- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gippazoid #4203 üzenetére
Hardverhiba lesz az...
Az A52s -nél is vannak megmagyarázhatatlan anomáliák, van aki pl az AOD-re panaszkodik, van akinek a névjegyzék bolondult meg... Van akinek meg semmi problémája vele. Úgy látom elég nagy a szórás gyártási minőség terén, van aki péntek délutáni modellt kapottszóval lehet nálad is ez a helyzet.
-
osonte
őstag
válasz
gippazoid #4193 üzenetére
A legnagyobb gond, hogy bántotta a szemem a kijelző. Ezenkívül nem vette az érintést elsőre, főleg a kijelző szélén. Melegedett, mondjuk azért nem égette meg a kezem.
Amikor töltöttem és közben használtam, azt hittem sosem töltődik fel, olyan volt mintha szinte annyit fogyasztana a telefon, mint amennyit a töltő tölteni tud. A Wifi nálam sem volt kiemelkedő teljesítményű a Wifi 6 ellenére, pedig router oldalról nem volt gond. Most hirtelen ennyi jutott eszembe, pedig nagyon akartam a kamerái miatt! Azt azóta is sajnálom. Mondjuk sokan panaszkodnak külföldi fórumokon ezekre a hibákra, de valaki meg vígan használja és nem ír rá rosszat. Szerintem szerencse kérdése milyen példányt fog ki az ember.
Wifi egy antennával ennyit tud: [kép] .
600Mbps a max linksebesség, 500Mbps amin megy a Wifi. Az Internet csak 100/8 Mbps, de azért mert ekkora csomagom van. -
kmarci25
veterán
válasz
gippazoid #4190 üzenetére
Az irodámban javítják a klímát, ennek megfelelően erggel 28,5 fokban ülök, ami délután 2-3-tól már 30 fok körül van. Persze, gyorstöltőn vagy ha hosszabban beszélek, akkor melegszik, de pl. a Xiaomi Mi 9 lite forró volt (nem tudtam a fülemhez tenni, mert égetett), ez inkább csak meleg. Sebesség, teljesítmény kapcsán semmi negatívat nem vettem észre. Egész nap megy a BT, Watch 3-mal párosítva, esetenként mellette még egy TWS fülhallgató is, illetve kocsiban is BT.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP notebook topic
- Androidos tablet topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Spotify
- Borderlands 4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest