Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszti75
senior tag
Ahogy írod is,a kompakt készülék a nekem való...
Igazából nem zavar az AOD hiánya.A5 2017-nél is kikapcsoltam.
Viszonylag sokat használom,de ettől még nem nevezném magamat hard user-nek.Sokszor egyszerűbb a telefont használni,mint a notit.
Lehet a lustaság beszél belőlem
Ebből a szempontból jobb lett volna az A50 nagyobb akksival.... -
szenesember
aktív tag
TMH - eddig rendben működik, bár pl az Adaptive brightness go statisztikai és/vagy akkuhasználati hibáját nem javították ki. A frissítéssel semmi újdonság nem jött, mindössze pár súlyos sebezhetőséget foldoz be, ami több Samsung modelt is érint. Tehát, ez csak egy biztonsági frissítés.
-
-
ovoid
tag
Na, ha ez a legnagyobb hibája, akkor boldogan vállalom, egy saomi után!
De nálam jól működik ez is.
Rendszerfrissítésről, hogy értesülök, a telón?
Most júl. 19.-ei az android állapota, a bizt. jav.sz.19. júl.1-ei. Utolsó frissítésnél azt írja "nincs információ erről a frissítésről".
Nemigazán látom, hol lehet "csak a rendszerre" rákeresni.
Az "automatikus letöltést Wi-Fin" bekapcsolva kellene hagyni?
Egyéb szoftwereket nem akarom, hogy frissüljenek, mert nem is használom azokat. -
Nálam nincs gond a közelségérzékelővel. Próbálgattam, de semmi...inkább csak lassabban kapcsol ki-be. Ugye ezelőtt csúcs hardveres telefonokat használtam, azokhoz hasonlítva mondom. Ez egy gyengébb telefon, ezáltal minden lassabban történik. Ezt egy szoftverfissítés nem oldja meg...
-
ovoid
tag
Hasonló cipőben jártam én is, és váltottam is.
Végig olvastam a hozzászólásokat (néha persze, gyorsolvasással), köszönet érte a fórumtársaknak! Ezért egyenlőre nincs kérdésem.
Használtan, pár hónaposan vettem, jó kis gépnek tűnik!
Az akkut, tényleg nem méretezték túl, de bízom benne, hogy az én szokásaimnak mgefelel majd....
Minden telón kilövök amit csak lehet, ami a letiltásukat jelenti nálam, persze az uninstall után.
Így elég hosszú akkuidőt lehet elérni szerintem.
De hogy objektív legyek, itt egy kép a Zasszony S4 miniéről, meg az A40-ről. A ma esti áramfelvételeket mutatja ez a kis progi.
Hogy miért hajnalban állt be a legkisebb értékre azt nem tudom, jóval korábban letettem az asztalra...
Napközben is érdemes ránézni, meglepő értékeket tud mutatni. -
-
-
betyarr
veterán
gyanítom,mert amikor beér az öreg egy áruházba vagy más helyre,ahol van egy új wifi háló,ott mindig jelez.illetve gondolom otthon is azért jelezhet,mert a gyenge hálók sokszor megjelennek/eltűnnek (társasház).
nyilván ez csak tipp,de sztem jó esélye van ennek az elgondolásnak,imho. -
-
Pavua
csendes tag
Ez sajnos a blokada-val ellentétben olyan megoldás, hogy egy ismeretlen szerveren keresztül kellene futtatno az adataimat és nem open source, plusz fizetős, szóval ez nem a legjobb.
Még próbálkozom a blokada-val, csak az meg egyelőre nem kezel saját listákat, csak egyesével lehet felvinni hostokat tiltásra. De nagyon köszi a tippet. -
stanley00
aktív tag
Hát igen. Ez van amikor elfogynak az érvek. Mondjuk a te esetedben soha nem is voltak. Nyugodtan megtarthattad volna magadnak a véleményed mert így is túl sok a megmondó kerek e világon. A királyi többest meg nyugodtan elhagyhatod mert szerencsére rajtad kívül még olyan sok embert nem zavart, hogy le mertem írni a véleményem.
-
stanley00
aktív tag
Még szerencse, hogy nem te egy személyben vagy alkalmas arra, hogy valaki eldöntse mi a hiszti? Véletlenül sem hisztiztem csak valamivel magyaráznod kell az ok nélküli beleszólásodat a témában. Ezt már nevezhetnéd hisztinek de ez sem az csak nyilván nem fogom szó nélkül hagyni, hogy kedvedre kötözködhessél minden ok nélkül. Akkor most én is kijelenthetem, hogy feleslegesen hisztizel mert szerinted kemény 25 grammal nehezebb az A30 meg nincs benne NFC és csak 3 GB RAM? Egyébként tényleg feleslegesen hisztizel mert ha ez megnyugtat Linkelhetek olyat is amiben van
És akkor még egyszer megkérdezhetem hogyan is értetted, az „A30-ban van, de abban meg más nincs” kijelentésedet? -
stanley00
aktív tag
Jól van akkor fogjátok egymás kezét annak alapján kinek mekkora rangja van itt hozzászólások száma alapján. Mi értelme ezeknek a kioktató hozzászólásoknak. Miért kell félremagyarázni dolgokat és minősítgetni meg kioktatni másokat. Tökéletesen tisztában voltam vele milyen telefont veszek és nem reklamálok ha nem lenne világos. Arról nem tehetek ha nem tudtok szöveget értelmezni. A telefon nekem jó és csak azt merészelem kifogásolni mint puszta tényt, hogy miért nincs egy A40-ben Aod ha az A30-ban lehet.
-
Szári
tag
Akkor most jól megmagyaráztad, hogy a 15 éves suzuki is elvisz a boltba meg vissza, légkondi nélkül 35 fokban mert az ablakot le tudod tekerni kézzel is és az is jó neked
- Melyik felső kategóriás készüléken van alap Android? Pl: Google pixel pedig hidd el rengetegen örülnénk ha lehetne szemezgetni Stock android készülékeket mondjuk Samsung-tól is.
- "Üveg ház? Nekem nem hiányzik". - Akkor ezt megbeszéltük ízlések pofonok.
- "Töltőpad? Ebben bedugom a USB Type C-t". Nekem ez elég.- neked elég, nekem nem.
- "8 Gb ram? Minek? Játszol? "- Nem sokat de időtállóság szempontjából min 6GB kellene androidon a 4GB nagyon az alsó kategória jelenleg így valószínűleg 1-2 évnél nincs több a készülékben látva a mai trendeket illetve azt, hogy abból a 4GB ból 1.7-1.9 szabad úgy, hogy minden be van zárva és optimalizáltam. Na erre még rádobnék 3-4 izmosabb widgetet, Bixby oldalt meg egy 3D Parallel háttérképet akkor szerinted mennyi maradna belőle?
- "Aod, 90 hz nem hiányzik. Hdr sem." Oké ezek top tulajdonságok viszont AOD csak azért nincs, hogy bosszantsák az embert semmi másért.
-"Ujjlenyomat jó helyen van, csak flanc a képernyőbe épített," Akkor unlockold az ágyból úgy hogy nem akarod felemelni meg belenézni. ja az flanc.
-Snap 855? Minek? Játszol? - Nem
-Többet fogyaszt, a mindennapi használat során nem veszed észre, ez sem akad. - Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? -
Depression
veterán
A párom szerint gyönyörű képeket csinál, és csak mobilon nézi, vagy megosztja fb-on, a hcu gépen elemezgeti, szerkeszti az elkészült képeket. A párom szerint gyors, a hcu benchmarkokat futtat. Ilyenekre gondoltam. Sőt, a párom flip tokot használ, neki még az aod sem hiányzik.
-
Szári
tag
Hagyjuk már ezt, hogy ez is visz mindent. A 2010-es Suzuki Swift is el visz a boltba meg a BMW i3 is.
Félre értés ne essék nagyon szeretem ezt a készüléket, pláne amennyiért hozzájutottam de ez manapság inkább egy középkategória alja mit sem top közép.
Akkor lenne felhőtlen az öröm ha ennyiért adnának bele.
Stock Droidot!!
AGK vezeték nélküli fülest.
Acél+üveg szendvics ház+ Gyors QI charging+ töltőpad
8+Gb- Gyorsabb ramot
128-GB Gyorsabb háttértárat
90Hz-kijelző frissítést, AOD, Lift to wake Oledet +HDR, Kijelzőbe integrált ujjlenyomat olvasót, Retinaszkennert.
Snap 855-öt
4200+-os aksit
Jó minőségű sztereó hangszórót
Infra portot
Sony IMX586 kamera szenzort Leica vagy Ziess lencsékkel normális kamera appal ami gyors nem gondolkozik és 4k 60Fps-ben, 1080P ben 240Fps-ben rögzít valamint éjszaka Xenon vakuval is használható. -
muxum2
csendes tag
Sajnos nem oldja meg a dupla koppos ébresztés kikapcsolása, de a jó időben kikapcsolt kijelző javít valamennyit .Sajnso van, amikor így is visszakapcsol. De ez így biztosan nem maradhat, megy szervízbe. Ezer éves alap feature a telefonokon a jól használható proximity sensor, és közel nélkülözhetetlen is.
-
Én álmomban sem vennék ilyet, céges telefon, okosórát szerintem nem fogok kapni hozzá.
nyisziati: de, ha csak úgy van az asztalon és ránézek, nem látom, hogy történt-e valami. Persze le lehet szokni erről is, mint a fizikai gombokról, de attól is @gyf@szt kapok időnként, hogy folyton félregépelek.
szenesember: köszi, megnézem.
-
szenesember
aktív tag
Amúgy jó lenne az üzemideje, de sajnos a Pie-ban van egy elég nagy hiba, amit a google is elismert. A wi-fi lekérések időzítésében van a hiba, így minden eddigi droid verziónál hajlamosabb enni az akkut, ha wi-fi-n van.
Ez már nekem is feltűnt, h kikapcsolt wi-fi-vel alíg fogyaszt készenlétben.(#1516) nylontacsko - látom, h használod a Facebook alkalmazást. Véleményem (és tapasztaltom) szerint érdemes minden, a fészbúk alkalmazáshoz köthető (beleértve a facebook) alkalmazást letiltani, mert pocsékul van megírva, és zabálja az akkut. Érdemesebb böngészőből használni.
-
törölt tag
Írtam, hogy volt a kezemben A40 kezeltem igaz nincs tulajdonomban.
Nem kell, hogy tulajdonomban legyen, hogy tudjam, hogy P20 2X olyan erős procierőben és jobb az anyaghasználata, szerintem a kamerája is jobb, akkuidőben jobb agresszív ram kezelés miatt is. (ami valakit zavar valakit pedig nem)
Nem kell, hogy tulajdonomban legyen, hogy tudjam pl itt is akik annyira sztárolják az AMOLED előnyét kezébe venne 10db felső kategóriás még meg nem jelent márkajelzés nélküli telefont tévesztene jó pár ember, hogy melyik az AMOLED és melyik nem.
Az A40 is megvannak a saját előnyei.az itteni lebeszélést vagy éppen rábeszélést meg hagyd meg azoknak, akiknek van A40-ük és már használják. Kicsit kompetensebbek nálad.
A végén még oda lyukadunk a nagy kompetenciátokkal, hogy az P30 Pro, S10+ is felejtse el az ember mert A40 70E annyira csúcsmobil.Ez volt a gondom veletek ne túlozunk már akár saját topic akár nem.
-
törölt tag
Kérdezték, hogy mit javasoltok megéri e venni A40.
Írtam lényegében, hogy gondolja át mert én is ilyet akartam venni de szerintem 70e nem ér.
Átgondolja vagy nem gondolja az az ő dolga.Elkezdtetek ezen remegni neee mááár ne hogy máá mit beszél ez itt!!!
Reakciók trooool én nem venném a másik mert egy fél tégla nem tetszik vagy mint te is hogy mennyit szánsz rá ki hogy veszi mi köze van ennek a telefonhoz?
Az trollkodás, hogy leírom hogy szépen mikor az emberek rájönnek, hogy mégis csak nagyobb akku kellene és egy erősebb proci, hogy faszán menjenek a kedvenc játékai akkor 55E körül jó kis vétel lesz ez használtan.
Érzékenyek vagytok az igazságra elvagytok a hazugságaitokba. -
törölt tag
-
Pipi75
tag
Samsung Storeban vásároltam a telefont,Mammutban. Tehát hivatalos helyen. Múlt hétévégn jött előa vibrálás,2-szer.egyszer erős napfényben. Utána hamar abbamaradt. De ahogy itt be lett linkelve egy Youtube video-orosz- (talán a 1315-ös hozzászólásban ) ,más országban is előfordul a probléma. Ott kommentben azt írták,hogy a Samsung tud róla és javítják.
Itt is írta valaki a fórumon,hogy A30-nál is előjött a vibrálás. -
Depression
veterán
Szinte mindenhol írom, szerintem már itt is kértem, hogy ha valaki segítséget kér, és közben megoldja, akkor írja már le, hogy hogyan oldotta meg, mert ha valaki erre keres rá, akkor pont annyit lát, hogy megoldódott. De eddig mindig hiába koptattam én is a billentyűzetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest