizmenü ahol lehet a hangerőt állítani de nem nagyon ajánlom h piszkáld. ha ott elrontasz valamit még egy új rom felrakása se oldja meg...
piwi: kell a taskkiller
legalábbis nekem. be tudod vele zárni a futó appokat > nem merül a teló...
-
kenny123
addikt
(#1921) Piwi: De ő azt kérdezte, hogyan távolíthatja el a futó alkalmazások közül..
(#1922) total90: Én annó a mixzing-et használtam, azt próbáld ki.
-
total90
veterán
válasz
kenny123 #1919 üzenetére
Köszi
(#1920) Pityesz78
Köszi, el fogom olvasni.
Lenne viszont egy kérdésem a telefonnal kapcsolatban. Az előző telefonom egy Nokia N97 volt és vettem hozzá egy fülest (Panasonic). Azt kipróbáltam a Minin is és csak pislogtam, hogy mi a fene van. Az N97-re dugva szét esik a fejem, annyira dübörög, ezen meg alig szól. Meg a hangok is olyan semmilyenek. A hangszínszabályzó tré, az 5.1-es hangal már hallgatható, de úgy is nagyon messze van a jóhoz. Ez másnál is így van, vagy megéri egy zenelejátszót rárakni... de gondolom a hangerővel nem kezdhetek semmit
-
total90
veterán
Hello!
Ma lett egy ilyen telefonon és ez az első Androidosom is egyben. Leszedtem az Opera Minit a telefonra és van némi gondom a kilépést illetően, mert amikor a jobb sarokban rákattintok a kis O ikonra, akkor a felugró menüben nincs olyan, hogy kilépés. Így aztán csak simán kilépek, de a futó alkalmazásokhoz rakja... Onnét, hogy lehet bezárni?
-
Kicsirics77
veterán
válasz
lizakattila #1911 üzenetére
szerintem kpk-s romot odinnal tudsz majd visszatenni
marketre meg van valami patch amit cwm alatt sd kártyáról lehet telepíteni.
szerintem -
lizakattila
senior tag
Sziasztok!
Végül rászántam magam és felraktam én is a cwm, CM7. 748-as oc kernel kombót. (Nem volt egyszerű, miután az első update után ba... indulni a teló, de egy kis küzdelemmel rávettem.
)
Most lenne pár kérdésem.
Hogyan tudok Marketet varázsolni a telefonra.
Ill ha vissza szeretnék rakni egy "sima gyári vagy kpk-s romot" annak mi a menete? -
kenny123
addikt
Sziasztok!
Napokban beszámítok egy galaxy mini-t úgy néz ki, alig egy hetes, garis, kifogástalan állapotú, kártyafüggetlen. Mennyiért tudnám eladni kb?
Köszi
-
saca23
aktív tag
sziasztok
Nem tudja valaki hogy a fenébe tudom beállitani, hogy a telo a leszedett cuccokat a marketröl az sd kártyára telepítse és használhassam ?
Azért kérdem mert alapból a telo memorát terheli és már csak 30 mega van szabad
kapcitás a telon.
A 2 gigás kártya meg ot röhög háttérben.
Meg az érdekelne engem hogy másnál is előfordult már hogy a gyári rádió
alkalmazás néha magáttol kikapcsol de nincs benne beálítva , hogy ezt csinálja,
még nem nyultam semmihez szoftvereket illetően minden gyári t-mobil 2.2 droid.
Amugy t-nél még nincs kint a 2.3?, mert hallom telenor már kihozta, nem tom
ez a t-moboil mindig le van maradva egy körrel ez vicc -
apuc
őstag
válasz
Kicsirics77 #1903 üzenetére
Köszi!
-
apuc
őstag
Sziasztok!Nagyon alacsony térerőnél a nejem azt mondja hogy ha hívom "bluggyog" a hívás közben a telefon.Valaki tapasztalt hasonlót?
-
bazsi44
tag
tudom "nem szabad" filmet nézni mini, de nem tudja valaki, hogy mik azok a videó adatok amiket elbír a teló? gondolok itt bitráta,felbontás... előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung androidos palettájának legolcsóbb tagja. Fiatalos, vidám, sokak kedvence lehet.
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AliExpress tapasztalatok
- Jogász topic
- Minden ami hőszivattyú
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással