Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Akciófigyelő: Megkezdődött az Ulefone Black Friday leárazása is
- iOS alkalmazások
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz sebestyen93 #4770 üzenetére
A szolgáltatón múlik, de pár hónapos késésre lehet számítani a függetlenhez képest.
-
tolvaj!
őstag
válasz sebestyen93 #4772 üzenetére
Fel lehet majd tenni a függetlent a telefonodra. Elvileg garancia sem ugrik mert samu telora samu szoftver megy....
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
Wa2x_
veterán
válasz sebestyen93 #4898 üzenetére
Elrontani elég nehéz, le van írva minden rendesen, de itt az én írásom magyarul ugyan erről a módszerről, ugyan azokkal a fájlokkal.
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Stepo
aktív tag
válasz sebestyen93 #4905 üzenetére
SuperSU-ban lehet unrootolni ''Teljes Unroot''
-
GEPESZ66
veterán
válasz sebestyen93 #5000 üzenetére
Ha ilyen tempóval teszik hozzáférhetővé az egyes régiók számára, akkor biztosan lesz ősz is mire a magyar megjelenik.
Vagy egyszer csak megtáltosodnak, s megajándékoznak bennünket. -
GEPESZ66
veterán
válasz sebestyen93 #6972 üzenetére
KIES-el nem lehetséges.Szervízben a 2 fájlos ODIN, vagy otthon szintén ODIN.Ha igaz, akkor először a független magyar, ill. egy kiegészítő, ami réven 624MB lesz a RAM-de ezt a többiek megerősítik!
-
iiglo
tag
válasz sebestyen93 #6972 üzenetére
Kiessel gyári rom mehet rá, utána Odin-ból a "624MEM_V1.tar.md5" PDA-ba betallózva. (A telefont download módba kell állítani Odin előtt.)
-
iiglo
tag
válasz sebestyen93 #6975 üzenetére
Kiessel a felajánlott frissítést tedd fel. Utána jöhet odinnal 624MEM_V1.tar.md5, és 624 MB lesz, nem fog lassulni. DE nekem pl. a navigáció szarakodik, de másoknak ez a hiba nem jelentkezik...
-
quailstorm
nagyúr
válasz sebestyen93 #6975 üzenetére
Lehetséges, csak elegendő RAMod nem lesz. Egyébként is a KIES veszélyes és lassú...
Mindenképp szükséges egy olyan fázis amikor nem él a garancia, de tapasztalataim szerint abszolút veszélytelen.
-
iiglo
tag
válasz sebestyen93 #7090 üzenetére
Szia!
Nyugodtan, abból baj nem lehet.
-
hotibi
aktív tag
válasz sebestyen93 #7168 üzenetére
Első HSZ. tessék
-
Stepo
aktív tag
válasz sebestyen93 #7170 üzenetére
Ez maga a GB
-
Stepo
aktív tag
válasz sebestyen93 #7173 üzenetére
Melyiket szedted le? Ezt? [link]
-
Stepo
aktív tag
válasz sebestyen93 #7175 üzenetére
Az nem Rakd vissza a Gb-t,ahogy a link-ben van,utánna meg rakd fel azt a Gb-t amelyiket akarod.
(#7177) sebestyen93 : Az mind1,csak utánna vissza kell rakni a telenoros Gb-t és át kell állítani a csc-t.
[ Szerkesztve ]
-
Stepo
aktív tag
válasz sebestyen93 #7180 üzenetére
Úgy jó,ahogy beállítja magát.
-
Stepo
aktív tag
válasz sebestyen93 #7183 üzenetére
Leszeded Sammobile-ról és odinba betallózod (ha 1 fájlos akkor PDA-ba) .
-
ViSAS
senior tag
válasz sebestyen93 #7185 üzenetére
Igen.
CSC-hez rootolod és: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector
Vagy van kódos megoldás is, az factory resetet is csinál.[ Szerkesztve ]
-
Stepo
aktív tag
-
ViSAS
senior tag
válasz sebestyen93 #7188 üzenetére
Nem, megmarad. Szervízben a counterel, product codeal, és rootal lehet lebukni. Persze mindegyiket vissza lehet vinni a jó irányba.
[ Szerkesztve ]
-
hotibi
aktív tag
válasz sebestyen93 #7193 üzenetére
ment privát
-
szekfizsolt
senior tag
válasz sebestyen93 #7195 üzenetére
sebestyen93: Végül mit tettél CSC-vel, hogy gyári Telenoros legyen?
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
szekfizsolt
senior tag
válasz sebestyen93 #7203 üzenetére
Ahogyan mondod. Frissítettem, azóta mindent elkövettem, hogy visszaállítsak. Siralmas, hogy a JB-hez, hogy használható legyen már 1.2-1.4 Ghz kell 2 vagy 4 magon. Sajnos én nem bírtam, hogy a hívásokhoz és a kamerához is várni kell (nem keveset). Ha használni akarom, akkor azt gyorsan szeretném...
-
quailstorm
nagyúr
válasz sebestyen93 #7205 üzenetére
berakod a telód download mode-ba, ott írja, de nálad úgyis nullát ír meg samsung officialt
-
nggabi
félisten
válasz sebestyen93 #7403 üzenetére
nem. felrakod a jb-t odinnal és kész nincs frissebb jelenleg. ram is jó... mi kell még?
"szenyor dzsíííí"
-
félisten
válasz sebestyen93 #7406 üzenetére
Igen simán felrakod odinnal, de itt szükség van mind a 3 fájlra.
-
spoy
tag
válasz sebestyen93 #7408 üzenetére
Így van...
Legfelsőt letöltöd, kicsomagold és megtalálsz benne mindent (odint és a 3 fájlt ami a telepítéshez kell)
nggabi kiválóan előkészítette![ Szerkesztve ]
-
spoy
tag
válasz sebestyen93 #7410 üzenetére
Nekem is telenoros és igen vissza rakhatod a GB, de szerintem nem fogod.
Ezzel a rommal eddig nagyon megvagyok elégedve. -
Stepo
aktív tag
válasz sebestyen93 #7422 üzenetére
1? szerintem minimum 3
-
spoy
tag
válasz sebestyen93 #7422 üzenetére
Nem feltétlen, mert a 4.2 nem sokban tér el a 4.1től. Nem ugy mint a 2.3ról hirtelen 4.1re váltani. Szóval nem biztos, hogy kell várni egy évet.
[ Szerkesztve ]
-
szekfizsolt
senior tag
válasz sebestyen93 #7438 üzenetére
A GB-hez képest sokkal gyorsabban merül, de elfogadható...
-
janngson
csendes tag
válasz sebestyen93 #7440 üzenetére
Képernyő mennyi ideig volt bekapcsolva (akku infonál meg tudod nézni / "kijelző"-re klikk), kb. hány százalékos fényerőn volt?
Kb. 25%-os fényerőn nagyjából 5 óra bekapcsolt képernyő időt kéne bírnia. Legalábbis nekem annyi, elég stabilan. Gingerbread-del sem volt jelentősen jobb (talán 5 óra 30-40 perc max.). -
janngson
csendes tag
válasz sebestyen93 #7444 üzenetére
Az teljesen jó.
-
spoy
tag
válasz sebestyen93 #7428 üzenetére
Helyzet az, hogy nálam már GB nem működött rendesen a facebook, azóta nem is használom.
Inkább böngészőn keresztül megnézem, amit akarok, aztán levan tudva a dolog.
. -
aelod
veterán
válasz sebestyen93 #7455 üzenetére
Igen a merülés.
Én előtte orosz romot használtam D-Kernel-el, de ezzel kicsit jobban merül.
A rendszer eddig olajozottan megy"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
hotibi
aktív tag
válasz sebestyen93 #7472 üzenetére
nekem GB vel volt fagyás meg restart. nggabi JB vel semmi gondom az ég világon. facebookot nem használok zenére musicfolderplayert használok. Igo van fent semmi más. nekem igy pörög akksi idő is OK.
-
nbl2
senior tag
-
aelod
veterán
-
aelod
veterán
válasz sebestyen93 #7544 üzenetére
de lehet
2 napja van fent
xda-n keress rá (jelenleg telefonon vagyok fent..)egész jó am a "fícsör"
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
coyote55
őstag
-
coyote55
őstag
válasz sebestyen93 #7641 üzenetére
Én most tesztelek egy Minimalist nevű ROM-ot, alapból több, mint 300 MB a szabad RAM - de én nem használok FB-t, Vibert...
Eddig jónak tűnik a cucc, de messze még a teszt vége (remélem)
A videót mindjárt kipróbálom.
Megy gond nélkül.Memento Mori!
-
ronin79
addikt
válasz sebestyen93 #7641 üzenetére
Szerinted azok romok? Használható romot itt találsz, amiről te beszélsz az csak gyári szemét és az egyes verziók között amikek kipróbáltál szinte semmilyen külömbség sincs és elhiszem, hogy ramatyul futtak.
-
ronin79
addikt
válasz sebestyen93 #7651 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni, ha megfelel a GB és nem hiányzik semmi a JB-ből akkor használod egészséggel és le van cseszve ki mit mond. Nekem nem jön be sem a GB sem a gyári JB, nálam az "istenkirály" a CM, de abból sem volt olyan verzió amit módosítás nélkül tudtam volna használni. Van cygwin-kitchen, kicsomagolás-személyreszabás és csináltam magamnak egy saját romot egy adag build.prop tweaksel, init.d scriptel, zipbe egy data/app mappával amibe bepakoltam az összes általam használt alkalmazást, játékot így telepítés után egy kész belakott rom fogad és nincs gondom használat közben
-
ronin79
addikt
válasz sebestyen93 #7672 üzenetére
Nem mert sokkalta egyszerűbb, csak letöltöd, sd karira másolod és cwm-ből install zip from sd card persze előtte full wipe. Odin akkor kell ha nincs meg az alapromod, tehát ha GB-n vagy akkor előbb JB-t kell feltenni odinnal ha JB-s custom romot akarsz felrakni, az már mindegy hogy MF1 vagy MG2-re rakod, de általában fel van tüntetve milyen alapra érdemes.
-
ronin79
addikt
válasz sebestyen93 #7746 üzenetére
Nekem ma még GB is volt a telón Feltettem az új török verziót, fentebb már leírtam a röpke tapasztalatokat, utána a judas77 féle minimal 1.6-ot. Elsőre tetszett, telepítettem a szokásos alkalmazásokat, viszont a Kyrillos v8 talán valóban jobb volt, jó aroma telepítő meg ink effect, stb. de valahogy nem volt az igazi. Pl. cm10-en csináltam egy próbát mennyit bír a teló, elindítottam a facebook+skype+vibert +erre a real racing3-at és meglepetésre ment akadás nélkül, aztán home gombbal játékból ki, váltás facebookra majd böngésző és pörgött akadásmentesen. Itt csak a facebook ment magában de már akadozott az egész teló, real racing meg csak töltődött és szaggatott a zene már az elején háttérben futó skype mellett.
Úgyhogy gondoltam jöhet egy odinos pucolás, feltettem az ukránt, de fura módon megmaradt az MH1 alapsáv Sebaj, megy rá a cm10, előtte úgyis full wipe és format recoban hátha csak valami beragadt. Na itt jött a gebasz, nem volt imei meg alapsávnál ismeretlent írt . Jött a GB visszarakás, van imei meg alapsáv is csak épp MH1 és már kezdtem az efs mentést keresgélni amikor még egy utolsó próba ként feltettem a magyar repartost ami végre helyretett mindent.Úgyhogy kipróbáltam ma az MH1-et, judas minimalt de megy vissza a módosított cm10, inkább nyomok hangerőgombot bejövő hívásnál de nekem élő teló kell, ami nem fagy le egy skype+facebook kombotól és bírja a játékokat is és ha már unom a kinézetet akkor egy cm témával pillanatok alatt "új telóm" van.
(#7748) hotibi
Független.
(#7737) coyote55
Xda-s oldalon minden le van írva. Ace-n (s5830) használtam, (vagyis az eredeti amarullzt ami alapján ezek is készültek) mert az eredeti 180 megás belső tárhely ott nagyon vicces, de Ace2-n még nem próbáltam. Röviden a karin lévő ext (2/3/4) partíciót mountolja belső tárhelyként így 100 mega helyett 1 gigát is lehet csinálni vagy mondjuk Ac2 esetében az 1,2-ből lehetne 5 is akár.
[ Szerkesztve ]
-
ronin79
addikt
válasz sebestyen93 #7848 üzenetére
Próbáld ki először a gyárival, legalább lesz összehasonlítási alapod ha váltasz a D-re.
-
torrente91
tag
válasz sebestyen93 #7861 üzenetére
Hali !
Nem tudom nekem még custom rom nem volt a telón, most kezdtem el gondolkodni ezen a kryllos- on csak nem tudom működik-e rajta minden funkció. CM-et választanám szívem szerint csak abba vannak idegesítő hibák.
-
hyperspale
csendes tag
válasz sebestyen93 #7865 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Esetleg egy jó szájbarágós rom telepítő linket tudnál adni? :-)
Azért várom még mások véleményét is! ;-)
Köszkösz!!! -
ronin79
addikt
válasz sebestyen93 #7875 üzenetére
Nem, cm-re van. A stockra való verzió kell hozzá a DK3G8M.zip - 8.33 MB
-
ronin79
addikt
válasz sebestyen93 #7878 üzenetére
CWM Recoveryből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest