- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kmarci25
üzenetére
Én a fóliával kapcsolatban azt gondoltam, hogy leesés ellen inkább a tok véd (persze ha nem egyenes padlóra esik, akkor fóliával talán jobban túléli a kijelző), inkább a karcok ellen kell. Én évek óta nem használok fóliát, mert tiszta környezetben dolgozom, nemigen fogom meg poros/homokos kézzel, és ingzsebben hordva se nagyon karcolódik, ennek ellenére tegnap találtam egy csúnya karcot (kb 2mm hosszú) a képernyő közepén, ami már használat közben is látszik, és nem tudom, hogy került oda
Ez a készülék egyszerűen túl nagy ahhoz, hogy rendesen vigyázni lehessen rá. Amúgy mióta megvettem, felújításban vagyunk, szóval kapott szegény koszt és port is rendesen, sőt, egyszer még kézben tartva el is estem vele futás közben, füvön, úgy, hogy a tok tele ment földdel 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- TCL LCD és LED TV-k
- Path of Exile (ARPG)
- One mobilszolgáltatások
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Firmware letöltése
Ez a készülék egyszerűen túl nagy ahhoz, hogy rendesen vigyázni lehessen rá. Amúgy mióta megvettem, felújításban vagyunk, szóval kapott szegény koszt és port is rendesen, sőt, egyszer még kézben tartva el is estem vele futás közben, füvön, úgy, hogy a tok tele ment földdel 
Dr Bubo