Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
Bocs lehet én vagyok lemaradva. A8 al próbáltam utoljára vagy 2 éve.
-
üszök
őstag
válasz
kabalapasika #4981 üzenetére
A Hard reset az Factory reset volt? Gondolom nem.
Az mindent visz nem kérdezősködik fiókok után. [link]
viszont itt minden adat távozik a telefonról.
-
üszök
őstag
El kell búcsúzzak az A40 től mert vettem egy Iphone 15-öt.
Most vettem észre az A40-nél, hogy baloldalt középtájon fel van vállva a hátlap. Ha körömmel alá nyúlok végig fel lehet nyitni. Valószínűleg fel van puffadva az akku. 100% töltésnél érezni, hogy elvan válva a hátlap. Jó telefon volt szerettem. 4,5 évig használtam, napi 2 töltés volt a minimum. -
üszök
őstag
Helo halo. Használja még valaki az A40 et? Az enyém 4 éves és még hibátlanul megy. Napi 2 töltés az alap nálam. Sajnos fogalmam sincs mire fogom cserélni mert ez a méret pont jó. Amik szóba jöhetnének azok mind 300k kategória annyit meg nem biztos, hogy akarok adni telefonért.
-
üszök
őstag
Sziasztok! Keresek valami egyszerű vissza számlálót. 8-10 percről tudjon vissza számlálni és a végén hangjelzés kéne.
-
üszök
őstag
Sziasztok! Én is vettem egy A40 et. Nem bírok rájönni/megtalálni,hogy hol kell a névjegyeket átállítani a nekem megfelelő sorrendben mutassa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest