Hirdetés
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
Sziasztok. Egy panasonic rp hje 120 (vagy ilyesmi) agybadugós és a poweramp kiválóan szól. Nem vagyok audiofill viszont értékelem a jó hangzást tizenegynehány év hangszeres zenélés után kialakul ha akarod ha nem. A lényeg hogy maga a füles önmagában kiváló bármilyen telohoz. Elötte nokia n 95 öm volt 5évig és azzal is rettentő jól szólt. Páromnak alcatel ot 993 van és azzal is jól szól. A programok meg változóak. De a lényeg kb 2000 ft a füles.
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
tolvaj!
őstag
szignáltam
-
tolvaj!
őstag
Nemtudjátok a petíció hogy áll?
Mármint az st erricson reagált rá valamit?[ Szerkesztve ]
-
tolvaj!
őstag
mondjuk nem csak a TMN es verzió a furcsa.... a sammobile- on van hungary VDH is
és a magyar vodánál nincs ace 2 szintúgy... tudom hogy a sammobile oldal szar, legalább is abból hogy mondjátok ( nekem nincs vele bajom), de érdekes..Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
tolvaj!
őstag
Nem hiszem hogy ennyire turboznák a hw-t. A proci lehet hogy 2x1.2- es lesz de a hd kijelző hülyeség már csak azért is mert a feljebb pozicionált grand is 5"-on kapta meg a 480x800-at.
-
tolvaj!
őstag
igen azt tudom, hogy elméletben bírná a SoC csak kíváncsi leszek hogy az st erricsonnál ez a szétszervezés meddig vagy mennyire húzza majd el a SC kiadását
Bacus: sajnos igazad van... 5 évig használtam az N95 ömet és imádtam, becsülettel nyugdíjba küldtem akksit feltöltve, összes tartozékával a dobozába, de a kor már új, és korszerű készüléket igényelt. De hidd el, hogy hiányzik nekem az az öreg megbízható kis zsebnehezék
[ Szerkesztve ]
-
tolvaj!
őstag
válasz kovicska #4054 üzenetére
Ha fent lesz atelenoros akkor majd használhatod a kiest csak valószínű hogy később, mert az a szolgáltatódtól függ, hogy mikor adja ki a frissítést
Bocsi....jogos csak miközben írtam, jött a másik válasz és igaz...
[ Szerkesztve ]
-
tolvaj!
őstag
válasz revesz0123 #4068 üzenetére
A product code alapján azonosítja a kies a telefonod. Ha mondjuk nem stimmel a productcode az imeivel akkor a kiesen keresztül nem tudsz frissíteni, és ha nem kapod meg OTA-n a frissítést akkor odinnal felrakhatod, csak monde ugrik a telodrol verzió csere miatt. Mint amikor újra húzod otthon a gépet mert már lassú az xp.... Szal ha mindent lementesz akkor vissza bírod állítani de a telodbol ugrik minden.
-
tolvaj!
őstag
válasz revesz0123 #4077 üzenetére
Nem.nekem sem állt vissza, pedig én is össze-vissza rakosgattam a romokat és mikor végre visszaraktam a magyar független romot akkor sem állt vissza a PC. ntomi0730 leírta hogy birod visszaállítani a product code- ot root nélkül
[ Szerkesztve ]
-
tolvaj!
őstag
válasz revesz0123 #4079 üzenetére
utoljára asszem én is januárban kaptam valamit....
-
tolvaj!
őstag
Aki feltette a portugált mondja már meg légyszi, hogy van e benne swype? Köszi
-
tolvaj!
őstag
Nemtudjátok a Kínai rom is csökkenti a memóriát ha GB-re tolom közvetlenül, mint a portugál, vagy itt már kijavították a hibát?
-
tolvaj!
őstag
válasz szabonagyur #4133 üzenetére
ott a pont... túlbonyolítottam
-
tolvaj!
őstag
válasz hippo0315 #4161 üzenetére
Erről szól a petíció is elvileg. Ha visszalapozol ott lesz valahol a link és feliratkozhatsz, ha gondolod
Elő bányásztam: https://www.change.org/petitions/st-ericsson-release-the-sources-for-the-nova-thor-chipset
[ Szerkesztve ]
-
tolvaj!
őstag
Ne vidd be, mert körbe röhögnek. Az hogy avit tettél rá önmagában semmit nem jelent. A telefonon is ugyanazok a feltételek vannak mint egy számitogépen. Ha a gyári lejátszódban nincs az adott film hangjához vagy képéhez codec akkor azt nem játsza le. A play röl ingyenesen letölthető mx playert próbáld ki. Nekem eddig mindent megevett gond nélkül. Ha valamit nem indít el akkor sem kell kétségbeesni mert be lehet állítani hogy hardveres vagy szoftveres gyorsítást használjon az adott fájlnál.
-
tolvaj!
őstag
válasz quailstorm #4184 üzenetére
mondtam úgy tudom az nem jelenti hogy úgy is van
-
tolvaj!
őstag
Erre igaz késik ( méghozzá jó sokat) a fejlettebb android, de megvan. öcsémnek ace- e van és arra ha valami értelmeset akarunk tenni akkor is max CM mehet rá, de az se nagyobb ICS nél mert 7 nél nagyobb CM nem fut el rajta. Jó telefon az ace de hidd el, nem egy lépcsőfok van a kettő között hanem egy lépcsőház.....
-
tolvaj!
őstag
Ezt néztétek már?:
* End at Android 4.2.2 update.
GT-I9080 – Galaxy Grand
GT-I9082 – Galaxy Grand DUOS
GT-I8160 – Galaxy Ace 2
GT-I8190 – Galaxy S III mini
GT-I8350 – Galaxy Beam
GT-I8730 – Galaxy Express
GT-I9070 – Galaxy S Advance
GT-I9100 – Galaxy S II
GT-I9105 – Galaxy S II Plus
GT-I9260 – Galaxy Premier
GT-N7000 – Galaxy Note
GT-S6310 – Galaxy Young
GT-S6312 – Galaxy Young DUOS
GT-S6810 – Galaxy Fame
GT-S7710 – Galaxy X Cover 2To get Android 5.0.
GT-I9300 – Galaxy S III
GT-I9305 – Galaxy S III LTE
GT-I9500 – Galaxy S 4
GT-I9505 – Galaxy S 4 LTE
GT-N5100 – Galaxy Note 8.0
GT-N5105 – Galaxy Note 8.0 LTE
GT-N5110 – Galaxy Note 8.0 Wi-Fi
GT-N7100 – Galaxy Note II
GT-N7105 – Galaxy Note II LTE
GT-N8000 – Galaxy Note 10.1
GT-N8005 – Galaxy Note 10.1 LTE
GT-N8010 – Galaxy Note 10.1 Wi-Fimost vagy én vagyok hülye vagy ez már a pofátlanság netovábbja.....
-
tolvaj!
őstag
sammobile- on találtam
(#4423) hotibi pont ezért írtam, hogy pofátlanság...
[ Szerkesztve ]
-
tolvaj!
őstag
válasz #85552128 #4427 üzenetére
Tudom, hogy előbb a 4.1.2 jön. A pofátlanság része nem is az, hogy lehet megkapjuk, hanem az, hogy még a sima JB-t sem voltak képesek kiadni. És mégis, mi úgy viselkedünk mint a hétköznapi ember...birka módra tűrünk minden hazugságot és várjuk a megváltást....ezzel van tele a surranóm....
-
tolvaj!
őstag
bevallom őszintén nem bántam meg, hogy megvettem. igaz nem azért vettem, mert samu, hanem mertt láttam benne esélyt a tuningra, de mint tudjuk nem csak a gyártó ba***kodik hanem a proci gyártó is.... szal mindenképpen a f*sznak a mozgó felére kerültem ezzel a telefonnal, de a hülye makacsságom nem engedi, hogy eladjam . a lényeg nem ideges vagyok hanem felháborodott... annyit még pedig üzennék az antiszemita ismerőseimnek, hogy nem kell a zsidókat szidni, nem csak ők viselkednek úgy mint a zsidók....
-
tolvaj!
őstag
aloha fórumtársak!!
Kimásztam a veletechre, nem titkolt kötekedési szándékommal betámadtam a samu pultot. mint az várható volt minden az S4 krül forgott, de nem ez a lényeg. szerencsémre sikerült kifognom egy értelmes embert a brigádból aki nem egyenpólos hostes volt hanem értette is mit beszél és elkezdtem faggatni az ace 2 ről....
Hát nem sok jót ígért. mivel ugye a romot kint csinálják kóreában egy darabig megint nem lesz belőle semmi, mert QRVÁRA el vannak havazva... minden idejüket ebbe az S4 es projektbe nyomják bele akár munkaerő átcsoportosítással i, mert tele van az oprendszerük lyukakkal nem mellesleg akkor a kereslet az eszközre világszinten, hogy alig győzik teljesíteni ezért is van, hogy az öreg kontinensen egyedül az ánglusok kaptak exynos octa procis gépet. még a német piacra is csak snapdragonos jutott.... szal csak enyit dióhéjban maga a kiállítás atom volt...thx a szervezőknekHa aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
tolvaj!
őstag
Először a gyári romot szerkeszti meg a samu, a szolgáltatok abból építkeznek ezért nem tudják megcsinálni mert nincs miből amíg a samu nem adja ki.a portugáloknak azért van mert kikötötték a samunak hogy csak úgy rendelnek X darabot ha JB van rajta és mivel ezek az anyjukat meg..... 50 fillérért gyorsan főztek rá nekik valamit aleakböl...mondom nem rosszindulat amit írok hanem a tények egy belsőstől pont azért osztottam meg veletek mert egy cipőben járunk
-
tolvaj!
őstag
Ha legalább a SC nyilvános lenne végre akkor már rég boldog emberek lennénk...nemcsak a samuval van baj hanem a ST-ericssonnal is
-
tolvaj!
őstag
Egyszer a hösidökben tettem egy nagy marhaságot. Volt egy 2110 nokiám ami tökig lemerült éppen egy házibuliban voltunk és valahogy életet kellett belevernem. A házigazdának volt egy 5110 ese és kipróbáltuk a töltőjét. Kisebb volt mint a sajátom de érdekes módon impulzusokban töltötte a készüléket. A lényeg hogy mázlimra volt otthon egy másik akksim mert onnantól kezdve se a gyári töltöje se más nem tudta feltölteni azt az akkut. Szóval vigyázni nemért. Usb és usb között is van különbség.
-
tolvaj!
őstag
válasz quailstorm #4495 üzenetére
Valszeg van mert páromnak az alcatel töltője is fel fingja a telefonom csak cirka másfélszer annyi idő kell neki...
[ Szerkesztve ]
-
tolvaj!
őstag
válasz blackmajesty #4498 üzenetére
asszonynak alcatel ot993D je van és azzal a töltővel simán töltöm a sga2 met...
nokia adatkábellel nyomulok...eddig mindent megevett amit rátoltam. ace2, mini, alcatel, wayteq tabletek....[ Szerkesztve ]
-
tolvaj!
őstag
általában amúgy is 600 és 1000 között adják meg a töltési ciklust... na ha két napot bír a telód akkor jó, de ha te is úgy nyomod mint én, hogy néha naponta kétszer is eteted akkor ne is csodálkozz, hogy két év és vége az akksinak. nagyon hamar össze tud ám jönni az az átlagos 800 ciklus. minden töltés 1.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest