- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Potyka03 #1672 üzenetére
Nekem akkor szokott szaggatni, ha kb. 1 GB körülire esik le a szabad memória, kb. 2-3 naponta.
A RAM Plus nem segít.
Viszont pár hete az Eszközkarbantartó widget-jét használom, ami klasszul tud tárhelyet felszabadítani.
Az Eszközkarbantartóban ez nem mindig működött, érdekes.
Azóta nem tapasztaltam , hogy ilyen drasztikusan lecsökken a RAM mennyisége!
Én is A56-re váltok majd, márciusban már cserélhetek céges telefont.
Kivárom az A56-ot, nem kérek A55-öt így már. -
-
tomy86
addikt
válasz
Potyka03 #1577 üzenetére
Úgy látom, hogy a Kauflandnak nincs külön Szlovákiára appja. Ugyanazt használják mindenhol és a régiós beállításoktól függ, hogy melyik ország kínálata jelenik meg benne (pl. a Lidl app is ilyen tudtommal). Persze a tévedés jogát fenntartom
Ebben az esetben a korábbi ötlet talán működhet (új google fiók regisztrálása szlovák régióra állítva). -
GEPESZ66
veterán
válasz
Potyka03 #856 üzenetére
A51-en nem hasznaltam eddig SD-kártyát.
A fotókat is a belső tárhelyre mentettem,s inkabb mindig lementettem őket számítógepre,s töröltem a telefonról.
Te használsz SD kártyát?
Egyebként milyet celszerű hasznalni hozzá,hogy ha például videót tárolunk rajta,ne legyen gond a lejátszással? -
sorost
csendes tag
válasz
Potyka03 #814 üzenetére
Azért küldtem el, mert bene van az A53-ban, azóta ki is próbáltam, működik. A linket pedig azért, hogy ne kelljen leírni mi is ez. Nem UI 5.1 függő, hanem game luncher. Attól, hogy nem említik még benne van, különben meg sem említem. Gondoltam ez is a fórum lényege, hogy megosszunk egymással plusz információkat.
-
soundman1
senior tag
válasz
Potyka03 #697 üzenetére
Nálam Beállítások/Általános kezelés/Gboard beállításai/Nyelvek/Magyar/magyar-t választom és a billentyűzet jobb szélein ott vannak 3 sorban a rövid ékezetes karakterek. Az ö, ü, i betűkre csak hosszan nyomva felugranak a magyar hosszú ékezetes magánhangzók is, de az a, e-re is a magyar á, é betűket adja minden állítás nélkül. Így kicsit sűrűbb a billentyűzet kiosztás, de nekem ez jött be.
-
-
soundman1
senior tag
válasz
Potyka03 #669 üzenetére
A 2. típusa Samsung EP-TA800, és én ilyet kaptam a Yettel üzletében 6500 Ft-ért. A páromnak a teló kijelzőjére szilikonos bevonat került az üzletben és hagytam magam rábeszélni a töltőre, mivel így az enyémre ingyen volt a szilikonos bevonat. Elsőre a 15 W-osat akarta adni az eladó olcsóbban, de ha már usb-c csatis a töltő, akkor legyen gyorsabb a töltés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged