- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
T. Peet
tag
Ez a "csevegés" beállítás a gyári üzenetküldő app-ban van? Ha igen annak nincs semmi engedélye se perpill mert a google messages van használva.
A spam szűrő be van kapcsolva rajta azt néztem, de azzal nem foglalkoztam, mert úgy voltam a google csak nem tiltja a bank számát gyárilag. Ha hazaér szomszéd megnézem külön nem tette-e ő spamlistára véletlenül a számot, meg kikapcsolom ezt a másik szűrőt is rajta hátha. Köszi. -
_DiEGO_
őstag
Nekem sem volt és vetten egy nem tudom milyet márkát, de azt írta rá: nem kompatibilis hardver. Azt egyszer kezembe akadt a HUAWEI Mate10 Pro telom és emlékeztem, hogy mintha lett volna hozzá mellékelve, amiről meg is feledkeztem
meg is kerestem dobozát és lám lám azzal működött
azt használtam
De már így azt is tudom használni -
GAbre
veterán
Ez mekkora köcs*gség
Mire fel kell neki gép?Ilyet még sose láttam.
És nem mellesleg pl videón sincs!
https://www.youtube.com/watch?v=LYPm0Gx7_vY
De legalább így működött köszi.
Fél órája szívok legalább vele.Nah ezért se fogok sose használni samsungot.
Meg persze a kötelező netes kapcsolat miatt se wipe után.... -
GEPESZ66
veterán
Az enyém céges telefon, s a munkahelyi WIFI miatt ott nem tudom beállítani, s nem is akartam.
Én a Chrome böngészőben állítottam be, s itt is akartam csak.
De viszont, ha regisztrálsz, akár az AdguardDNS-re, akkor egyedi kódot kapsz.
Belépve a webes felületre, szűrőket tudsz kiválasztani!!!
300 ezer lekérdezés az ingyenes, ami átlag felhasználás mellett elég.
Felette is működik, csak nem szűr. -
Potyka03
senior tag
Tudtommal lezárt kijelző mellett nem engedélyez semmit. A másik,ha ki van kapcsolva a készülék,s bekapcsolod csak feloldás után töltődik be az android rendszer
No persze,nem az én készülékemről van szó,meg kb. csak ennyire értek hozzá
És nem okoskodni akarok(bár lehet annak tűnik) csak próbálom az ész érveket mondani,meg a saját tapasztalatokat.
Amúgy összeségében én nem tudom mi lehet a baj.Ha még garis a készülék akkor vissza kell vinni. -
nggabi
félisten
nos úgy néz ki a Sennheiser agybadugós fülesemmel jön elő nagyon erősen a zaj amikor elindítom vagy lekapcsolom a zenét. van egy gyári samu nem agybadugós füles, azzal teljesen jól szól, minimális zaj és még a léptető gomb is működik. 1590ért ha nem vagy nagy audiofil bőven jó lesz. rákötöttem erősítőre is, teljesen jó.
-
-
ORCA58
addikt
-
törölt tag
Biztosan úgy van ahogy írod, én csak a saját tapasztalatomat írtam le. Attól hogy egy hibás még biztosan nem mindegyik az.
De jártam én is így xiaomi csoda telefonnal. (hogy a sárga földik ****patott) Gyakorlatilag néhány dologban másként működött ,mint az összes többi.
Sőt , még szervíz és garis alaplap csere után is
Be**** a fiók aljára és vettem samsungot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Crucial 240GB SSD eladó
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest