- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula196906
senior tag
Ha életre kelt az azt jelenti hogy nem sült ki benne semmi , tehát nem lett zárlatos semmi.
Lehet hogy majd gyorsabban merül az akksi de azt cserélheted
Mákod van , legalábbis úgy tűnik, remélem az alaplapot és egyéb érintkezési pontokat sikerült maradéktalanul megtisztítanod. Erre jó egyébként az ultrahangos tisztítás amit beázás után kellene csinálni de viszonylag drága... -
coyote55
őstag
-
bad-Mc2
tag
Én a magyar repartos gb-t tenném fel és arra a samfirmről leszedett telenoros gb-t!
Téma összefoglaloban van linkelve nggabi féle repartos gb leírással odinoatól mindenestől..
Arra figyelj, hogy a 3 fájlos repartosnál be legyen pipálva odinban a reparticion pipa DE a samfirmről leazedett 1fájlosnál NE legyen bepipálva!! Ez nagyon fontos!
Tehát 1fájlt tallozol odinba = Nincs pipa!
3fájlt tallozol odinba = van pipa!
Sorrend meg, elősször 3 fileos aztán utánna mehet az 1 fájlos telenoros! -
Moncsiii
újonc
Szerződésbe benne van, hogy ha nem tudják megjavítani, vagy nem tudják mi a baja akkor ugyan olyan állapotú telefont kell hogy adjanak. De nekem egy ismerősöm azt mondta, hogy az ilyen telefonokkal arra mennek ki, hogy a végén megunod hogy be kell adni, telefon nélkül vagy, nem működik stb., és veszel másik telefont. Én már nem viszem vissza az biztos. 4 hónapos, tokba hordtam, nincs rajta karcolás, nem ejtettem le.... és mégse működik. Mikor bevittem akkor elméletileg Samsunghoz vitték javítani, de 3 hét alatt szét se szedték csak ismét szoftver csere
Azért írtam ide hogy valakinek hátha van jobb ötlete, mert engem nagyon zavar hogy nem rezeg. Selejtes telefon :S Pedig világ életembe Samsung telefonjaim voltak és még nem jártam így
-
coyote55
őstag
-
bad-Mc2
tag
Nekem most lesz egy éves szeptember közepén, és egy szemernyi kopás sincs a krómon.. És még azt sem mondanám, hogy nagyon vigyázok rá..hátulján már van néhány karc, fólia pláne kopik nálam, azt cserélgetem maximum
Más:
Feltettem az nggabi féle romot tegnap..Elég jól szuperál eddig..
Egy gondom van, ha fut a waze, egy idő után, magától újraindul tőle a teló... valakinél produkált már hasonlót? Lehet a Wazével lenne a gond? GB alatt nem csinált ilyet.. -
szabonagyur
félisten
Én rendeltem 2szer is, hirtelen nem tudom a nevét de próbálj meg mattot rendelni nekm az nagyon bevállt. A 3 db volt kb 3 euró. A 2. rendelésnél nem figyeltem sajna arra, hogy matt legyen és amit küldtek elég gyenge minőségű volt, egyet felraktam de ment is a kukába, vékony gagyi volt.
Más: felraktam a Bulgáriába szánt ROM-t erre míg írtam a fenti kommentet látom a teló újraindult magától. Ilyet a Britnél láttam talán utoljára :/ Remélem MF1 nem jön ide
-
asdf_
veterán
Haaaaa, nem tudom, ahogy olvasom, ahol van, ott sem az a jellemzo ra, hogy ugy mukodne, ahogy elvarod (bar letoltheto programokkal lehet gyogyitani rajta). De amugyis, ha unlockolva van a kepernyo, a tetejen sikalod a kezed, es ott a fenyeroallitas, nem faj semmibe, szerintem tul lehet elni. En inkabb a notification led lehagyasaert tudnek verengzest tartani.
-
Spark86
csendes tag
Jómagam is a swipe-ot használom, ha megszokta az ember, akkor nagyon gyorsan lehet vele írni, és meglepően jól ismeri a magyar szavakat/ragozásokat. A beta ingyen letölthető
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy Ace utódja szinte minden téren javult: erősebb hardver, nagyobb felbontású kijelző és jobb szoftveres tulajdonságok jellemzik.
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Tudományos Pandémia Klub
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Linux kezdőknek
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest