- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Szia
Nem biztos, hogy sokat segít, de talán elindulásnak jó.
Nekem jelenleg három különböző Bluetooth fülesem van. Abból kettőt eddig csak jobbára zenehallgatásra használtam egyet ami még csak nem is pálcikás, de nagyon stabilan áll a fülben a különleges technikája miatt utcán való zenehallgatásra használok rendszeresen, ennél többször volt telefon is és én lepődtem meg a legjobban, hogy kérdésemre, hogy hallható-e, hogy fülessel beszélek mindig azt a választ kaptam, hogy semmi különbség és nem hallatszik be a külvárosi zaj se. Kisvárosi, de forgalmas utcáról van szó.
Valamint otthon is teljesen jól működött, hogy a telefont leraktam az ágyra és esetenként egy-két szobával arrébb voltam telefonálás közben a fülessel.
Esetleg itt kérdezz rá konkrétan a te típusodra.
[link]
Ha már írok én is kérdeznék valamit.
Edzés közben otthon szeretem bluetooth hangszóróra vagy hifire kinyomni spotify-ről a zenét, amolyan essen szét a ház módon.
GGMM M4-et és esetenként GGM M+-at használok, ugye ezek híresek a jó hangzásukról, de igazán párba kötve, adják ezt a hihetetlen hangzást.
Na most ilyenkor nekem egyik is jó, de esetenként, kevésnek találtam a hangerőt. Több Volume Booster-t kipróbáltam egyik egész jól bevált elég jelentősen jó minőségben lehetett vele növelni a hangerőt, és az EQ állítás és minőség is tetszik.
De kíváncsi lennék más milyen Volume Booster-t használ esetleg a telefonhoz hasonló céllal és mi a tapasztalata vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Battlefield: Bad Company 2
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- További aktív témák...
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest