- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Hello
Most akarom romolni az s6500d-met és tiszta ideg vagyok, mert mire összevadásztam normális letöltési linkeket, már a fél hajállományom bánta, mivel a goo.im-es linkek nem működnek... Mire meglett a rohadt root, cwm és rom.... Örülök, hogy mikor nekem kellenének végre, pont akkor szar az összes link. Semmi nyoma most az utolsó pár hsz-ben, hogy másnál is előfordult ez, pedig nem most állították le a goo.im szervereket, úgyhogy nem tudom ti honnan szereztek fájlokat a romoláshoz..Aztán most rá akartam flashelni a cm-10.1-20131227-UNOFFICIAL-jenad romot és nem bír bebootolni, folyamatosan a recoverybe visz, hiába nyomok onnan reboot systemet, hiába nyomok csak egy power gombot az akksikivétel után...
Mi lehet a baj? Most végre találtam egy OmniRomot, 4.4.2-es, 2014.04.01-es dátumú, megpróbálom azt ráflashelni, de már elegem van komolyan.
-
geckowize
őstag
Hello!
A Samsung Galaxy Mini 2 S6500 telefonom olyat szokott mostanában csinálni, hogy egyszercsak fogja magát, rezeg egyet, és kikapcsol, holott az akksi még nem merült le. Mitől lehet ez? Beszart az akksi?
1 éves sincs a telefon, tavaly májusban lett véve telenornál, újonnan.Ha azt javasoljátok, hogy gariztassam, hova kell először fordulni, a gyorsabb ügyintézés érdekében, a Samsunghoz, vagy a Telenorhoz? Előtte gondolom érdemes mindent kimenteni, de ugye mivel garit nem akartam veszteni - se kockáztatni, hogy elvesztem - ezért nem rootoltam, így a jó öreg titanium nélkül nem tudom mivel lehetne lementeni appokat.
-
geckowize
őstag
válasz
Victoryus94 #1779 üzenetére
Köszi az infókat!
-
geckowize
őstag
Hello!
Édesanyámnak vettünk egy ilyen telefont, 0 Ft volt a telenornál.Megnéztem, a sammobile oldalán a firmware-eket hozzá (leszűkítettem hungary telenorra) és a legfrissebb, 2012 decemberi fw-nek a PDA száma S6500DXXLK2, ami megegyezik a telefonon a névjegyben az alapsávi verziószámmal, úgyhogy akkor ennél frissebb rom nincs rá? Vagy nem muszáj telenorosra telenorost rakni?
Vannak vmi jó tanácsok amelyek különösen erre a típusra vonatkoznak? Mire kell vigyázni, mikkel lehet javítani az élményen stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Előzetes élménybeszámolón a Mafia: The Old Country
- Hegesztés topic
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpársportok
- Megújult a PROHARDVER!
- DJI topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest