- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
-
Andreas2
tag
válasz
trobi28 #3215 üzenetére
Hát én sem vagyok éppen elégedett. A harmadik leadásnál külön ráírattam a munkalapra, hogy SIM kártyával teszteljék.
Egyébként most meg a hívás közbeni hangerő lett nagyon halk, pedig max-on van és az extra hangerő is be van kapcsolva. Kihangosítással rendben van, szóval csak az előlapi hangszóró halk. Tudtok valami szervizmenü kódot, ahol ellenőrizni lehet ennek a hangerejét? Vagy lehet, hogy rosszul kötötték be?
-
samphone
tag
válasz
trobi28 #2113 üzenetére
Citromail-es fiókot akarok kötni gmail-hez. Hiába pötyögöm az adatokat a gmail fiókimportálásnál, azt irja, hogy nem sikerül megnyitni a kapcsolatot a szerverrel..
Gyári e-mail alkalmazásnál meg nem sikerül a hitelesítés. A felh.nevem és a jelszómat tuti jól adtam meg. Mondjuk szervernek kidobja a citromail.hu-t, az se jó, próbáltam mail.citromail.hu-val, az se jó.
-
ronda
aktív tag
válasz
trobi28 #1652 üzenetére
Már vásároltam ettől az eladótól ilyen kártyát, az van a tabletemben, meg egy 32-es a fedélzeti kamerámban. Egy fórumon ajánlották a fickót, hogy tőle nyugodtan lehet vásárolni, mert eredeti cuccokat árul. Hát, hogy mennyire "eredeti", annak csak isten a megmondhatója, mindenesetre a csomagolása, kinézete alapján eredeti is lehet, de ami a lényeg, hogy kapacitásban, sebességben tudja azt, ami rá van írva.
#1653 atenza: Mondjuk az általa árult 128-as kicsit gyorsabb is, mint ez a 64-es, de ezzel együtt is irreális a több mint háromszoros ár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest