- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
A fényképezőnèl a beállítasoknàl mi legyen kivàlasztva?
9:16 3:4 3:4 64Mp -
GEPESZ66
veterán
A kamerához milyen üvegfóliát használtok?
Én ezt néztem ki:
[link] -
GEPESZ66
veterán
Mit appot használtok ezekhez:
zene lejátszás (esetleg csak a Samsung Music)
video lejátszás
pdf fájlok megtekintése -
tomy86
addikt
válasz
Chris0321 #939 üzenetére
Biztos, mert olyankor hiába próbálkozok egymás után többször is, fel sem villan az ujjlenyomatértékelő. Közben kipróbáltam és, ha rossz helyre teszem az ujjam, akkor feléled a kijelző csak nem old fel. Viszont amit leírtam olyankor, a kijelző sötét marad, mintha hozzá sem értem volna, viszont dupla koppra feléled.
#940 duronx: olyan nálam is előfordul néha, de itt sajnos nem az a gond.
-
tomy86
addikt
Az ujjlenyomatos feloldással kapcsolatban az a kérdésem, hogy másnál is random működik kikapcsolt kijelzőnél? Néha csak úgy hajlandó működni, hogy előtte felébresztem a kijelzőt és megjelenik a zárképernyő.
-
zsolt501
nagyúr
Köszönöm mindenkinek az infót, elszomorító mindenesetre a sztori, pláne annak fényében, hogy így most Telekom hálózatán csak 2G-n megy a telefonálás így, és az meg eléggé túlterhelt.
-
GEPESZ66
veterán
Az eszközbiztonságot(McAfee) Bekapcsoltátok?
Délután üzemeltem be a telefont. -
zsolt501
nagyúr
Sziasztok
Érdeklődnék ki lett e javítva a VoLTE és a VoWifi sérülékenység a telefon szoftverében, amiről a sajtó cikkezett?
Ismerősömnek van egy ilyen telefonja, de nem igazán van erről infója. -
PeterrTM
csendes tag
Sziasztok! S8 helyett akarok új telefont. Most 127-ért megéri az A53? Lehet, hogy A52s-t választanék inkább, de már nem kapni rendes áruházban csak ilyen gsm féle boltokban kb ugyanennyiért. Az A54-et vártam, de nem sokkal tud többet sokkal drágábban.
-
GEPESZ66
veterán
Nekem most jött meg a Spigen Rugged szilikon tok.
Nagyon szuper.
Üvegfóliából az A51-re is a Bestsuit-ot vettem meg.
Nem hólyagosodott fel.
Mindkét végere átlátszó ragasztót helyezek fel,s ezt megfogva tudom pontosan ráemelni.
Majd a védő fóliat eltávolítom.
Utánna a mellékelt kendővel a buborékokat eltüntetem. -
nggabi
félisten
Jó a gyári fólia. Ha nagyon erősködsz ferdén fel lehet tenni
a fóliák titka az h lemosod ablakmosóval a kijelzőt, utána sokszor széles átlátszó celluxal átragasztod, lehúzod. utána mehet rá a pormentes felületre a fólia. nem remegő kézzel
g_g_g: nyilván rontja az ujjlenyomat érzékelő pontosságát valamennyire bármelyik fólia. s22 ultrára van gyári fólia, az szinte semmit nem ront, de az nem üveg.
-
ORCA58
addikt
Megjött az új védő üvegem. [link] Eddig 2 db-ot vettem kis hazánkban az itteninél jóval drágábban, de nem voltak jók. Az egyik oldalt eltakart egy kis csíkot a képernyőből és rövid is volt, a másik csak rövid volt alul, mindig beleakadt az ujjam. Ez nagyon jónak tűnik. Igaz ez sem 100%-ban akkora mint a kijelző, de nem sokkal kisebb. 4033 Ft volt szállítással együtt a 2 db.
-
Gerr'y
senior tag
Sziasztok!
Mennyire mukodik megbizhatoan a telefon közelség erzekeloje? -
norb27
tag
Sziasztok
A héten én is megkaptam az a53at. Jelenleg 120ezrért nagyon jó ajánlat. Realme vonalról jövök, egyedül az üzemidő ami szerintem gyenge. 5000es akkuból 5óra körüli képernyőidővel. A dimensitys realme majd a dupláját tudja 1.5 évesen android 13al is. -
Ricardo
titán
Milyen töltőt érdemes venni hozzá? Mennyire fontos a PD kompatibilitás?
A leírásban nem láttam említést a PD szabványról.
Azért érdekes, mert 25Wattot tud az A53 és Az S21 is, és utóbbinál oda van írva a PD szabvány. -
GEPESZ66
veterán
Tegnap megkaptam az A53-at céges telefonnak.
Megvarom míg megjön hozzá a Nilkin szilikon tok,s a Bestsuit üvegfólia,s utánna beüzemelem.
Az A51-et pedig navigációra fogom csak használni az autóban,ill. tartaleknak. -
ORCA58
addikt
Biztonsági rés a WiFi hívást kihasználva! [link]
-
tomy86
addikt
válasz
SoulReaver #907 üzenetére
Ez alapján "csak" egy biztonsági frissítés.
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok.
Kb 2-3 hete már frissült a telő 5.1 re. Ma megint. Vagy ez valami 233mb kiegészítő volt?
-
GEPESZ66
veterán
A fényképek tárolásahoz érdemes microSD kártyat venni bele?
Altalaban nem sokat fényképezek,ill. mindig lementem a képekert,majd törlóm a telefonról
Esetleg szerintem m
nyaralaskor lehet szüksèg a plusz tárhelyre.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokoldalú és jó középkategóriás konstrukciót kínál a Samsung, a baj csak az, hogy a tavalyi modellt nem sikerült lekörözni.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest