- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
Igaz, hogy a RAM ezért van.
De 1GB-nál már nagyon laggol.
Amit lehet, mélyaltatásba raktam.
Egyébként csak olyan alkalmazás van telepítve, ami az Áruházban sok pozitív jelzést kapott.
Az zavar egyedül, hogy a Karbantartó ilyenkor nem csinál semmi.
De erre a pár hónapra már elviselem.
Ha kell újra indítom. -
tomy86
addikt
Ha hozzám hasonlóan más sem tudja, hogy mi ez a google play-rendszerfrissítés. Ez inkább a google cuccait frissíti és semmi köze a Samsunghoz.
-
degec
senior tag
na tegnapi hesszeléshez.. mint kiderült bekapcsolták a fejlesztői menüt, amiben kizárólag a menük animációja, és minden ilyen csicsa sallang lett idegbeteg gyorsra állítva.hogy gyorsnak érezzem, de ja pont nem sikerült.. Fejlesztőit kikapcsolva újraindítva telót most oké hogy nem idegbeteg gyorsak az animok, menük, de legalább laggmentesebb lett 50% al, a készülék !!!
köviteló S-FE lesz
örök mondás samuból csak az S
.
-
-
Orgi
addikt
És amúgy egy garis készüléknél ezt a szervíz megcsinálja? Guardian Connect az applikáció és 13 alatt működik, 14 alatt "nem támogatott készülék, sajnos az alkalmazás a készülékével nem működik" hibaüzenet jön. Persze gondolom egyszer, majd fél év múlva frissítik az alkalmazást, de ez egy orvosi cucchoz kell...
-
törölt tag
-
soundman1
senior tag
Nekem ez a különálló wifi és bluetooth gomb nagyon nem jön be. Sajnos a középső értesítési panelra nem rakhatók át. Eddig egy kézzel, hüvelykujjal elértem a képernyő jobb szélén a wifi gombot. Most már végleg leszoktatnak ennek a használatáról. Marad az Edge Gesture + More Shortcuts kombo alkalmazás. Eddig úgy tűnik müködik 6.0-n is.
-
GEPESZ66
veterán
Azt olvastam több helyen, más telefonoknál is, hogy a kijelző csere esetén akku csere is van.
Akkor kiszedik az akkut is.
Amit nálad csináltak, ott szerintem akkor nem szedték ki az akkut, hisz hozzáférnek az alkatrészekhez.
Akkor talán nem a melegítéssel van kapcsolatban. -
Grawens
senior tag
Van személyes leadás a Tesco parkolóban lévő S-Drive -ban. Onnan viszik át a Tesco mögött lévő TMX-hez.
Samsung S-Drive -
Grawens
senior tag
Lehet nem is szedték szét.
Toltak rá egy szoftverfrissítést + fr-t és visszaadták. Ez a gátlástalan tetves bagázs mindenre képes.Anno még 2012-ben volt velük egy rodeóm (használt beégett kijelző beépítés újként, zsíros ujjlenyomatos kameralencse, stb.), akkor még helyben volt ügyfélfogadó tér és helyi ügyintézés is. Ott üvöltöttem az ügyfeles vezetővel mert nem értettek a szép szóbol. Kértem, hogy küldjék ki a szervizvezetőt, az ügyfeles elment szólni neki, 2percel később az abalakon keresztűl láttam, hogy a szervizvezető nagy sietve bepattan az autójába és eltűzött. A vége egy csereutalvány lett még aznap, de ez nem változtat azon, hogy egy tróger bandáról van szó.
Azóta megszűnt az ügyfélfogadás, ahogy tudom volt ott pofozkodás is. -
tomy86
addikt
Ujjlenyomat olvasó hiba megoldódott. Végül a múlt héten elküldtem a TMX-hez a telefont. Tegnap kaptam vissza. Főpanelt (gondolom ez a digitizert jelenti) és ujjlenyomatolvasó szenzort cseréltek. Eddig hibátlanul működik és a TMX is kellemes csalódás volt (a sok negatív értékellés miatt kicsit paráztam).
-
GEPESZ66
veterán
Igen a TMX-hez küldik.
Az mondta a kolléga, hogy most is voltak javításon telefonok, s gyorsak voltak, s minőségi javítást végeztek.
Én is olvastam jót, s rosszat is róluk.
Mivel az A33 volt a céges alaptelefon, kb. 30 ezret befizettem, hogy ezt kapjam.
Emiatt nem mindegy, hogy hogyan javítanak majd. -
Grawens
senior tag
Kérdés az, hogy van e értelme bevinni.
Ha ez egy szoftveres anomália amit a samsung ba*zik javítani, akkor szerintem nem sok.
Jobb esetben tolnak egy FR-et és egy Pit-es update-et, rosszabb esetben megbontják (alaplapcsere). Ha viszont ugyanúgy nem lesz jó akkor fölös volt az egész túra, ráadásul néhány napig/hétig mellőzheted a készüléket. -
tomy86
addikt
Korábban még ezt találtam a témában, de soha nem próbáltam.
-
ORCA58
addikt
Semmi rendszert nem lehet felfedezni, mivel van, hogy lezárás után azonnal nem lehet ujjlenyomat olvasóval feloldani, de ha várok pár percet, akkor jó. Máskor pont fordítva. Annyira nem esem kétségbe, ekkor dupla koppintás a képernyőre mehet az ujjam. Nagyobb probléma ne legyen!
-
ORCA58
addikt
Nekem is ilyen. Üvegfólia nélkül is.
Pénteken feltettem a fóliát, és életemben először szombaton kicsúszott a telefon a kezemből. A fa szék támlájára, onnan az ülőlap szélére, majd a kemény padlóra. Az fólia eltört, lepattant több helyen, de a kijelzőnek nem lett baja. Fel akartam tenni am másodikat, de sajna törött volt, amit nem vettem észre mikor megjött.Nem csodálkozom, mivel a postás bedugta a postaládába.
-
tomy86
addikt
Bloatware listát továbbra sem találtam a konkrét típushoz, de a telepített appok listája elérhető a Samsungknox oldalon, ha valakit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest