-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
Pontokba szedhetjük többedszerre is, attól a lényeg nem változik. Amennyiben nem végzek el semmi olyat, amellyel a készülék & fw-release hibát a legnagyobb eséllyel ki tudom zárni, addig csak vizipisztollyal pufogtatok.
Amint teszek azért, hogy ki tudom zárni, és a leg közelítőbb eredményhez, ez, nem nagyon megy máshogy mint laborszerű körülményekkel, akkor már csak két csoport marad, ahol tovább kereshetem az okot, ha ténylegesen a valós megoldás érdekel és nem a kifogás keresés.
A rossz hír, hogy az általad labor-körülménynek beállított esetben is ugyan az a fw-relase fut a telón, tehát ha abban hiba van, akkor a korábbi labor-mérésem eredményégez viszonyítva az új tré lesz.
De, ha ott benne vagyok a ±3% -os hibahatárban, akkor a legnagyobb valószínűséggel nem marad más, mint a:
- felhasználó szokásaim
- felhasználói körülményeimEz utóbbi kettőből eredő pedig, nem róható fel a gyártónak.
Továbbá, bármilyen magamat profinak gondoló droid felhasználó is vagyok, blömség ha úgy teszek, hogy az utóbbi két csoport nálam biztosan kizárható: mélymerítés nélkül...
Ezért sem lehet mindegy a módszer, és annak sorrendje. Ezek pedig, nem az én igazam, mert írhatná bárki más, nem attól védhető.
Attól lesz az, hogy bárki aki a kezébe veszi a 'mankót', az a maga korábbi eredményeivel összevetheti függetlenül attól, hogy melyik topikban, melyik nick, milyen értéket írt a szokásaival & körülményeivel (már ha vette a fáradtságot, hogy azt is pontosan megosztotta...- ami szintén gyakori, mint plö ahogy nálad is volt az utolsó 12ó+ SOT értékednél...)), amelyek korántsem biztos, hogy az 'érdeklődőével' egybevágnak.
Én plö, mindig fenn tartom magammal szemben annak a lehetőségét, hogy valamit vagy nem vizsgáltam, vagy nem jól, vagy a meglévőn volna még mit csiszolni, stb..A Te mankóddal, sajnos az egyenletben benne marad több bizonytalan tényező, mivel nem vizsgálod meg azokat elégségesen sem , csupán vélelmezed azokat.
Az autós hasonlatodban is ez egy hiba, mert azok felhasználói szokások & f.körülmények.
Másrészt, ha tudatos vagy, akkor ott sem azt veszed alapul amit írtál, hanem azt az értéket, amelyet újkorában mértél a magad f.szokásaival & f.körülményeiddel, és ez csak az egyik vetületete ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 2042
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HBO Max
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest