Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
válasz
Hallosz #1246 üzenetére
Hali!
Volt csatlakoztatva.
Igazából nekem megoldódott már a problémám, de hogy melyik segített, nem tudom, de a következőket csináltam:
Első körben is gmail app száműzve
Második körben ez: [link]Gmail webes felületén beállításokba kikapcsoltam a POP3-at és az IMAP-ot, az IMAP-ot újra engedélyeztem, lecseréltem a Chrome-ban található e-mail értesítőt.
Az, hogy melyik oldotta meg, nem tudom, de azóta működik rendesen. Amúgy szerintem szerver oldali probléma a google-nál ez.(#1253) Sanyi.mTs: Eszköz karbantartása -> akku
-
Gardoni
aktív tag
Nos, alapesetben én a gyári Samsung-os email klienst használom, de most láttam több fórumban is hogy a Gmail-es emailekkel gond van, ma reggel feltettem és beállítottam 15 perces szinkronra és egy más értesítő hangot mint amit a gyári használ, és írtam magamnak egy teszt emailt. Nálam rendesen működik a Gmail értesítése, szépen jelzett míg a gyári is jelezte hogy megjöt az email. (J5 2017 - Android 7.0 - Legújabb Gmail alkalmazás)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest