Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- MIUI / HyperOS topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Netfone
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az az overclock nem működik, írják később a topikban.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
cashzoli
aktív tag
válasz quailstorm #1020 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ!
+20 piros pont a régi oldalról. || Makulátlan, persze. No de mi az a makula?
-
buzuss
tag
A tárhelyes dolog télleg bosszantó, de én meg nagyon tartok a tárhely felénél se.Ez sztem pont fordítva van: nálam a gyári szinte sosem akad, ám launcherrel elég sokszor megakadt.Nekem a kamera se vészes, de istenem, ez legyen a legnagyobb problémája az embernek egy telefonnál...Mint mondtam 4.0 szinte biztos lesz, állítólag szeptember fele.Az azért nem túl sok idő.Sima Arc-nál azért sokkalta gyorsabb, haverommal tesztelgettük.
-
Wa2x_
veterán
Más telefonját tapizva és használva pár órát(?) - nem tudom mennyit, nem kéne ítéleteket hozni, főleg nem téveseket.
Lehet, hogy egy elég gyenge darabot fogott ki, de az enyémben nem laggol a kamera, sőt nálam is más launcherrel jobban akad és nem látja sd-nek a belső tárhelyet sem, egyszerűen ez a neve a felhasználható terültednek. Teljesen korrekt a kijelző, reakcióidővel semmi gond, én is játszottam a Ninjával..
Jó gép ez, csak rendben kell tartani, kívül-belül...: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
A tárhelyes problémán kívül semmi olyannal nem találkoztam, amiket te leírtál.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Colos1
őstag
válasz quailstorm #1171 üzenetére
Jaja, simán használhatná az előlapi kamerát ehelyett, de ez egy "univerzális" szenzor, amely bármilyen telóba mehet. Nem olyan drágák ezek a vackok, lehet így költséghatékonyabb, mint külön szenzort fejleszteni, és összehangolni a kamerával. Meg szerintem nem is a Samsung gyártja, hanem 3. fél.
Gyanítom, hogy nemsokára megjelenik itt egy poszt, aki leírja, hogy volt a kezében fényérzékelős teló, és azon is 2 pici lyuk volt Ott vagy a mozgásérzékelő szenzora, vagy az előlapi kamera figyelte a fényt
Szerk:
Amúgy jól meg szívatott a teló, érdekes az SD kártya kezelése Fél óráig keresgéltem a beállításokban, mert olyan mint ha látná, de mégsem, ugyanis a fájlkezelőben nem találtam meg azokat a cuccokat, amelyek a memóriakártyán vannak, viszont a Quickpic látta a képeket rajta. Aztán megláttam, hogy közvetlenül a belső memóriát látja SD -nek, és azon belül van egy external_sd könyvtár[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
őstag
válasz quailstorm #1334 üzenetére
Ha visszaolvasnál, látnád, hogy nem a telefonok teljesítményéről beszélgettünk, hanem a cikkíró oda nem figyeléséről.
-
buzuss
tag
válasz quailstorm #1447 üzenetére
Kossz a velemenyt, remelem azert meg ezevben meglesz.:S A galaxy mini 2re miert lesz JB??!!
-
Rotate
veterán
válasz quailstorm #1449 üzenetére
az, hogy a Mini 2-re jön és a W-re meg csak GB, egy jó nagy szemétség... de mindegy, csúcskategóriát kell venni...
-
Peat;)
veterán
válasz quailstorm #1521 üzenetére
Root nélkül általánosságban 1GB az appokra, leginkább a játékokra. A navigációs szoftware (Sygic és Locus biztosan) úgy is megy ha a külső sd kártyán vannak a fájlok és térképek, ez valamennyit szépít az amúgy teljesen érthetetlen és idióta megkötésen. Pl megvettem akciósan még a Broken Swordot és mellette már nem fél fel egy komolyabb cím. Ha lesz frissítés talán változik a helyzet de nem hinném, játékra erősen kerülendő telefon, minden másra kiváló, talán ez a korrekt megközelítés.
-
válasz quailstorm #1571 üzenetére
Viszont úgy vettem észre, hogy ha valamit átmozgatsz move to sd-vel, akkor a külső sd-re mozgat.
-
Szabie85
tag
válasz quailstorm #1577 üzenetére
Az gáz, mivel Én sokat játszanék rajta komolyabb játékokat.
Samsung Galaxy S5
-
Szabie85
tag
-
Szabie85
tag
-
Rotate
veterán
válasz quailstorm #1581 üzenetére
viszont az ICS/JB hoz garivesztés mentes rootot, vannak fasza univerzális megoldások, gyári recoveryből rakható fel, és faszán működik... csak ICS fölött működik, ezért kell várni... aztán onnantól ez már nem lesz többé gond...
-
Rotate
veterán
válasz quailstorm #1588 üzenetére
S2-n több módszer is van rootra de hát az mögött nagyobb a közösség
-
Peat;)
veterán
válasz quailstorm #1588 üzenetére
Szintén úgy gondolom hogy a Samsung a fő hunyó, ugyanakkor a navigációs programok tudják használni a külső sd kártyát is a belső mellett. Ez azt jelenti hogy megoldható a fejlesztők részéről is, ami sok esetben tényleg nem lenne dolguk. Ugyanakkor már vannak olyan játékok amelyeket olyan trehányul programoznak hogy elfoglalnak 1-2 gigát, miközben ötöd ekkora helybe illene beleférniük a minőség alapján, csak lusták hangot tömöríteni és programozni. Legalább az ilyen lusta népség vehetné a fáradtságot hogy egy ilyen (szerintem) nem túl bonyolult opciót belerakjanak ami rálát a telefon tárhelyeire és meghagyja a választási lehetőséget. A belső memória egyre nagyobb a telefonokban és az sd kártya egyre jobban háttérbe szorul, így előfordulhat hogy más gyártók is átveszik a szokást, csak éppen a középkategóriás mobilokba jellemzően nem 15-32 gb kerül. De ez az eset is tipikusan egy android lépés, google nem szólt érte, az ace 2 tulajok meg bátran vehetnek szinte bármit a playről mert az kompatibilisnek mutatja a készüléket a 2 gigás játéknál is. Mostanában nagy divat szidni almáékat de ott olyan nincs, pedig nem mondanám őket fogyasztóbarátnak. Android tulajok jóval többet megengednek a gyártóknak az az igazság, köztük én is.
-
Traianus
tag
válasz quailstorm #1598 üzenetére
Köszi a választ!
-
Stepo
aktív tag
válasz quailstorm #1735 üzenetére
Akkor majd teszek pénzt a paypalomra és rendelek 1 tokot+fóliát.Ennyi pénzért még csak kipróbálásra is jó
Egyszer márt sikerült leejtenem suliban,mikor kivettem a szekrényből a praxos ruhámat.szépen lekerekítette a jack dugó mellett,mivel lejött a hátlap is.... egyszer elég volt.Köszönöm a válaszodat -
Wa2x_
veterán
válasz quailstorm #1789 üzenetére
Írni kell ollie-nak, elküldeni a szöveget és ő megcsinálja, ennyi.
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
szabeska
addikt
válasz quailstorm #1792 üzenetére
Amikor ma megvettem a telót. eleve volt 2 flashelés a számlálójában... Ennek ellenére, a telefon használható lesz, nem? Elvagyok én odinnal meg letöltött stock jelly bean-el .) nem értem, mit takar az hogy "letiltják"....
F1
-
tzol
tag
válasz quailstorm #1865 üzenetére
Ez azt is jelenti, hogy nincs rá főzött ROM, vagy csak azt, hogy azok nem annyira optimálisak, mintha elérhetőek lettek volna a nyílt driverek?
-
szabeska
addikt
-
szabeska
addikt
-
GEPESZ66
veterán
válasz quailstorm #1957 üzenetére
Akkor a szolgáltatófüggő telefonok a 2.3.6-on belül nem kapnak frissítéseket egy kis késéssel sem?
-
hotibi
aktív tag
válasz quailstorm #1957 üzenetére
üdv, nekem is független a készülékem. Sammsung live chat azt az infót adta pont a mai nap hogy nincs infójuk azzal kapcsolatban hogy lenne OTA frissítés. Én értek valamit félre vagy samsung ügyfélszolgálata ennyire alultájékozott?
-
hotibi
aktív tag
válasz quailstorm #1960 üzenetére
ha beszélsz vele és megvannak az adatok én is beirom az adatokat és köszönöm előre is. Addig megnézem mit ajánl fel nekem OTA. Jah még annyit mondott ügyfélszolgálat hogy a következő frissítési llépés erre a készülékra ICS lesz.
-
hotibi
aktív tag
válasz quailstorm #1963 üzenetére
nekem ez van fent..és nem is kinál fel OTA frissítést. Én is rákérdeztem hogy nem lehet hogy JB lesz? Két dolgot tudnak : nincs hivatalos információnk..és hogy segíthetek -e még valamiben :-)
-
hotibi
aktív tag
válasz quailstorm #1983 üzenetére
-
babosmiki
addikt
válasz quailstorm #2066 üzenetére
Nincs ICS erre a mobilra?
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
babosmiki
addikt
válasz quailstorm #2068 üzenetére
Köszi az infókat!
Akkor követem a fejleményeket."Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
Rotate
veterán
válasz quailstorm #2068 üzenetére
addigra 4.1.2 lesz mellesleg, a 4.2 amúgy is bugos, Nexus-on is...
-
válasz quailstorm #2157 üzenetére
Tök mindegy, hogy az operációs rendszer hány magot kezel, az nincs hatással a játékokra. Ha a játék 1 magra lett írva, akkor ICS meg JB alatt is csak egy magot használ.
-
[P]laci
senior tag
válasz quailstorm #2252 üzenetére
Ezért is remélem, hogy ez Q2 elejét jelent számunkra, hisz az Advance után a miénken nincs sok hegesztenivaló...
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz quailstorm #2255 üzenetére
Szerintem ehhez semi koze a mernokoknek. Siman ugy dontottek odafont, hogy meg nem adjak ki.
-
válasz quailstorm #2255 üzenetére
Nem az a probléma, hogy nem tudnák gyorsan elkészíteni a romot, hanem az, hogy nagyon hosszú a tesztelési időszak, és itt most olyan fél évekre kell gondolni. És senki kedvéért nem fognak ezen rövidíteni.
-
[P]laci
senior tag
válasz quailstorm #2259 üzenetére
Itt nem azzal van a gond, hogy a Samsung nem adta ki a drivereket, hanem az első és legfontosabb hogy nem publikus a ST Ericsson NOVATHOR U8500 driver...
-
lg arena
csendes tag
válasz quailstorm #2335 üzenetére
Köszönömszépe.
-
adam320
senior tag
válasz quailstorm #2606 üzenetére
Te már kipróbáltad, akkor valószínűleg igazad van, én még nem, de ki fogom.
-
adam320
senior tag
válasz quailstorm #2608 üzenetére
Annak viszont még nem néztem utána, bár eléggé fura hogy 2012-ben kihozott készülék nem támogatja, de a galaxy s igen, lehet köze van ennek a kategóriához is, igaz a ga2 veri a galaxy s-t, de 2év és 2 külön megcélzott kategória, meg lehet annak is köze van, hogy a felhasználók 95%-ának nincs is rá szüksége, a maradék 5 meg vegyen mást, én a maradék 5be tartozok, de nem veszek mást.
-
adam320
senior tag
válasz quailstorm #2615 üzenetére
Igen az erősen a magánvéleményed
-
válasz quailstorm #2615 üzenetére
Azért nincs CM meg egyéb nyalánkságok Ace 2-re, mert a CPU driver nem publikus. Sajnos a Samsung hatalmas hibát követett el azzal, hogy nem saját CPU-t tett a vasba. E miatt nem is lesz soha rá semmi jó főzött rom, csak a gyári módosított váltotatai (mert CPU driver nélkül nem lehet).
-
válasz quailstorm #3122 üzenetére
Ott van a témaösszefoglalóban a link az új vold fájlhoz.
-
Stepo
aktív tag
válasz quailstorm #3164 üzenetére
GoF2-vel én csak 2.3.6-nál próbálkoztam,de csak fekete képet kaptam.Nem voltak 3D textúrák,csak a menü meg ilyesmik.
-
Stepo
aktív tag
válasz quailstorm #3166 üzenetére
Én azt se értem,hogy miért nem dobják ki a GoF2-t a többi mobilra is...Miért csak tegrára meg xperia play-re....E51-esemen milyen jókat játszottam vele
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
válasz quailstorm #3204 üzenetére
MTP mód gondolom megy, mert S2-esen is azt használom.
Asszonynak lesz, így agyba főbe nem lenne telepítve.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
[P]laci
senior tag
válasz quailstorm #3207 üzenetére
Első hozzászólásban van megoldás a TC-s problémádra!
-
ilovedigweed
senior tag
válasz quailstorm #3229 üzenetére
sikerült, köszönöm, de valóban kellett hozzá a root
És ha leválasztom az sd kártyát vagy szimplán kiveszem, akkor mi történik?
[ Szerkesztve ]
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
Zsolaf
addikt
válasz quailstorm #3248 üzenetére
Nem holnap akartam, most nullán vagyunk, ráérek míg kiforr, amúgy az asszonyé a telefon Ő nem szokott főzött romokat felrakni (csak a töltőre tudja feltenni) , csak én root-oltam akkor ugrott egyet, azt még GB-n nulláztam. A triangle-t ismerem eddig nem volt gond vele S2 S3 használtam, de itt átadom a lehetőséget másnak.
[ Szerkesztve ]
-
ilovedigweed
senior tag
válasz quailstorm #3243 üzenetére
És ha kiveszem sd kártyát nem lesz "belső memória az ok, de ki/be kapcs után olyan lesz mint volt?
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest