Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz
WhiteWalker #171 üzenetére
Nekem is 2 Samsungom volt hosszabb ideig, de ne izgulj. Ez standard szöveg, hogy "neked biztos soha nem volt, nem tudod miről beszélsz". Úgy védik és igazolják a készüléket, annak árát, mintha az életük múlna rajta, mintha személyes sértés lenne. Egy Samsung ügynök nem csinálja ilyen átéléssel. Ha valaki sokallja és aránytalannak tartja az árat az egyből, fillérbszó, kínai vacak tulajdonos. Tényleg az iPhone tulajoknál látni ilyen elvakultságot. Én egyébként már kifejezetten élvezem a kommenteket vissza-visszajárok ide olvasgatni.
#170: Zseniális, minden benne van!
-
BSN.User
kezdő
válasz
WhiteWalker #171 üzenetére
Akkor hasznald csendben a kis bugos kinai vackod es ne flamelj itt. Koszi.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
WhiteWalker #115 üzenetére
Érdekes olvasni téged osztani az észt úgy hogy nem használsz Samsung telefont.
Halkan megsúgom neked hogy a hivatalos global instabilabb mint a global dev, és akkumulátor időben is gyengébb. meséld már el nekem miben stabilabb, gondolom rendszeres Samu felhasználó vagy a Xiaomi mellett ha ennyire értesz hozzá, és komoly tapasztalataid vannak a 2 rendszer párhuzamos használatában.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
WhiteWalker #110 üzenetére
A Note 8-ra pl. tegnap jött egy 700 MB-os csomag. Januári biztonsági szinttel.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
WhiteWalker #110 üzenetére
Valaki a Note 4 fórumban leírta pontosan a Xiaomi frissítés filozófiáját. Befoltoz 3 lyukat, de csinál 4 másikat.
Nálam nem prémium az a telefon, amit alapvető telefonálásra nem lehet rendesen használni, mert folyamatosan rendetlenkedik a közelség érzékelője. Sajnos nem egyedi probléma volt.Samsung sokkal ritkábban frissít, de nálam mindig rendben volt a fentebb említett telefonom frissítések előtt és után is.
Mindettől függetlenül én szerettem az összes Xiaomi telefonomat, szerettem a MIUI-t is az alapvető hibái ellenére is. De a Samsung megbízhatóbb és stabilabb. Ez van.
-
atike
nagyúr
válasz
WhiteWalker #38 üzenetére
Nem csak a sufni gsm boltokra gondoltam, hanem a nagy elektronikai áruházakra is - ott is van részlet. Kamatmentes is akár. Részemről semmiképp nem vennék valamit részletekben drágábban, mint egy összegben olcsóbban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest