- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
Végig jártam én is ezt az utat. Ami aránylag megfelelő lett volna, annak az ára olyan volt, hogy már csak elvből se adok telefonért annyit, lehet felőlem akármilyen jó is.
Alatta meg hát igen... Igazából én az A8 mellett a dualsim+microsd és amoled, minőség, szoftveres extrák, és terméktámogatás (ügyfélszolgálat, szerviz) miatt maradtam igazából. -
Pano
addikt
- Microlagok még mindig vannak. De azt mondják itt a srácok, akiknek már megjött az Oreo, hogy ezek a 9.0-as samsung experience felülettel már megszűntek.
- Az ujjlenyomatolvasó lényegesen jobb, mint a 2017 modellé. Annak tényleg nem volt a legjobb.
- Ez se csinál jó videókat. Minden szoftveres extra és fizikális minőség benne van ebben a telefonban -az edge kijelzőt kivéve persze-, mint ami az S8-ban, de sajnos a kamerában lett olcsósítva. Ha fontos a videó minősége, akkor sajnos a középkategória nem neked való ilyen szempontból. Vegyél 80-90 körül egy használt P10-et még 2 év közeli garival, az jó videókat csinál.
Képekben a középkategóriához képest jó képeket csinál, erről van egy általános albumom a lehető legtöbb helyzetben (beltér/kültér/naplemente stb), amit itt megnézhetsz és el tudod dönteni. Az A8 kamerája beltérben meg kevés fénynél kezd el gyengélkedni. Video képességtől ne várj sokat, mert se optikai képstabi, se 4k.Szerény véleményem szerint felső középkategóriában a legjobb választás, de ha jobb kamera igényed van, akkor jobban a zsebedbe kell nyúlnod, mert felső kategória alatt minden modell masszívan kompromisszumos kamerában.
-
Szabcsizz
őstag
Az A5 2016 inkább csak szárnybontogatás volt ebben a szériában, azóta már fejlődtek mind minőségben, mind használhatóságban. Ez előtt egy Moto Z-m volt, amit imádtam, nagyon jó telefon volt. Fényképezőben érezhetően visszalépés, plusz nekem az előlapi fingerprint sokkal jobb volt. A hatásfokkal semmi gond sincs, egyszerűen meg kell szokni hogy hova rakd oda az ujjad.
Számomra az furcsa, hogy ott sokszor akadtak a közöségi alkalmazások, itt viszont nagyon fluid az összes. Pedig ott pucér droid, és Snapdragon 820 volt.. -
Szabcsizz
őstag
Még annyi, hogy én mind a két készüléket használtam. A Nokia fényerőben nagyon gyenge, nálam azonnal elvérzett. Plusz számomra az AMOLED sokkal sokkal szebb, de ez ugye szubjektív dolog.
Akkumulátorban erősebb az A8, pedig a Nokiában nagyobb akksi van. Ha visszaolvasol pár oldalt, fogsz találni részletes akkumulátor statisztikákat, amiket én tettem közzé. Az alapján le fogod tudni szűrni, hogy számodra mennyire lenne kielégítő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest