Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
kárátékutyá
őstag
Olvastad amit írtam? Volt Note 4-em és egy Samsung A3 2017 egyszerre.
Xiaomi elefon NEM prémium. Nem is értem azzal a kamerával hogy nevezheted annak?!
punky10: Egyszerre volt a 2 telefonom. Note 4 7-8 óra SOT-okat bírt, A3 2017 2350-es aksival 8-10 között.
Fórumjában utána olvashatsz mennyit bírnak.*Mukeey*: Nem igaz, a kijelzője rendben van.
-
*Mukeey*
addikt
Nekem volt Note4em,ne haragudj,de az nem prémium telefon.Nagyon jó készülék a maga szintjén,szerettem,vannak szuper dolgai,pl a brutálisan jó akku...DE!Ez a Samsung más ligában játszik árban és ez meg is látszik rajta.Normális kamera(Note4 pocsék),ip68,ütős kijelző(nem,a note4-é nem jó,sőt szar) stbstb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Galaxy S8 receptjét másolja az idei A8: kávamentes(ebb), jobb helyre került ujjlenyomat-olvasóval és dupla szelfikamerával.
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest