- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
Igen,védheti.Csak akinek tetszik a kerekített üveg,az nem fogja szeretni a tokot.A fiamnak rendeltem egy kemény TPU tokot,meg egy Armor tokot.Nem tetszik neki.Azt a gyári,toknak csúfolt póthátlapot használja,ami csak arra van,hogy ne fogdossa össze az eredeti hátlapot...
Ez van,nem vagyunk egyformák(még családon belül sem),ezért gyártanak ilyen sokféle telefont. -
batai15
félisten
Némileg erősebb soc meg kinézet amiben előre lépett. Nem merte a samsung az s8 melett edge panellal ellátni hogy igazán előre lépjenek, de mivel a tavalyit kihagytam és tetszik nagyon a telefon nekem jó lesz. De amúgy 2017 rol nen biztos h megeri váltani.
Tudom részlet frizura gondoltál. -
kárátékutyá
őstag
Akkor áruld már el nekem ebből a videóból ha már helyettem is jobban tudod mi a jó nekem miért válasszam S7-et A8 helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Stellar Blade
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Trollok komolyan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest