-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gippazoid #4203 üzenetére
Hardverhiba lesz az...
Az A52s -nél is vannak megmagyarázhatatlan anomáliák, van aki pl az AOD-re panaszkodik, van akinek a névjegyzék bolondult meg... Van akinek meg semmi problémája vele. Úgy látom elég nagy a szórás gyártási minőség terén, van aki péntek délutáni modellt kapottszóval lehet nálad is ez a helyzet.
-
osonte
őstag
válasz
gippazoid #4193 üzenetére
A legnagyobb gond, hogy bántotta a szemem a kijelző. Ezenkívül nem vette az érintést elsőre, főleg a kijelző szélén. Melegedett, mondjuk azért nem égette meg a kezem.
Amikor töltöttem és közben használtam, azt hittem sosem töltődik fel, olyan volt mintha szinte annyit fogyasztana a telefon, mint amennyit a töltő tölteni tud. A Wifi nálam sem volt kiemelkedő teljesítményű a Wifi 6 ellenére, pedig router oldalról nem volt gond. Most hirtelen ennyi jutott eszembe, pedig nagyon akartam a kamerái miatt! Azt azóta is sajnálom. Mondjuk sokan panaszkodnak külföldi fórumokon ezekre a hibákra, de valaki meg vígan használja és nem ír rá rosszat. Szerintem szerencse kérdése milyen példányt fog ki az ember.
Wifi egy antennával ennyit tud: [kép] .
600Mbps a max linksebesség, 500Mbps amin megy a Wifi. Az Internet csak 100/8 Mbps, de azért mert ekkora csomagom van. -
kmarci25
veterán
válasz
gippazoid #4190 üzenetére
Az irodámban javítják a klímát, ennek megfelelően erggel 28,5 fokban ülök, ami délután 2-3-tól már 30 fok körül van. Persze, gyorstöltőn vagy ha hosszabban beszélek, akkor melegszik, de pl. a Xiaomi Mi 9 lite forró volt (nem tudtam a fülemhez tenni, mert égetett), ez inkább csak meleg. Sebesség, teljesítmény kapcsán semmi negatívat nem vettem észre. Egész nap megy a BT, Watch 3-mal párosítva, esetenként mellette még egy TWS fülhallgató is, illetve kocsiban is BT.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam topic
- sziku69: Szólánc.
- alza vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest