Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Spark86
csendes tag
Jómagam is a swipe-ot használom, ha megszokta az ember, akkor nagyon gyorsan lehet vele írni, és meglepően jól ismeri a magyar szavakat/ragozásokat. A beta ingyen letölthető
-
asdf_
veterán
Haaaaa, nem tudom, ahogy olvasom, ahol van, ott sem az a jellemzo ra, hogy ugy mukodne, ahogy elvarod (bar letoltheto programokkal lehet gyogyitani rajta). De amugyis, ha unlockolva van a kepernyo, a tetejen sikalod a kezed, es ott a fenyeroallitas, nem faj semmibe, szerintem tul lehet elni. En inkabb a notification led lehagyasaert tudnek verengzest tartani.
-
félisten
Én rendeltem 2szer is, hirtelen nem tudom a nevét de próbálj meg mattot rendelni nekm az nagyon bevállt. A 3 db volt kb 3 euró. A 2. rendelésnél nem figyeltem sajna arra, hogy matt legyen és amit küldtek elég gyenge minőségű volt, egyet felraktam de ment is a kukába, vékony gagyi volt.
Más: felraktam a Bulgáriába szánt ROM-t erre míg írtam a fenti kommentet látom a teló újraindult magától. Ilyet a Britnél láttam talán utoljára :/ Remélem MF1 nem jön ide
-
bad-Mc2
tag
Nekem most lesz egy éves szeptember közepén, és egy szemernyi kopás sincs a krómon.. És még azt sem mondanám, hogy nagyon vigyázok rá..hátulján már van néhány karc, fólia pláne kopik nálam, azt cserélgetem maximum
Más:
Feltettem az nggabi féle romot tegnap..Elég jól szuperál eddig..
Egy gondom van, ha fut a waze, egy idő után, magától újraindul tőle a teló... valakinél produkált már hasonlót? Lehet a Wazével lenne a gond? GB alatt nem csinált ilyet..New Galaxy Note 9 user
-
coyote55
őstag
Nem igazán...
768MB RAM van benne, az stimmel, adattárolásra 4GB, amiből szabad kb. 2,2 GB, de ez meg van osztva kétfelé, van 1,2 GB telefonmemória, és van kb. 1 GB "belső SD". Ez utóbbi bővíthető, illetve a kártya külön megjelenik extSD néven.
Nem egyszerű...[ Szerkesztve ]
Memento Mori!
-
Moncsiii
újonc
Szerződésbe benne van, hogy ha nem tudják megjavítani, vagy nem tudják mi a baja akkor ugyan olyan állapotú telefont kell hogy adjanak. De nekem egy ismerősöm azt mondta, hogy az ilyen telefonokkal arra mennek ki, hogy a végén megunod hogy be kell adni, telefon nélkül vagy, nem működik stb., és veszel másik telefont. Én már nem viszem vissza az biztos. 4 hónapos, tokba hordtam, nincs rajta karcolás, nem ejtettem le.... és mégse működik. Mikor bevittem akkor elméletileg Samsunghoz vitték javítani, de 3 hét alatt szét se szedték csak ismét szoftver csere Azért írtam ide hogy valakinek hátha van jobb ötlete, mert engem nagyon zavar hogy nem rezeg. Selejtes telefon :S Pedig világ életembe Samsung telefonjaim voltak és még nem jártam így
-
bad-Mc2
tag
Én a magyar repartos gb-t tenném fel és arra a samfirmről leszedett telenoros gb-t!
Téma összefoglaloban van linkelve nggabi féle repartos gb leírással odinoatól mindenestől..
Arra figyelj, hogy a 3 fájlos repartosnál be legyen pipálva odinban a reparticion pipa DE a samfirmről leazedett 1fájlosnál NE legyen bepipálva!! Ez nagyon fontos!
Tehát 1fájlt tallozol odinba = Nincs pipa!
3fájlt tallozol odinba = van pipa!
Sorrend meg, elősször 3 fileos aztán utánna mehet az 1 fájlos telenoros!New Galaxy Note 9 user
-
coyote55
őstag
Jobb lett volna, ha beázás után egyből írsz...
Talán - ismétlem, talán - segít, ha gyógyszertári alkohollal átmosod 2x, 3x (az alkoholt lecseréled közben!).
Ha a beázást követően ki lett véve az akku, több az esély a sikerre. Ha nem, akkor valószínűleg kuka.Memento Mori!
-
-
Gyula196906
senior tag
Ha életre kelt az azt jelenti hogy nem sült ki benne semmi , tehát nem lett zárlatos semmi.
Lehet hogy majd gyorsabban merül az akksi de azt cserélheted
Mákod van , legalábbis úgy tűnik, remélem az alaplapot és egyéb érintkezési pontokat sikerült maradéktalanul megtisztítanod. Erre jó egyébként az ultrahangos tisztítás amit beázás után kellene csinálni de viszonylag drága...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest