- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samsung SPS
tag
válasz
geckowize #2437 üzenetére
Szia! Lehet szoftveres hiba is, egy gyári gyaluval, vagy Smart Kioskos újratelepítéssel (https://my.samsung.hu/smartkiosk/) is meg lehetne előbb próbálkozni. Ha ezután is kikapcsol a teló, tényleg szervizes, és sztem Samu szervizbe vidd: http://www.samsung.com/hu/support/location/supportServiceLocation.do?page=SERVICE.LOCATION
-
Victoryus94
őstag
válasz
geckowize #1778 üzenetére
Nem kell rá telenorost rakni, de:
1. másik régióban előfordulhat, hogy nincs magyar nyelv.
2. tök ugyanaz mind. (nagyon kis különbségek vannak.. 1-2 alkalmazás).
3. ez a rom tökéletesen működik. Nekem német volt fent sokáig, több bug volt benne.
4. mind 2.3.6-os android, nem tudom, hova akarsz frissíteni. 4.1 majd jön.. (vagy nem)
5. ha nincs hiba ne frissítsd.
6. ha ki akarod pucolni a rendszert:
a. tegyél fel custom romot (ha jól választasz, talán gyorsabb lesz). Viszont 2.3-as custom romok december óta nem lettek frissítve. A 4.0 felettiek pedig még hibásak/bugosak (pl nincs kamera, nem jó a wi-fi.. stb.)
b. rootolod. Felteszel egy rootos rendszer karbantartó programot, és kipucolsz minden vackot (pl. yahoo widgetek, samu alkalmazások). Ennek hibája ha rossz programot használsz, vagy rossz appot törölsz, teheted újra a telót. Előnye: akár 50mb-ot összeszedhetsz, és a rootnak később hasznát veheted.+1. A telefonba van számláló. Nézi, hányszor teszel fel custom romot/rootolod. Szervizelésnél esetleg nézhetik, ez esetben nem kötelesek ingyen megszerelni a telót. Nemrég találtak nullázó alkalmazást a play store-ban, amivel működik. Root kell hozzá. Olvass vissza, ha romcserén gondolkodsz, hogy nullázhasd.
Nekem nincs problémám ezzel a verzióval, csak hát néhány progihoz kéne az a 4.0 (illetve 4.0 vagy feletti androidra nem tud fájlt küldeni, csak fogadni bluetoothon).
A telefon kijelzőjét gyengének tartom (mind fényerőben, mind színekben). Az előlapi hangszórója elég hangos. Buszon használva előző telómmal alig hallottam valamit. Ezt nem szoktam max hangerőn használni.
Az ébresztő alkalmazás bezáródik, ha kilövöd a futó alkalmazásokat! (hiába jelzi fent, az órát, nem fog ébreszteni, ha nem indítod el újra). Emiatt már volt kellemetlen meglepetésem.Külső: a készülék oldala nagyon kopik! Erre jobb figyelni. (állandó tokba tartás mellett is kopik)
Ha leesik a teló, nem törik nagyon, a kijelző üvege sem gyenge. Viszont az oldalán nagyon meglátszik.Ui.: Frissítés Odinnal megszokott módon. Samsung drivereket előbb telepítsd.
Nekem sehogy nem kapcsolódik Kiessel.. keresi-keresi, de nem találja (kies wifivel igen).
Én Airdroidot használok, vagy sima háttértárként csatlakoztatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest