- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martin107
tag
válasz
quailstorm #8973 üzenetére
Neem, itt olvasgattam vissza aztán valaki azt írta. De Root Explolert is ismerem.
-
válasz
quailstorm #8867 üzenetére
Nekem van 1gb-os mobilnetem, de azért jobb lenne egy offline.
-
válasz
quailstorm #8864 üzenetére
Már megvan köszi.
-
válasz
quailstorm #8861 üzenetére
Örülök és figyelek, de ez is olyan dolog, hogy meg kell tanulni. Meg annyiféle leírás van, hogy az ember összezavarodik.
Ez a nyelv még nincs meg, az a baj, hogy egy büdös szót nem értek abból ami a kijelzőn van most épp.
-
bad-Mc2
tag
válasz
quailstorm #8682 üzenetére
woow, köszi.. körülnézek..
Mondjuk most találtam egyet..Kyrillos tette fel D-H-ra. Úgy fest,hogy ez "gyári" böngészővel megy..de chrome nem viszi sajnos.. :S
illetve nem is olyan sajnos,mert ment is a levesbe... a cm10.1 be épitett böngésző jobban szuperál mint a chrome.. Nem FC-zik, nem fagy be másolás-beillesztésnél, és úgy veszem észre, hogy gyorsabb is..úgyhogy örülök, hogy rájöttem, hogy felesleges!
-
bad-Mc2
tag
válasz
quailstorm #8623 üzenetére
Hááát fene se tudja..nem olvastam át benne mindent annó...
Hm.. akkor a gyári file-kezelő kéne neki? De akkor miért van bent a romban?SG y-n nem néztem még igazság szerint, csak S2 és S3-al próbáltam fileokat cserélgetni igy..
Viszont az ace2ömön annó ment gond nélkül GB-vel..(Úgy is, hogy TotalCommanderrel kiválasztottam a file-t, és Küldés */* )meg stock JB-vel is ugyanígy.. itt a cm10.1-el nem akarja az igazságot..
No, de majd jól kipróbálom ezt a PAC CM10.2-t, hátha ezen beváliik..Más kérdés: Ha cwm-el csinálok egy backupot, aztán Factory reset majd, wipeolok mindent data, preload,emc,dalvik, stb..(kivéve az sd-t) és felteszem az uj romot, de mégsem lesz nyerő, akkor megint irtok mindent, visszateszem a mentést cwmből és visszaáll minden ugye? tehát a preload meg a többi meghajtó is igaz?
-
bad-Mc2
tag
válasz
quailstorm #8621 üzenetére
ÖÖ..én pc nélkül, gondoltam.. egy S3-ról az ace2-re..
benti pc-ken tiltva minden net..:s
De ez sem annyira jó, mert a parkolóban ahová cigizni járunk, már nem ér el a wifi, és ezért volt jó a direkt..
De végülis, kitaláltuk ezt a dropos dolgot.. ö feltölti, én meg le..vagyforditva.. csak könnyebb volt meg gyorsabb a direkt..
De majd jól kipróbálok még pár dolgot..
@Ronin: Nekem marad a kicsike..
-
Lucifer6280
aktív tag
válasz
quailstorm #8292 üzenetére
Köszönöm az infókat, és neked is köszönöm bad-Mc2
-
aelod
veterán
válasz
quailstorm #8307 üzenetére
D kernel van fent
és pont hogy 400on akarom hajtani h ez legyen a max frek. de nem hajlandó mert a max mindig 800... -
quailstorm
nagyúr
válasz
quailstorm #8307 üzenetére
MG2-es oroszon nincsen ilyesmi kikapcsolt energiagazdálkodás mellett. 800-200 tartományban megy.
MF1=MG2, ezt meg már hexviewerrel megnézték. -
aelod
veterán
válasz
quailstorm #8299 üzenetére
ki van véve...
szerinted miért kérdezem? -
KrissszG
tag
válasz
quailstorm #8234 üzenetére
A ROM amit JohnnyX-nek linkeltél (Magyar Független XEH JB MG2 624MB ram) nem a hivatalos ROM? Ez valami okosított?
Itt is találtam hozzá ROM-ot:
http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I8160&pcode=XEH#firmware -
JohnnyX
őstag
válasz
quailstorm #8234 üzenetére
Köszi a reakciót, de azt hiszem nem a kérdésemre válaszoltál!
"gari vesztés nélkül"
-
JiM
tag
válasz
quailstorm #7564 üzenetére
nggabi romját tényleg repatitionnal kell feltenni? kicsit zavaró az oldalán a leírás, mert 3 féle rom is van felette.
-
coyote55
őstag
válasz
quailstorm #7610 üzenetére
Csak egy ext3 és egy vfat
-
coyote55
őstag
válasz
quailstorm #7607 üzenetére
Most, hogy így mondod... van.
Viszont továbbra is az a kérdés, hogy mit válaszoljak a Swapper2 kérdésére, melyik a swap partíció?
Állítsam be az mmblk1p2 ext3 partíciót? -
coyote55
őstag
válasz
quailstorm #7601 üzenetére
Utoljára a recovery-vel particionáltam, de mi van akkor, ha a recovery a "belső" SD-n csinált swap partíciót?
Ugyanis van /dev/block/mmcblk0px és van /dev/block/mmcblk1p1 és p2? A p1 vfat, a p2 ext3. -
szabonagyur
félisten
válasz
quailstorm #7571 üzenetére
Amúgy ti elolvassátok amit a másik ír egyáltalán?
Azokról az emberekről írtam akik nem rakják egyik ROM-ot a másik után fel hanem egyet felraknak és kész eltűnnek a fórumról.
Azok akik mondjuk most jönnek fel a fórumra és eddig gyári ROM volt rajta azokat lehet igenis érdekli a garancia dolog mivel egyet felraknak és kész nem foglalkoznak vele, pont azért jönnek ide, hogy a nagy okos emberektől tanácsot kérjenek és ahogy a ROM dologról, úgy az esetleges garancia elvesztésről sincs fogalmuk... -
törölt tag
válasz
quailstorm #7571 üzenetére
Ráadásul minden gond nélkül vissza lehet állítani a gyári állapotot, ha gariztatásra kerülne a sor, kb. 5-10 perc alatt, ha minden le lett töltve.
Ha működik a telefon (bekapcsol) csak arra kell figyelni hogy full gyári ROM legyen és a Flash counter 0 (NO) legyen.
Ha be sem lehet kapcsolni akkor szoftver részről nincs gond, mert úgyis újrarakják a szervizben, viszont akkor lehet gond ha az FC nem NO-t mutat (ezért ajánlott rögtön lenullázni, ha olyat rakunk fel ami megnöveli). -
szabonagyur
félisten
válasz
quailstorm #7569 üzenetére
Igen persze ez neked meg pár embernek triviális, hogy akkor megy vissza a gyári, de! azért sokan vannak akik csak benéznek ide, felrakják a ROM-ot és soha többé vissza sem néznek, főleg garanciális dolgok miatt nem jönnek ide hiszen minek is jönnének.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #7567 üzenetére
Ettől függetlenül ugyanúgy beleköthetnek, ha a szervizesnek úgy tartja kedve, mivel hivatalosan elfogadott módszerrel (KIES/OTA) erre a romra nem tudsz frissíteni.
Az megint más ha beviszed szervizbe és ott rakják rá. -
JiM
tag
válasz
quailstorm #7564 üzenetére
Köszi!
-
JiM
tag
válasz
quailstorm #7560 üzenetére
köszi
a SamFirmware-es 1 fileos. JB bootloader nincs abban ezek szerint? -
szabonagyur
félisten
válasz
quailstorm #7481 üzenetére
Egyes S5230 modellhez, szétszedhetős, agybadugós Samsung füles járt, elsősorban a kezdeti független példányokhoz, nekem is sikerült ilyet kifogni, öcsémnek már csak a gagyi egybe db jutott 1 évvel később.
-
edem96
senior tag
válasz
quailstorm #7481 üzenetére
Oké, köszönöm a segítségedet és még egyszer bocsánat a sok kérdésért.
-
edem96
senior tag
válasz
quailstorm #7479 üzenetére
Másik kérdés: milyen füles jár a telóhoz? Meg nem tudom láttátok-e az elősző hsz. módosítását. Bocsi hogy ennyit kérdezősködök, csak ugye valószínű, hogy ilyen telefonom lesz.
-
edem96
senior tag
válasz
quailstorm #7477 üzenetére
Szóval akkor van hivatalos magyar JB rá, jól mondom? Pontosabban a telenoros verzióra is van?
-
sebestyen93
tag
válasz
quailstorm #7207 üzenetére
Köszi!
-
borbas666
aktív tag
válasz
quailstorm #6600 üzenetére
Köszi. Egyébként nincs más lehetőség JB alatt CSC módosításra? Leszedtem a CSC changert de valami hibát ír ki és nem csinál semmit. Telenoros JB van fent. Előtte orosz GB, német JB,orosz jb és most a magyar Telenoros. XEO CSC kóddal. Ki írja hogy ez egy módosított eszköz ezért nincs lehetőség frissítésre. /telefonon nem
Kiesen / -
jeghoki
csendes tag
válasz
quailstorm #6516 üzenetére
megcsináltam az odinos részt, de kicsit analfabéta bagyok és nem tudom pontosan mi az a sd-belső csatolás csere működik. De újra kell csinálni frissítés után. illetve nem kell a factory reset hogy KIES is magyart mutasson?
Egyébként köszi az előző infókat
-
GEPESZ66
veterán
válasz
quailstorm #6463 üzenetére
Nekem helyben volt a szervíz, ezért nem volt gond bevinni.
De he valaki rászánja magát, akkor beszélje meg velük először, hogy töltsék le, mire odamegy.Nem mindig elérhető a szerver. -
GEPESZ66
veterán
válasz
quailstorm #6459 üzenetére
De megéri!
-
Sógi
addikt
válasz
quailstorm #6453 üzenetére
Frissítés előtt és után hard resettel is béta érzés? Csak gondolkodom, hogy a reset sokat szokott segíteni....
-
eladogeppc
veterán
válasz
quailstorm #6429 üzenetére
Köszönöm szépen !
Rootolva nincs párom telefonja.
Gondolom az App backup and restore is jó, nem ? -
tolvaj!
őstag
válasz
quailstorm #5827 üzenetére
"Mit rózsának hívunk,bárhogy nevezzük,éppoly illatos"
mint kiderült ugyanarról beszéltünk, ugyanannak, és mégis egymás torkának ugrottunk.... ha már stílusos akarok maradni akkor ez volt a tévedések vígjátékacsak megbeszéltük
-
dave74
tag
válasz
quailstorm #5823 üzenetére
és már az Ace 3 is jön a t-nél. Igaz, az 4.2-vel lesz!
-
tolvaj!
őstag
válasz
quailstorm #5823 üzenetére
mint mondtam nekem a német van fent és igenis használok olyan appot ami 4+os. ezért nem értem, hogy miért linkelted be nekem?
-
tolvaj!
őstag
válasz
quailstorm #5810 üzenetére
a fragmenterekben igazad van, de az alulskálázottságot én is írtam!
a lunchert mire fel? nekem nincs bajom a TW felülettel. -
GEPESZ66
veterán
válasz
quailstorm #5694 üzenetére
Akkor használtan, gondolom!
-
tolvaj!
őstag
válasz
quailstorm #5615 üzenetére
-
hotibi
aktív tag
válasz
quailstorm #5615 üzenetére
köszi
-
miguel024
csendes tag
válasz
quailstorm #5559 üzenetére
Köszi akkor megpróbálom!
-
Wa2x_
veterán
válasz
quailstorm #5476 üzenetére
Majd írd meg mi lett plííz, akkor feldobom én is az UK-ra, ha minden ok.
-
tolvaj!
őstag
válasz
quailstorm #5473 üzenetére
mivel közvetlenül brittre téglát csinált, így szerintem a portugállal is azt teszi. vagy leakrae, vagy GBre toljátok fel. Wa2x el
-
Wa2x_
veterán
válasz
quailstorm #5473 üzenetére
Simán rá kell nyomni szerintem, de még várj, hogy megerősítsenek és akkor én is felteszem.
-
asdf_
veterán
válasz
quailstorm #5021 üzenetére
A normalis, samsung garis ara 60 ropi korul van. A bolti garis az meg alatta vagy tizzel, de lenyegtelen mennyivel, mert az olyat celszeru nem megvasarolni.
@zsola32: A sima galaxy ace-t viszont eszedbe ne jusson megvenni.
-
tolvaj!
őstag
válasz
quailstorm #4960 üzenetére
A sony sem teljesen nyerő ha megnézed, kezdik ők is felvenni ezt a tendenciát. Minden szegmensre kismillió telefont kiadnak. Amúgy én ha váltok akkor kínai csoda lesz a következő...némelyiknek nagy tábora van itthon és a terméktámogatás érdekesen jobb mint a samu közép szériáinál.
-
Wa2x_
veterán
válasz
quailstorm #4960 üzenetére
Nokia/LG, ha váltok, semmi más.
-
tolvaj!
őstag
válasz
quailstorm #4958 üzenetére
Nem szó szerint gondoltam, csak a technikai paraméterekre. Ha csak a számokat nézed akkor szinte ugyanaz a flash méretét leszámítva. A novathor egy halott kísérlet volt sajnos. Jó lenne ha lenne háttere, de tudjuk mi a helyzet.
-
tolvaj!
őstag
válasz
quailstorm #4951 üzenetére
Fogták és leklonozták az S III minit.
-
Wa2x_
veterán
válasz
quailstorm #4951 üzenetére
Egy hulladék lesz konkrétan a Broadcom CPU-jával meg a MediaTek-es GPU-jával... pfejjj.
-
ruskop
senior tag
válasz
quailstorm #4848 üzenetére
És akkor az XXMC8-at érdemes feltenni?
-
ruskop
senior tag
válasz
quailstorm #4837 üzenetére
Tehát ,ezek szerint több RAM-om lesz mint a GB-nél? Mert ott jelenleg 340MB szabad és 150 MB foglalt. (Futó alkalmazásoknál). De hogyan lesz ebből 624 MB?
-
Stepo
aktív tag
válasz
quailstorm #4837 üzenetére
Igen ez így van
Olvastam xda-n,hogy akik kies-en keresztül frissítették azoknak 482Mb ramjuk lett,mert abban nincs PIT(legalábbis azt írták)
-
MK VII
veterán
válasz
quailstorm #4815 üzenetére
Nálam a semmi érte el a hatást. Illetve csak úgy jön,hogy törnöm kell a telefont és földhöz vágom.
Összes több itelóm is igy jártÉves szintem 6-8 telefont elfogyasztok,ha nem többet.
Galaxy S-ben 3x cseréltem kijelzőt meg kétszer panelt
Ezt nem javítgatom. Ahogy elnézem tök felesleges -
törölt tag
válasz
quailstorm #4566 üzenetére
Telenoros, nem buherált, elvileg nem volt jól benne a sim, de nemtudom nem én voltam bent. De már megoldódott
-
kovicska
aktív tag
válasz
quailstorm #4554 üzenetére
Köszönöm a választ,
hétvégén fölteszem ismét a Portugált, csak előtte nem a 4-est, hanem a 2-et használom.
Üdv
-
kovicska
aktív tag
válasz
quailstorm #4550 üzenetére
Hali !
MB4-ről is lehet ? Vagy csak a 2-ről ?
Lehet nekem azért volt lassú mert a 4-ről tettem föl a Portugált ?
Üdv -
Colos1
őstag
válasz
quailstorm #4508 üzenetére
Az akku védelme nem a telótól függ. Li-Ion akkuban mindig van védelem. Egyszer leírtam, talán pont itt, hogy ezen akkuk valós kapacitása 0 - 4500...5000 mV, de ha egy bizonyos fesz alá merül, akkor tönkremegy, ha meg teljesen feltöltődik, akkor meg felrobban. Ezért az elektronika (3200)...3600 - 4200 mV közé korlátozza a használhatóságot. Ez az oka annak is, hogy nem árt neki sem a sok feltöltés, sem a sok lemerítés, mert nem 0-100% között használod, hanem 60...80% között.
-
Peat;)
veterán
válasz
quailstorm #4508 üzenetére
"Samsung meg ordít hogy vedd má le köcsög mert nincs bennem védelem..." Ez egyszerűen nem áll összhangban a valósággal. Ha eléri a 100%-ot az ace2 akkor egyszerűen befejezi a töltést. A csepptöltés is nagyon visszafogott, mivel ha reggel lehúzom van hogy 95%-ra is visszaesik szinte azonnal, a legtöbb telefon nem ennyire toleráns és nem hagyja 5%-ot merülni a készüléket hanem folyamatosan utántölt. De ezt már egyszer kitárgyaltuk, egyszerűen tény hogy nem igaz amit állítasz.
-
bacus
őstag
válasz
quailstorm #4505 üzenetére
Én elfogadom amit mondasz, viszont ebben az esetben hetekig rajta lehet hagyni a töltőn a telefont, semmi baja nem lenne.
A fütyülésből én még nem következtetnék semmire, a töltőáram a "kis teljesitményű" töltőtől is maximalizálódhat, azaz kérne az 2A töltést, de nem tud annyit a töltő, igy ez tűnhet egy ideig "áramgenerátoros" szakasznak. A lényeg a vége lenne, hogy amikor feltöltött, akkor vegye le a töltést, és csak bizonyos időnként "nézzen" rá az akkura, hogy mi van, és azt töltse vissza amit az alatt merült.
Ezt nem gondolom, hogy beletennék, de ki tudja?
A hétvégén elvileg megint utazom, megnézem mégegyszer azt a 3 töltőt, viszek le egy gyári töltőt is, kiváncsi vagyok, hogy ha mindent lekapcsolok akkor tölt e. Bár lehet ace2 nem lesz nálam és ugye azzal volt a gond.
-
tolvaj!
őstag
válasz
quailstorm #4495 üzenetére
Valszeg van mert páromnak az alcatel töltője is fel fingja a telefonom csak cirka másfélszer annyi idő kell neki...
-
GEPESZ66
veterán
válasz
quailstorm #4449 üzenetére
Köszi a választ!
Én T-Mobile-s vagyok. Nem nagyon bízok abban, hogy a független magyar megjelenését követően időben kiadja a szolgáltató a JB-t. Lehet, hogy megvárom a független magyart, most még nem telepítek.
Arra viszont kíváncsi leszek, hogy ha felrakom a függetlent, akkor mi lesz a RAM-al, vagy hogyan kell eljárni.
Ha RAM telepítéséhez nem kell root, akkor is ugrik a garancia? -
Zsolaf
addikt
válasz
quailstorm #4365 üzenetére
nem egy best buy az biztos
-
szabonagyur
félisten
válasz
quailstorm #4303 üzenetére
Nem foglalkozok felrakással csak gondoltam rákérdek...
Hát amúgy meg ki tudja milyen sorrendben lesz felrakva
-
GEPESZ66
veterán
válasz
quailstorm #4190 üzenetére
Ha nem jön ki függőre a JB, akkor inkább veszítsem el a garanciát, de szeretném az újdonságot élvezni. Viszont nem tudom, hogy ha megjelenik a magyar független, akkor mi a menete, s nem biztos, hogy hozzámerek fogni, téglásítani nem akarok.
Érdekes, hogy még mindig csak a portugál, ill. a kínai szerepel a Sammobile oldalán, ennyi ideig tart a terjesztés? Ehhez nem értek, de mi lehet ennek az oka? -
GEPESZ66
veterán
válasz
quailstorm #4188 üzenetére
Ha szolgáltató függőre nem jön ki, akkor a szervízben felrakják a függetlent? A Root - menete egy kicsit bonyolult nekem, nem merek kockáztatni.
-
Fleed
aktív tag
válasz
quailstorm #4184 üzenetére
Voltam a telenorban és azt mondta a koma 5 perc gépezés után, hogy szerinte nincs.
Én ma vettem ezt a telót és alig volt a telenor üzletekben egy-egy darab. Szerintem itt is kifutó darab lehet. Két kérdésem van, hogy jelly beant kapnak a függő telefonok is, és hogy ez a tok csak s3 ra van? Nézegettem ebayen a tokokat és elég rondák.
-
tolvaj!
őstag
válasz
quailstorm #4184 üzenetére
mondtam úgy tudom az nem jelenti hogy úgy is van
-
hippo0315
senior tag
válasz
quailstorm #4154 üzenetére
Ok, köszi az infót.
-
Racer77
tag
válasz
quailstorm #4143 üzenetére
Igen a jb hez valót raktam fel most már rájöttem
nincs backupom
Hogy lehetne vissza másolni az eredetit, ha nem érem el a tárhelyeket? Egyedül xplore-on látszik , ott is csak a belső rendszeré.
-
wsh13
tag
válasz
quailstorm #4010 üzenetére
A világért sem akarom azt mondani, hogy hülyeséget beszélsz, de a Mali-400 kb. 2-3x erősebb az Adreno 205-nél (saját tapasztalat, mindkettő van itthon)! Az MSM 8255-ben lévő 1 db Scorpion mag pedig a CA8-hoz van inkább közel, mint az U8500-ban talàlható CA9-hez, ami ràadásul két magos. Tapasztalatból mondom, ég és föld a kettő közti különbség! Az U8500 javàra. Abban természetesen igazad van, hogy a két CA5 mag és az Adreno 203 (ha tényleg ez lesz az új Ace-ben) komoly visszalépés az Ace 2-höz képest.
-
wsh13
tag
válasz
quailstorm #3995 üzenetére
"Az egyébként is Adreno 205-ös MSM8255-ös telókkal versengő U8500"
Ez volt a hét vicce, már csak ezért megérte felnézni a PH fórumra. Röhögtem egy jót legalább.
-
bacus
őstag
válasz
quailstorm #3995 üzenetére
Azért csak várjuk meg amig megjelenik !
Ki tudja mit tesznek bele, még az is lehet, hogy s3 mini fölé pozicionálják, hiszen az is már fél éves készülék, aki akarta az már megvette.
Szerintem a telefonpiac nem igy működik, kihoznak valamit, gyorsan aratnak, utána meg ki kell hozni valami újat, mert már a kutyának sem kell a régi.
Alig vannak 1 évesnél öregebb készülékek használatban, ennek az okai pedig, szerintem egyszerüek
-a fele aki megvette nem szeretett bele, nem vesz rá alkalmazást, nem is érti mitől okos ez a telefon, az előző nokiája jobb volt (és bizony sok szempontból igazuk is van), simán lecseréli, nem számit neki.
-egyszerüen bármennyire vigyáz rá az ember fia/lánya sérülékeny egy ekkora kijelző, nem is véletlen a sok tok, hol kellett eddigi telefonoknak ilyen olyan védőtokot venni azonnal, kijelzővédő fóliával
(és ebből a szempontból samuk igen jól birják, fiam alcatelje úgy néz ki mintha már nagyapám is azt használta volna, igazi patinája van, lekopott róla minden ezüstözés..), azaz emiatt is cserélni kell-a készülékek hamar avulnak, van ügyfelem aki évek óta ide hordja a telóit beállitani, mekkora szám volt a Galaxy S és milyen hamar elavult, utána az S2 és a mostani S3 is hamar elavul majd, igy azt is cserélni kell
-igen egyszerü telefont váltani, nokiára vettem egy programot, ott az imei számhoz kötötték, naná, hogy nem igen akartam telefont cserélni, mert buktam volna a programokat is, vehettem volna meg újra, most meg pár perc alatt átköltözhetsz egy másik, jobb készülékbe, pár program backupját kell megoldani (mert pl tasker beállitásaimat nem akarnám mégegyszer végigjátszani), de amint beirod a mail cimed már ott van az összes contact képpel, naptárral. A programokat is csak végigkattintgatod. Lassan egyszerübb telefontcserélni mint zoknit, ahhoz ugyanis le kell venned a cipődet minimum..
Bocsi, megint hosszú voltam.
-
dorika87
őstag
válasz
quailstorm #3731 üzenetére
Köszi a gyors választ és infót. Ez most nagyon fontos volt nekem, mert mindenképp olyan telót keresek ami 4.1.1-re frissíthető és kb ilyen árkategóriában van mint az Ace 2, Tud valaki ebben segíeni?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
quailstorm #3650 üzenetére
"Nomeg az Amoled beég"
Vagy úgy. Eddig csak nokián láttam ezt a gyönyörű jelenséget, de ezek szerint Amoled feature ez a beégés. Akkor valószínű Ace2 lesz majd. De egyenlőre várok még a döntés előtt (meg aztán a JB sincs még itt). -
BigBlackDog
veterán
válasz
quailstorm #3648 üzenetére
Igazából Galaxy S III mini van még az esélyesek között, de árban azért az több. Viszont kicsivel több ram, kérdés, hogy számít-e valamit. Bár a 0.2"-al nagyobb kijelző sem tetszik annyira annál a készüléknél. Azért köszönöm a válaszokat!
-
BigBlackDog
veterán
válasz
quailstorm #3646 üzenetére
És a 768 Mb ram mennyire elég? A béta JB alatt nem érezhető ramhiány?
-
feco88
tag
válasz
quailstorm #3630 üzenetére
Értettem. Task killer kilőve... Elolvastam az első hsz-t.. jobb később mint utóbb. Most már egyenlőre használom, gyűjtöm a tapasztalatot. Nem tudom, hogy össze függhet-e de kb 1 órája töröltem a felesleges appokat(music hub, game hub, hírek időjárás, email és samsung apps) és ezalatt 3x csinálta a félig csíkozott fekete képernyős bug-ot. (bekapcs gomb 2x megnyom és minden oké) szombat este raktam fel a JB és azóta ilyen nem volt. Az első induláskor 1x játszotta el. Nah majd figyelek
További szép estét mindenkinek!
-
Jazoja
csendes tag
válasz
quailstorm #3551 üzenetére
Ja hát mp3-at már évek óta nem is használok zenehallgatáshoz...csak flac.
-
SsPL711
őstag
válasz
quailstorm #3551 üzenetére
Azért egy HPM-77-es vagy 88-as sokkal jobb a 70-esnél.
-
SteveK88
tag
válasz
quailstorm #3477 üzenetére
Ja, néha nem árt
Kicsit sok volt bennem az értetlenség, de megvan. Köszi
-
SteveK88
tag
válasz
quailstorm #3474 üzenetére
De tessék megerősítés képpen, hogy lásd mire gondoltam... Terminal Emulator kép
-
SteveK88
tag
válasz
quailstorm #3474 üzenetére
Valóban elég egyértelmű főleg hogy JB-nek teljesen máshogy van a mappa szerkezete, és az sd kártyák sem úgy vannak felcsatolva ahogy GB alatt...
Elég nyilvánvalóan látható ez, ha használsz 5 percig egy fájlkezelőt... (Remélem jól idéztelek ...) -
ilovedigweed
senior tag
válasz
quailstorm #3431 üzenetére
Értem, köszönöm.
Közben újra rakom a telót és root + meg minden, és majd csinálok így egy másik mentést, és lesz egy olyan is amin nincs megcserélve a tárhely.
-
ilovedigweed
senior tag
válasz
quailstorm #3426 üzenetére
18.-án kaptam meg a kártyát, akkor vettem... (Samsung 32gb HC class10)
Csináltam mentést CWM-mel. Az lenne kérdésem hogy ha a mentést ráraknám a belsőtárhelyre akkor látná cwm és vissza tudnám állítani a régi mentést? Mert ahogy ledobta a tárhelyeket ráeresztettem egy official XXLL2-t és nincs se root se semmi...
-
ilovedigweed
senior tag
válasz
quailstorm #3421 üzenetére
semmi nem ismeri fel, buktam a kártyát szerintem...
-
steveboy86
tag
válasz
quailstorm #3335 üzenetére
Magyar Telenoros garancialevél van hozzá... De ok, részemről ennyi, azt hiszem eleget hallottam, ennyit nekem nem ér egy telefon sem ilyen áron, szóval holnap visszaviszem. Nem akarok kockáztatni. Köszönöm az információkat.
-
ilovedigweed
senior tag
válasz
quailstorm #3243 üzenetére
És ha kiveszem sd kártyát nem lesz "belső memória az ok, de ki/be kapcs után olyan lesz mint volt?
-
Zsolaf
addikt
válasz
quailstorm #3248 üzenetére
Nem holnap akartam, most nullán vagyunk, ráérek míg kiforr, amúgy az asszonyé a telefon Ő nem szokott főzött romokat felrakni (csak a töltőre tudja feltenni) , csak én root-oltam akkor ugrott egyet, azt még GB-n nulláztam. A triangle-t ismerem eddig nem volt gond vele S2 S3 használtam, de itt átadom a lehetőséget másnak.
-
ilovedigweed
senior tag
válasz
quailstorm #3229 üzenetére
sikerült, köszönöm, de valóban kellett hozzá a root
És ha leválasztom az sd kártyát vagy szimplán kiveszem, akkor mi történik?
-
[P]laci
senior tag
válasz
quailstorm #3207 üzenetére
Első hozzászólásban van megoldás a TC-s problémádra!
-
eladogeppc
veterán
válasz
quailstorm #3204 üzenetére
MTP mód gondolom megy, mert S2-esen is azt használom.
Asszonynak lesz, így agyba főbe nem lenne telepítve. -
Stepo
aktív tag
válasz
quailstorm #3166 üzenetére
Én azt se értem,hogy miért nem dobják ki a GoF2-t a többi mobilra is...Miért csak tegrára meg xperia play-re....E51-esemen milyen jókat játszottam vele
-
Stepo
aktív tag
válasz
quailstorm #3164 üzenetére
GoF2-vel én csak 2.3.6-nál próbálkoztam,de csak fekete képet kaptam.Nem voltak 3D textúrák,csak a menü meg ilyesmik.
-
válasz
quailstorm #3122 üzenetére
Ott van a témaösszefoglalóban a link az új vold fájlhoz.
-
válasz
quailstorm #2615 üzenetére
Azért nincs CM meg egyéb nyalánkságok Ace 2-re, mert a CPU driver nem publikus. Sajnos a Samsung hatalmas hibát követett el azzal, hogy nem saját CPU-t tett a vasba. E miatt nem is lesz soha rá semmi jó főzött rom, csak a gyári módosított váltotatai (mert CPU driver nélkül nem lehet).
-
adam320
senior tag
válasz
quailstorm #2615 üzenetére
Igen az erősen a magánvéleményed
-
adam320
senior tag
válasz
quailstorm #2608 üzenetére
Annak viszont még nem néztem utána, bár eléggé fura hogy 2012-ben kihozott készülék nem támogatja, de a galaxy s igen, lehet köze van ennek a kategóriához is, igaz a ga2 veri a galaxy s-t, de 2év és 2 külön megcélzott kategória, meg lehet annak is köze van, hogy a felhasználók 95%-ának nincs is rá szüksége, a maradék 5 meg vegyen mást, én a maradék 5be tartozok, de nem veszek mást.
-
adam320
senior tag
válasz
quailstorm #2606 üzenetére
Te már kipróbáltad, akkor valószínűleg igazad van, én még nem, de ki fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy Ace utódja szinte minden téren javult: erősebb hardver, nagyobb felbontású kijelző és jobb szoftveres tulajdonságok jellemzik.
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen autót vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Milyen légkondit a lakásba?
- mefistofeles: Az újkori csalók.......
- Motoros topic
- E-roller topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest