- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andreas2
tag
válasz
GEPESZ66 #3079 üzenetére
Nem segített az LTE kikapcsolása. Az volt a tapasztalatom, hogy amikor rosszul működik a telefon, akkor 3G-re egyáltalán nem csatlakozik, tehát csak 4G és EDGE közül választ (de nem forgalmaz persze), ha az LTE-t kikapcsoltam akkor csak EDGE. Ha WCDMA only-ra kapcsoltam, akkor nincs szolgáltatás és kész. Amikor működött éppen az adatforgalmazás, akkor 3G-re is váltott szépen.
Tegnap próbaképpen felraktam az XEH-s Samsung 6.0.1 ROM-ot és ezzel minden hibajelenség megszűnt
Tegnap óta egyik hibát sem tapasztalom, olyan mintha egy új telefont kaptam volna
A merülést majd figyelem én is.
-
chris-v
senior tag
válasz
GEPESZ66 #3081 üzenetére
Én az "Időjárás XL" -t használom
-
Gainka
őstag
válasz
GEPESZ66 #1953 üzenetére
De gondolom azokkal meg várják a friss rendszert, mert még egy csipetnyi hír sem volt róluk itt.
Gondolom jó drágák is lesznek, és akkor most mindenki elavult középkategóriás telefont vehet karácsonyra ( vagy kap) mert rá egy honapra jön az uj android utána meg az uj telefonok a friss rendszerrel -
BogyóBP
addikt
válasz
GEPESZ66 #1839 üzenetére
Igen gyakoril jelenség, nekem akkor mondtak ilyent amikor a telefonnak a hangszoroja túl messze volt a számtól vagy a fülem betakarta a fent lévő antenna lyukat. Illetve egy szilikon tok is hozzájárul ehhez. Mást úgy nem nagyon tapasztaltam a hangerő lehetne azért erősebb is hivásoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest