Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Roxbury

őstag

Szeptemberben múlt 2 éves az A52S -em. Kb. 1000-1100 ciklus lehet az akksiban, rengetegszer töltöttem naponta kétszer. A 2 év alatt minden este töltőn volt végig ezen felül még. Még mindig kb 4 óra SOT-ot tud így is. Mivel jön rá még az Android 14 is, plusz egy év biztonsági frissítés is, ezért úgy döntöttem nem éri meg leváltani sem az A54-re, sem a hírek alapján az A55-re. 400-600 ezret nem vagyok hajlandó egyszerűen komolyabb mobilra kiadni, de még 300-at sem. Még mindig imádom ezt a telót. Ez az első, ami 2 év után is megmarad fő telefonnak. Igaz, hogy az értesítési sáv, meg a Tiktok úgy be van rajta már égve, hogy fehér képnél látni tisztán a live feliratot, a videó hozzáadását meg mindent, de a mindennapokban még mindig nem zavaró. :D Kereken 20 ezer forintért cseréli a fehérvári Mobilvilág GSM hivatalos Samsung szervízpartner gyári új akksira kompletten. Ennyit megér még az a +1 vagy több év. Az A70-emnél is elkövettem azt a hibát, hogy 2 évesen lecseréltem erre, pedig semmi baja nem volt annak sem. Spigen üveg volt rajta végig, meg ugyancsak Spigen Rugged armor tok. A tokban már kicsit lötyög a telefon, meg az üveg tiszta mikrokarc. Viszont alatta a kijelző karcmentes, mert azonnal felkerült rá az üveg. A megújítás örömére kap megint egy szettet erre az 1 évre, vagy többre. Annyira jól sikerült ez a telefon, hogy a 150-200 ezres kategóriában nekem nem volt meg a must have érzés a Samsungok között, hogy én most cserélnék. Kellemes használatot mindenkinek! :)

Új hozzászólás Aktív témák