Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gippazoid
üzenetére
Hardverhiba lesz az...
Az A52s -nél is vannak megmagyarázhatatlan anomáliák, van aki pl az AOD-re panaszkodik, van akinek a névjegyzék bolondult meg... Van akinek meg semmi problémája vele. Úgy látom elég nagy a szórás gyártási minőség terén, van aki péntek délutáni modellt kapott
szóval lehet nálad is ez a helyzet. -
osonte
őstag
válasz
gippazoid
üzenetére
A legnagyobb gond, hogy bántotta a szemem a kijelző. Ezenkívül nem vette az érintést elsőre, főleg a kijelző szélén. Melegedett, mondjuk azért nem égette meg a kezem.
Amikor töltöttem és közben használtam, azt hittem sosem töltődik fel, olyan volt mintha szinte annyit fogyasztana a telefon, mint amennyit a töltő tölteni tud. A Wifi nálam sem volt kiemelkedő teljesítményű a Wifi 6 ellenére, pedig router oldalról nem volt gond. Most hirtelen ennyi jutott eszembe, pedig nagyon akartam a kamerái miatt! Azt azóta is sajnálom. Mondjuk sokan panaszkodnak külföldi fórumokon ezekre a hibákra, de valaki meg vígan használja és nem ír rá rosszat. Szerintem szerencse kérdése milyen példányt fog ki az ember.Wifi egy antennával ennyit tud: [kép] .
600Mbps a max linksebesség, 500Mbps amin megy a Wifi. Az Internet csak 100/8 Mbps, de azért mert ekkora csomagom van. -
kmarci25
veterán
válasz
gippazoid
üzenetére
Az irodámban javítják a klímát, ennek megfelelően erggel 28,5 fokban ülök, ami délután 2-3-tól már 30 fok körül van. Persze, gyorstöltőn vagy ha hosszabban beszélek, akkor melegszik, de pl. a Xiaomi Mi 9 lite forró volt (nem tudtam a fülemhez tenni, mert égetett), ez inkább csak meleg. Sebesség, teljesítmény kapcsán semmi negatívat nem vettem észre. Egész nap megy a BT, Watch 3-mal párosítva, esetenként mellette még egy TWS fülhallgató is, illetve kocsiban is BT.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Kuponkunyeráló
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One mobilszolgáltatások
- Társasjáték topic
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- MCDODO T03 fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Firmware letöltése

szóval lehet nálad is ez a helyzet.
Dr Bubo