- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
válasz
Hallosz #1246 üzenetére
Hali!
Volt csatlakoztatva.
Igazából nekem megoldódott már a problémám, de hogy melyik segített, nem tudom, de a következőket csináltam:
Első körben is gmail app száműzve
Második körben ez: [link]Gmail webes felületén beállításokba kikapcsoltam a POP3-at és az IMAP-ot, az IMAP-ot újra engedélyeztem, lecseréltem a Chrome-ban található e-mail értesítőt.
Az, hogy melyik oldotta meg, nem tudom, de azóta működik rendesen. Amúgy szerintem szerver oldali probléma a google-nál ez.(#1253) Sanyi.mTs: Eszköz karbantartása -> akku
-
Gardoni
aktív tag
Nos, alapesetben én a gyári Samsung-os email klienst használom, de most láttam több fórumban is hogy a Gmail-es emailekkel gond van, ma reggel feltettem és beállítottam 15 perces szinkronra és egy más értesítő hangot mint amit a gyári használ, és írtam magamnak egy teszt emailt. Nálam rendesen működik a Gmail értesítése, szépen jelzett míg a gyári is jelezte hogy megjöt az email. (J5 2017 - Android 7.0 - Legújabb Gmail alkalmazás)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Delta Force (2024)
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest