Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potyka03
senior tag
Na szupi,akkor tanítottál egy újat ma nekem
Nem nagyon szoktam random nyomkodni a telót,de kíváncsi lennék még jó pár funkcióra amiről nem tudok
Pedig már régóta droidos vagyok,de ez a bixby nem nyerte el a tetszésem. A Xiaomikba volt alapból a google lens,azt szerettem -
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Egy kis infóval szeretnék szolgálni az A53 tulajdonosoknak.
Az A54 megkapta ugyan a google circle AI funkciót(google bekarikázós AI),de amúgy elárulom nektek,hogy az A53-ban is benne van,csak rejtve vanA lényeg,bementek a kamerába,megnyomjátok hosszan a középső gombot,felengedés után előjön a google assistant s ott lesz hogy Search screen. Kicsit butább változatban,de a lényeg hogy ott van benne gyárilag
Én ma jöttem rá miután nyomkodtam kollegám A55-sét,s gondoltam kipróbálom az A53-ban is,s láss csodát
-
dzf007
aktív tag
Play rendszerfrissítés letölthető! 91 MB!
-
dzf007
aktív tag
Frissítés érhető el! Augusztus 1.-i!
-
GEPESZ66
veterán
Nálam szinte naponta előfordul,hogy a memória lecsökken 1 GB-ra,s a karbantartó sem tud felszabadítani ikyenkor.
Elkezd piszkosul laggolni,csak az újraindítás segít.
1.7 GB stabad általàban szokott lenni,akkor pőrgős a telefon.
Mivel céges telefon,beszéltem az informatikával.
Talán egy újratelepítés segít.
Nem tudom,mi okozza ezt a memória csökkenest. -
dzf007
aktív tag
Új frissítés elérhető! [kép]
-
ORCA58
addikt
Járt úgy valaki, hogy andrid autónál a térkép ne vált sötét módra, ha automatikusra van állítva az android autó alkalmazásban? Ha kézzel átállítom éjszakaira akkor a térkép is átvált sötét módra.
-
dzf007
aktív tag
Play rendszerfrissítés letölthető 6,9MB!
-
NoMagix
addikt
válasz
Balzsika47 #1580 üzenetére
Megérheti, ha jó áron tudod megvenni, it az aprón 55-60 ezer körül mennek.
Alap feladatokra bőven elég lesz, kb. így használom én is kivéve a közösségi dolgokat -
Balzsika47
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek megéri ez a telefon használtan még szerintetek? Teljesen alap felhasználásra lenne nekem, telefonálás, fényképezés, közösségi oldalak használata.
iPhone XR-ről váltanék. Lassúnak érzem már 3,5 év után és gazdasági totálkár. (Kellene kijelzőt cserélni, akkut, hangszórót.) -
degec
senior tag
Srácok ne röhögjetek már ki, de nem találom azt az opciót ami hívás közben ébren tartja a képernyőt..és nem sötétedik el
.. köszi a helpet szépen !
-
tomy86
addikt
válasz
Potyka03 #1577 üzenetére
Úgy látom, hogy a Kauflandnak nincs külön Szlovákiára appja. Ugyanazt használják mindenhol és a régiós beállításoktól függ, hogy melyik ország kínálata jelenik meg benne (pl. a Lidl app is ilyen tudtommal). Persze a tévedés jogát fenntartom
Ebben az esetben a korábbi ötlet talán működhet (új google fiók regisztrálása szlovák régióra állítva). -
taschner
aktív tag
Miért nem tudok fogadni külföldi tel.számot?milyen beállitás kell?
-
dzf007
aktív tag
Július 1. update kint van!
-
degec
senior tag
na tegnapi hesszeléshez.. mint kiderült bekapcsolták a fejlesztői menüt, amiben kizárólag a menük animációja, és minden ilyen csicsa sallang lett idegbeteg gyorsra állítva.hogy gyorsnak érezzem, de ja pont nem sikerült.. Fejlesztőit kikapcsolva újraindítva telót most oké hogy nem idegbeteg gyorsak az animok, menük, de legalább laggmentesebb lett 50% al, a készülék !!!
köviteló S-FE lesz
örök mondás samuból csak az S
.
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.
Egy furcsaságot vettem észre,hátha valaki tudja mi lehet a probléma.
Van a prémium pénztár app,s már hónapok óta azt írja ki hogy az app megújúl. Párom Poco F3 Pro-ján már az új app van,és működik. Én nem kaptam semmi frissítést,és nemtudok belépni,csak gépen.
Tudjátok hogy ez mitől lehet? Ha letörlöm s telepítem újra akkor se működik...
Erről lenne szó: [link] -
Nekton
aktív tag
És degec!
Pfff. Most nem találom már az istennek se, bár csak a tab van nálam. Keresem, de lehet, összekeverem a Huawei telefonommal, amit én is csak egy alkalmazásra használok. A tab-on csak tiltani tudom az appokat. Nyilván akkor sem fognak futni a háttérben. Később megnézem az A54-en.
-
tomy86
addikt
-
degec
senior tag
indítási appokat hol matatom? Köszönöm a segítséget !!
tomy86: nyilván, de minden evidenciát nem írok le, így is 4 oldal lett a hsz em
ph-n ezt nem szeretik
Csak arra gondoltam, hogy elvárható egy A szériától hogy a simkártyás névjegyzék, ne laggoljon úgy hogy kb 5-6 sec, mire egyáltalán hozzá tudok érni, vagy a leglaggosabb a gyári telefon app, megnyomom betölt atomvillám, elkezdem nyomkodni a számokat 2 sec laggba van..
komojka
gyerek a54-ese smoooth mint egy S-es..
-
Nekton
aktív tag
Töröld le, tiltsd le a nem használt appokat. Bár elvileg mélyaltatásba teszi, de hátha nem. Az indítási appok közül is vedd ki, ami nem kell.
Más:
Ha minden este kikapcsolod, majd meló elején be, kell neki vagy 10 perc, mire teljesen betölt minden. Ha egyből elkezded nyomkodni, akkor elég bosszantó várakozások jönnek.Nekem most A54 van. Haverom A53-a érezhetően lassabb, de ha valaki erre érzékeny, akkor egy S sorozat mellett idegbajt kaphat.
-
degec
senior tag
Tiszteltem,
Van egy ilyen csoda A53 5g- Telekomtól vásárolt készülékem, teljesen érintetlen gyári, matatásmentes, rendszeresen frissítve, alap programokhoz képest egy Viber fut rajta semmi más nincs rátelepítve, 99,9% ban GSM telefonálásra használomcégezek róla.Spigen tokba van, sose esett le, ázott be...stbbb.. egész élettét egy hűvös irodába tölti
nem mintha számítana, de azért nem az ezer wattos mikróba pörgetem grill fokozaton
Mostanában olyan szintű belaggolásai vannak hogy ihaj, minden nap újraindítom, semmilyen takarító programmal nem vegzálóm, csak néha a saját eszközkarbantartójával, ahol mindig van beragadt program stb, swap fileja is van 4gb ahogy gyárilag., memóriát ritkán űríttetem ki eszközkarbantartóval, de akkor még jobban visszassul. Akksija 80% ig töltve mindig csak, akkuvédelem miatt, néha kikapcsolom hétvégére pihenniakkor sem jobb, mit a jó francot csináljak vele hogy ne legyen ennyire laggggg,os.... S22+ hoz képest mondom mert az a másik telóm, ami meg a lakossági telom, azon ezer minden van és nem laggos. S2 óta használok Samsungot kizárólag, de ilyen laggtenger telom még sosem volt. Mit rontok el ? HELP ! kösziszépen !
-
tomy86
addikt
válasz
Chris0321 #1559 üzenetére
Még azt is megpróbálhatod, amit az alkalmazások topikban ajánlott Sztyepadzso. Létrehozol egy email címet, amihez a román régiót rendeled hozzá és akkor azzal a mail címmel belépve a google playre a romániai alkalmazáskínálatot látod és tudod telepíteni. Google régió beállítás.
-
mano660
tag
Elérhető a júniusi biztonsági frissítés!
-
tomy86
addikt
válasz
Chris0321 #1553 üzenetére
Semmi trükk nem kell. Telepítés után ugyanúgy működik, mint a playről telepített app. Az apkmirroron fenn van a román verzió. Megnyitod a linket böngészőben rányomsz a jobb felső sarokban zöld keretben levő "download.apk" gombra, majd a megnyíló oldal közepe táján ismét rányomsz a gombra és elindul a letöltés. Utána telepíted, ahogy korábban írtam.
Kipróbáltam és működik már amennyire a nullával egyenlő román tudásommal meg tudtam állapítani -
tomy86
addikt
válasz
Chris0321 #1551 üzenetére
Telefonon böngészővel megkeresed a programot például a linkelt apkmirror oldalon (biztonságos oldal, tehát emiatt nem kell aggódni). Letöltöd az apk fájlt a telefonra. Majd azt fájlkezelővel megkeresed rányomsz és utána települ a progi. Közben engedélyezni kell az ismeretlen forrásból származó alkalmazások telepítését egy felugró ablakban.
Ha nem erre voltál kíváncsi, akkor kellene a konkrét alkalmazás neve, hogy meg tudjam nézni. De mindent így kell telepíteni apk-ból. -
tomy86
addikt
válasz
Chris0321 #1549 üzenetére
Ez nem telefonspecifikus probléma, az android alkalmazások topikban javasolták hasonló problémára az apk letöltését és telepítését pl. apkmirrorról.
-
Chris0321
veterán
Hello.
Meg lehet azt oldani, hogy olyan programot telepítsek a telefonra és használjak amelyik Romániában enged csak? -
mano660
tag
Elérhető a májusi biztonsági frissítés.
-
taschner
aktív tag
Kérdezném meg lehet-e oldani a Hívásrögzítőt?
-
Zsoltinho24
tag
válasz
boborján2 #1541 üzenetére
Nekem az android 13 alatt olyan hiba volt hogy ha feloldottam a keszüléket újjal és be léptem a fő menübe iszonyatosan laggolt.14 alatt ez nem volt.Hát hogy mit hoz magával A 15ös meg a 16 os android azt nem tudom de ez így gáz.Inkább adjanak a telefon mellé max 2 fő verziót de az legyen jó,mintsem hogy évente azzal kell szembesülni hogy megint elrontottak valamit a szoftverben.
-
Zsoltinho24
tag
Az a baj hogy mivel kint van már az A54 és az A55,nyilván a régebbi telóknál elő fog fordulni hogy valamit elszúrnak.Nem tesztelik le csak ki dobják rá szoftvert aztán vagy foltozzák vagy nem.
-
boborján2
aktív tag
Nézegettem a 6.1 galéria újdonságait.
Hát nagyon érzni ez a telefon kínlódik ezekkel a kivág-beilleszt cuccokkal. Egyszerűen kevés a cpu.
+ Az egész újítás eleve nem egy nagy eresztés.
1x kipróbálós ,azt jónapot.Ami viszint zavar ,hogy a kamerát megnyitva már megint 3-5 mp mire az első képet el bírja készíteni.
Így ez így nevetséges visszafejlődés. -
mano660
tag
válasz
Zsoltinho24 #1539 üzenetére
Köszi, telepítve.
-
Zsoltinho24
tag
Üdv.Jelzett a telefonom.One UI 6.1
-
dzf007
aktív tag
A53 megkapja a one ui 6.1 ?
-
greyslay
aktív tag
Sziasztok. Párom a53 asán jelentkezett egy hiba.
Viber Messenger videók fogadását követően nem tudja azt normálisan lejátszani mivel csak kép kockák jelennek meg valamint a hang. Ha továbbítja nekem akkor nálam is hibásan jelenik meg. Valami megoldás esetleg
Illusztrálom: -
_DiEGO_
őstag
Nekem sem volt és vetten egy nem tudom milyet márkát, de azt írta rá: nem kompatibilis hardver. Azt egyszer kezembe akadt a HUAWEI Mate10 Pro telom és emlékeztem, hogy mintha lett volna hozzá mellékelve, amiről meg is feledkeztem
meg is kerestem dobozát és lám lám azzal működött
azt használtam
De már így azt is tudom használni -
_DiEGO_
őstag
Azt figyeltétek, hogy a legutolsó frissítésben a SAMSUNG kikapcsolta azt a védelmet, hogy csakis gyári Type-C to Jack (fejhallgató kimenet) csatlakozó mehet. Már feloldva, mindegyiken kimegy az audiojel
( eddig az volt, hogy: nem támogatott eszköz) ezmár a múlt.
-
Potyka03
senior tag
válasz
Kicilány2 #1526 üzenetére
Szia. Az általad leírt igényekre mindkettő tökéletes. Annyit tennék hozzá hogyha a frissités fontosabb akkor mindenféleképpen A53.
A processzor és a jobb teljesítmény(melegedési gondok is tudnak lenni) akkor A52s. De üzemidőben az A53 jobb.
Igazából nehéz,mert helyetted sajnos nem tudunk dönteni,neked kell mindenféleképpen döntened.
De én az A53 felé húznék.
Őszintén megmondva,igazából az A54,A55 jobb lenne,hiába nagyobb a káva és nagyobb a készülék. Sokkal jobban sikerült készülékek. -
Kicilány2
csendes tag
Sziasztok!
Mivel már kb sehol nem kapok A53 és A52s telefont újonnan (mindenhol kiállított darab van), használtan szeretnék... Tapasztalat kellene, melyiket vegyemigényeim fotózás, böngészés, netflix, youtube... Lassú ne legyen... A53 mellett a kamera szól, illetve a még 2 év frissítés... A52s mellett a proci... Azért szeretném e kettő közül a választást, mert sem az a54 sem az a55 nem tetszik, nehéz, széles káva , és eléggé tepsi nekem...
Jelenleg egy 5 éves Huawei mate 20 lite amit használok. -
Potyka03
senior tag
Attól függ mi a felhasználásod.
Egy picit erősebb a procija,de ugyan úgy dadogós a rendszer néha,nyersz 2 év frissitést.
Kamerába visszalépés szerintem,mert a jelenlegi szenzor nem olyan jó mint az A53-ba.
A váz... az A55-sé jobb,szebb,kényelmesebb,de ez egyéni ízlés kérdése. Nagyobbak a kávák az A55-sön ami hátrány lehet. De érdemi fejlődés nagyon minimális.... -
_DiEGO_
őstag
Én 100% el/lecserélném ezen esetben
[link]
https://www.youtube.com/watch?v=atSSVuVo0Mc
-
brucka
tag
Sziasztok!
Van most egy olyan lehetőségem,hogy az A53at le tudnám cserélni egy a55re ,ami kb 60 körül lenne..
Ha eladnám az a53at akkor szinte nullára jönnék ki.
Van értelme ennek a cserének? -
eshe
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen telefonunk ami android 12-n ragadt.
Irja is hogy frissítés elérhető,elindítom majd a robot 25%-on megáll.Újra indul a telefon majd azt írja hogy sikertelen frissítés,vigye szervízbe.Lehet ezzel valamit kezdeni,vagy tényleg szerviz? -
mano660
tag
Elérhető az áprilisi biztonsági frissítés.
-
_DiEGO_
őstag
Sziasztok!
Volna egy gondom most nekem is.
Ugye ha az USB-C portba kerül egy pendrive, akkor elő jön egy olyan kis értesítő csík/mező, hogy:Az USB eszköz leválasztása!
Valahogy sikerült más üzenetek közt ezt is kihúznom a képernyőről és az istenért nem találom, hol lehet ezt visszaállítani!?Ha valaki tudja, légyszíves segíts !
előre is köszi megmentőmnek
-
GEPESZ66
veterán
Találkoztatok-e már azzal a jelenséggel, hogy nincs értesítés, nem érek a kijelzőhöz, s mégis magától feléled a kijelző?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Sokoldalú és jó középkategóriás konstrukciót kínál a Samsung, a baj csak az, hogy a tavalyi modellt nem sikerült lekörözni.
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest