Hirdetés
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOZ
addikt
Vegul is lehet ezen nevetni, de nem tudom hanyotoknak van mondjuk banki adat, google pay stb beallitva, es a biztonsagi hitelesites pedig a ujjlenyomatos azonositassal kezelve.
-
TOZ
addikt
Ujjlenyomat.
Fiamnak van egy ilyen telefonja, csak az ő ujjai vannak beallitva.
Tegnap a kezembe vettem a keszuleket, ratettem a jobb huvelykujjam es tadadam. Feloldott a keszulek. Azt 10szer megcsinaltam egy mas utan. Tehatnem egyedi, veletlen eset. Ez azert
Masik ujjaimmal nem ment, illetve a ~ 10 probalkozasbol ~ esetben kellet egy kis igazitas az ujjamon, de nyilt siman a keszulek.A kijelzon egy Spiegen uveg van, ha ez szamit valamit.
-
Chris0321
veterán
válasz
Chris0321 #791 üzenetére
Hello.
Nekem olyan problémám lenne, hogy az a71-emen mindig kaptam az értesítést a facebook appból és amikor messengeren rámírt egy ismerős akkor a kijelzőn megjelent a kis ikon ki írt rám és rányomva bejött az üzenet. Jelenleg nem jönnek a facebbok értesítések és messenger üzenet esetén van egy üzemetjelző hang, majd később a felső sávban az óra mellett jelzi az üzenetet. Ezeket hol tudnám beállítani úgy ahogy régen volt? -
Kecsua
tag
Üdv az itt levőknek.
Lenne két kérdésem.
Miért nem látom az automatizálás fület?
Ha minden igaz itt kellene lenni az időzített ki bekapcsolásnak de nálam ez nincs itt.
Szeretném ha éjszaka kikapcsolna, reggel meg be, de nem találom, hol kell beállítani.
Másik kérdésem a képernyőmentés. Létezik, hogy csak videót tudok menteni a kijelzőről és képet nem? -
brucka
tag
Sziasztok!
Fényképezésnél úgy emlékszem, hogy volt dokumentum fotózás,sőt úgy rémlik automatikusan előjött ha egy papír fotóztam. Most sehol sem találom.. Rosszul emlékszem vagy csak béna vagyok? -
kutga
nagyúr
Igazából engem sosem hozott lázba a watt érték, nekem a 15 wattos is elegendő, sőt, az irodában a 10 watt is. Nincs nagyon olyan helyzet, hogy egy órára ne tudnám letenni a telefont, megy bele elegendő töltés, hogy kibírja a napot. Biztos jó egyébként a 240 is, hogy az akkunak milyen, azt nem tudom.
-
törölt tag
Nekem is 1.5 óra átlagban a töltés , valami mittomén milyen hiawei töltővel. Bőven jó. Főleg ha tényleg aranyáron mérnek egy hiperszupergyors gyári samu töltőt.
-
_DiEGO_
őstag
Chris0321 - majd akkor NE csodálkozz ha 3X annyi időbe telik majd a feltöltése.
Ezekre a Samsung telefonokra biztos jön az Android 14:
Samsung Galaxy A73
Samsung Galaxy A72
Samsung Galaxy A53
Samsung Galaxy A52 (A52 5G, A52s)
Samsung Galaxy A33
Samsung Galaxy A23
Samsung Galaxy A14
Samsung Galaxy A13
Samsung Galaxy A04s
Samsung Galaxy M53 5G
Samsung Galaxy M33 5G
Samsung Galaxy M23
Samsung Galaxy S23 Ultra
Samsung Galaxy S23+
Samsung Galaxy S23
Samsung Galaxy S22 Ultra
Samsung Galaxy S22+
Samsung Galaxy S22
Samsung Galaxy S21 FE
Samsung Galaxy S21 Ultra
Samsung Galaxy S21+
Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra
Samsung Galaxy Tab S8+
Samsung Galaxy Tab S8
Samsung Galaxy Z Fold4
Samsung Galaxy Z Flip4
Samsung Galaxy Z Fold3
Samsung Galaxy Z Flip3
Samsung Galaxy Xcover 6 Pro -
Chris0321
veterán
Hello.
Ha veszek töltőt a telefonhoz akkor elég azt néznem, hogy 25w-os legyen, vagy van más fontos paraméter is? -
Potrien
senior tag
Sziasztok.
Azt szeretném megtudni hogy ezen a készüléken valamilyen hivásrögzités működik esetleg? -
ORCA58
addikt
válasz
Lalikiraly #755 üzenetére
Én sem használom, de a telefon erről nem akar tudomást venni. Ha a pc-n leállítom a programot, vagy kikapcsolom az értesítését a telefonon, nem csipog, de attól tartok attól még keresi a számítógépet, ami nagy marhaság.
-
-
Chris0321
veterán
Hello.
Most rendeltem egy ilyen telefont és érdekelne honnan tudnék hozzá tokot, töltőt, esetleg autós dolgokat rendelni ami normális webáruház? Esetleg valaki próbált már ilyen vagy hasonló tartót? Kellene valami ami nem zavar a kilátásban és nincs útban. -
ORCA58
addikt
válasz
Lalikiraly #748 üzenetére
Ha a PC-n fut a windovs kapcsolat, akkor WiFin folyamatosan figyelmeztet. Sikerült elcsípni a szöveges üzenete, ami csak felvillan. Azt írja kapcsoljam be a telefonon, mer nem tud kapcsolódni a PChez. Miér nézi, miért akar kapcsolódni, ha ki van kapcsolva. Ez értelmetlen hülyeség. Ez gondolo eszi is az aksit.
-
Hogy érted bluetoot, wifi,kábel? Kábellel csak kiválasztod az usb módot. De belehet állítani hogy usb internetmegosztás, vagy tarhely legyen.
-
ORCA58
addikt
Hol lehet kikapcsolni, hogy a telefon ne akarjon a PC-hez csatlakozni?
Magát a kapcsolat programot sem találom, úgy tudom integrálva van a samsung programba. Állandóan jön a hangüzenet, rendkívül igehesítő.
Felvillan fent a sávban egy kis ikon, onnan gondolom, hogy a kapcsolat lehet az. Üzenet szöveg nincs. -
-Mike-
addikt
válasz
SoulReaver #740 üzenetére
Pedig a telefonvásárlásnál sokan azért veszik ezt vagy azt, mert arra a készülékre +1évig jön frissítés.
Aztán erre tessék, hajukra kenhetik. -
kutga
nagyúr
válasz
Igen, mert procit sajna nem küldenek hozzájuk.
-
Zototh64
őstag
válasz
Ezek inkább csak biztonsági frissítések.
Sokat nem szabad tőlük várni szerintem. -
válasz
dettó...
-
SoulReaver
veterán
Jönnek ezek a frissítések, amikben rendszer optimalizálásról és gördülékenyebb működésről írnak, de nemigazán érzem a változást...
-
-
kutga
nagyúr
válasz
Lalikiraly #737 üzenetére
Seedelésre azért szerintem vannak jobb megoldások mint a telefon.
-
-
kutga
nagyúr
válasz
Lalikiraly #735 üzenetére
#721-ben nem ezt válaszolták meg?
-
De ne nekem mondjátok. Korlátlan csomagom van. Amúgy sem a messenger miatt van, pont letojom. Az érdekel, hogy a k torrent miért nem megy folyamatosan a seed. Amikor úgy gondolja, töltés alatt seedel egy darabig, aztán abbahagyja. Mikor hogy gondolja. De hagyom a fenébe, majd megy gépről azt jóccak.
-
Ricardo
titán
válasz
Lalikiraly #733 üzenetére
Az európai távközlési felügyelet, frissítette a hálózatsemlegességre vonatkozó irányelveit.
-
Hali. Ezt értem, de akkor az miért van hogy a laptop a telóról kapja a netet wifi megosztással és ott meg simán megy a seed állandóan?.
A másik az internetcsomagok.
Egyrészt az lesz, hogy ezentúl a közösségi médiás appok nem számítottak bele az adatforgalomba, ezentúl belefognak. Ez arra volt jó, hogy kis feltöltőkártyás kis mobilnetes csomagot az iskolások tudják használni, mert megy rajta a fészbúk és társai. Mással úgyse foglalkoznak egy dekát sem. Na ez most megváltozik. Majd apuci vesz korlátlan netes csomagot, hisz ez a lényege az egésznek.Másrészt a voda is emel majd 10% ot...
-
Szilvás
friss újonc
Sziasztok. A53 kérdésem van a következő problémával... Samsung Bluetooth fülessel ha hívást fogadok, a mobilnetem "elvész" . Ez vajon alapból "hibája" lehet a konstrukciónak, vagy beállítási gond esetleg "csak" a készülékem selejtes? Megköszönöm, ha valaki segit megértenem ezt az anomáliát
-
válasz
Salamander #722 üzenetére
-
válasz
Lalikiraly #719 üzenetére
Azért mert a mobilinternet többségük natolt ip címük lesz, így csak passzívan tudsz seedelni, passzív usereknek nem tudsz seedelni, csak aktív usereknek igen.
Ui.: megszűnik a korlátlan mobilinternet csomagok március elsejétől a Telekomnál, úgyhogy kapaszkodj a fotelen.
-
kutga
nagyúr
válasz
Lalikiraly #719 üzenetére
Inkább valami hálózati probléma lesz nem?
-
Segítsetek mar nekem.
Valamiért nem tudok seedelni torrentnél.
A letöltés megy de utana a seed megáll, már vagy 10 programot kipróbaltam, a Flud szokott néha seedelni valameddig. Korlátlan mobilnet csomag.Előre is köszi ha van tipp.
-
válasz
attila199207 #716 üzenetére
Van hát, egyikből se elég sosem
-
kutga
nagyúr
válasz
attila199207 #716 üzenetére
Van igen, de úgy tudom azt hivatalosan nem forgalmazzák nálunk.
-
attila199207
tag
Sziasztok!
8GB ram verziónak van létjogosultsága? Nagyjából 20 ezer forint felára a 6GB/128GB hoz képest a 8GB/256GB verziónak
-
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a szuper stabit szoktátok használni a kamera módban?
Nekem olyankor főleg bel-téren brutál homályos a kép, szemcsés ilyesmi.
De sima 1080p 60fps szuper stabi nélkül meg tűéles ilyesmi, csak ugye akkor meg ugrál, mintha semmi stabilizálás nem lenne, pedig a normál az be van kapcsolva. Van ötletetek? vagy nektek is ilyen?
Utcán egész jó a szuper stabi. Nem azt mondom, homályosabb, de jó, bel-térben akárhány lámpa világít, élvezhetetlen minőséget csinál. -
ORCA58
addikt
válasz
mobiltom #683 üzenetére
Frissítés után is működik rendesen. Smart Launchert használok. A dupla koppos képernyő lekapcsolás frissítés után nem lekapcsol, hanem feljön a zárképernyő, ami 3 sec múlva magától elsötétedik, vagy azon is kel a dupla kopp. Az app fejlesztői a fórumra irányítottak, ott viszont senki nem válaszolt.
-
soundman1
senior tag
És mi lesz helyette?
Megértem azokat, akik nem szeretik a flip tokokat, mert nekem is kizárólag a flip full window case típus jön be, esetleg egy jó gyári tok. Meg is néztem a teló vásárláskor, hogy lehet-e full ablakos smart tokot venni, de nem találtam. Az előző Nova 5t és LG g6 mobilomra is csak tükröset tudtam gyártani, az az előtti Honor 7-en is a mágnest utólag kellett bele ügyeskednem, mert nem volt smart, mint a gyári redőnyös. Az LG g6-ról megmaradt még egy "szépség", de az ujjlenyomat olvasó nem működik vele, a toknál működő értesítések se látszódtak volna, és amúgy is sok munka lett volna vele. Ráadásul gagyi lett volna, pláne a gyári Samu tok minőségéhez képest.
Rátettem a Samura, így nézne ki a hívás: -
soundman1
senior tag
Néztem, nekem is ilyen. A korábban használt tokjaimnál is visszavette a fényerőt. AOD esetén a panelnek se tenne jót és némileg az üzemidő is csökkenne. A panelek korszerűsödése miatt egy ideig tarthatná erősebben egy ideig, illetve jó lenne ha a power gombra fel lehetne éleszteni egy ideig erősebb fényerőre. Ez van, van mit fejleszteni.
Nekem inkább az infók kicsik és ingerszegények, pl. kiírhatná a hívó fél nevét, a design oltárán csorbult a praktikum. Ez sem a régi már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Sokoldalú és jó középkategóriás konstrukciót kínál a Samsung, a baj csak az, hogy a tavalyi modellt nem sikerült lekörözni.
- Dark Souls sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- Milyen videókártyát?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest