- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zlika
aktív tag
Én úgy emlékszem hogy az fekete színű volt ami "pattogott". Más gyártónál láttunk már olyat hogy eltérő minőségű volt a különböző színű készülékek összeszerelése/festése. Nekem szürke (fém színű) A5 van és semmi pattogás, pontosabban ejtetem már le tehát a hátlapon oldalkereten vannak karcok. De magától a rendeltetésszerű használattól nem.
-
fonix232
aktív tag
Ez nem hiba, ez fícsör
De amúgy tényleg. Az AMOLED technológia eredőjéből jön, hogy "zajos" a betűk széle. Ezen segíteni nem lehet, márpedig ilyen áron nem igazán kap az ember szolgáltatónál újonnan ilyen konfigos telefont.
A FullHD hiányzik, de nem volt annyira hűde hogy emiatt kihagyjam a telefont. Persze egy A7-nek jobban örültem volna, de az még egy szolgáltatónál sincs :\
Viszont jó hír, hogy pár napon, max. két héten belül lesz stabil CM12.1, működő fő funkciókkal
De ez annyit is jelent, hogy mikor jön az M, az első készülékek között fogja a telefonotok megkapni
Sajnos egyelőre a KNOX 0x1 körül még nincs megoldás, tehát rootolni, rendszert moddolni tudunk, de teljes rendszer csere pl. CM-re garivesztéssel jár :\
-
dzsebzon
csendes tag
Köszönöm! A "befektetés"-t úgy értettem, hogy mondjuk egy év múlva nem fog-e a hajam hullani tőle, mint pl. az Ace 3-tól. Kezdetben minden szép és jó és gyors, mellesleg a mai napig nincs telepakolva mindenféle sz**ral, és, ha mondjuk egymás után kell hívnom 4 különböző embert, a második után feladja a rendszer... Ilyesmire gondolok, tehát, hogy 2 évet együtt tudnánk-e élni békességben, ha már ennyit kicsengetnék rá.
-
Warrriorrr
csendes tag
-
-
infectedmann
őstag
Én tok nélkül használom és persze, hogy egyszer már leejtettem. A hátlapon egy alig észrevehető pici festék lepattogzás keletkezett, illetve az elején körbe a króm csíkon meg a "Home" gombon lett néhány észrevehetőbb sérülés, de azok sem vészesek. A kijelző egyáltalán nem sérült.
Szerintem elég strapabíró a teló és amikor épp nem támad kedvem leejteni nem gyűjt össze semmilyen karcot. Igaz sosem rakom kulcscsomó vagy más társaságába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tesla topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bitcoin topic
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest