- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoltinho24
tag
válasz
boborján2 #1541 üzenetére
Nekem az android 13 alatt olyan hiba volt hogy ha feloldottam a keszüléket újjal és be léptem a fő menübe iszonyatosan laggolt.14 alatt ez nem volt.Hát hogy mit hoz magával A 15ös meg a 16 os android azt nem tudom de ez így gáz.Inkább adjanak a telefon mellé max 2 fő verziót de az legyen jó,mintsem hogy évente azzal kell szembesülni hogy megint elrontottak valamit a szoftverben.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
boborján2 #1393 üzenetére
A NextDNS megvédi Önt mindenféle biztonsági fenyegetéstől, blokkolja a hirdetéseket és nyomkövetőket a webhelyeken és az alkalmazásokban, valamint biztonságos és felügyelt internetet biztosít a gyermekek számára - minden eszközön és minden hálózaton.
Ha regisztrálsz, akkor különféle szűrőlistákat tudsz kiválasztani, mint az Adguard például.
Mivel dns szinten szűr, nem lassít állítólag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobilhasználat külföldön
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Vírusirtó topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest