Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
Köszi, ettől féltem...
Az a nagy gondom vele, hogy mivel céges + privát sim is van benne, most épp 367 telszám van, és a 90%-a meg van adva, melyik kártyáról menjen a hívás. Anno mikor a régi Nokiáról költöztem át, eszméletlen szívás volt ezt beállítani. Google accountba vannak mentve a kontakttok, külön egy a cégesnek és egy a privátnak (2 db fiókkal vagyok belépve rajta).
Azt lenne jó megoldani, hogy egy app vagy vmi beállítsa, melyik fiók melyik kártyáról menjen. -
nyikszi
őstag
Igen, ezt jó lenne tudni. Egyáltalán az a telefon van benne, amiről a papír szól? Pláne most akarok telefont venni a Fiamnak, nehogy belefussak ilyenbe. Mondjuk most már fogok videót készíteni mindenről (IS)
Egyébként lehet valaki visszaküldte, csak előtte egy kicsit használta, rosszabb esetben nem azt a telefont tette vissza. A bolt meg sz@rt rá és nem ellenőrizte. Sajnos ilyenbe én is futottam már bele, de én a boltban megnéztem, mert tudtam, hogy visszaküldött. 4 GB-os memória volt a 8 GB-os helyett az Edigitálnál.
-
punky10
addikt
Hagyhatod,de nálam is lecsúszott a Samu.
Kicserélték garanciával a panelt, a SIM-et nem dobálja, de csak azért, mert nincs ideje... Merül, mint a Titanic...
Visszaállítás már volt, semmi javulás... Irány megint a szerviz.Kihoztam egy A71-et, ez meg megy tartaléknak. Ha a 71-es is hozz ilyen problémákat, akkor soha többé Samu... Az elmúlt 3 évben egymás mellett használtam Xiaomit(3S Prome, Note 4) meg alsós Samukat, ami az imént említett Xiaomikkal van egy árban.
Azt kell mondjam, nem a Samu vezet... -
eclipse19
senior tag
Köszi a tippet.
A Digi eszembe sem jutott, pedig előfizetőjük vagyok (internet+TV+telefon).A HUF tényleg gyengült, de ez max. 12% drágulást indokolna, feltéve ha egyébként már csak az idő múlásával is nem kellene egy mobil árának legalább ugyanannyit csökkennie a megjelenés utáni 8-15 hónap között.
Úgyhogy összességében mégiscsak illene olcsóbbnak lennie mint év végén szvsz. -
csaba1203
addikt
-
csaba1203
addikt
Ez ebben a formában nem igaz.
Sajnos az Európai piacokra nyomja az Exynos-al szerelt telefonjait.
A belpiacos és az amcsi készülékei is mind SD procival jönnek majd.
Az árak sajnos a semmit érő valutánk miatt vannak és ez csak rosszabb lesz, mert ez a cél a rabszolgák nem kell, hogy csúcstelefonnal mászkáljanak.... -
törölt tag
A samu mindig is nagy fillérb@szó volt.
Erősen hajt, hogy az HTC, Sony, Motorolá, Nokia stb... nyomdokaiba lépjen.
Az A40-el meg vagyok elégedve amire nekem kell azt kiszolgálja.
Majd ha cserélem ahogy látom a samu árazását és a felhozatalát valószínű, hogy búcsút veszünk egy jó darabig egymástól. -
kalanchoe
senior tag
+szucstom
Azért váltok almára, mert szeretném kipróbálni a rendszert, és főként az ökoszisztéma miatt, később iPadem is lenne mellette, aztán az eszközök együttműködése nagyon jól jön, főként munka során. Meg szoftverek, iMessage, FaceTime és társai Apple-only, ami meg szintén fontos funkció lenne, mert egyre több ismerősöm iPhone-t használ. iMovie/LumaFusion, Keynote szintén ilyen appok, más rendszerre nem elérhetőek, és noha van alternatíva, mégsem tudja kiváltani teljes mértékben. Szóval valamilyen szemszögből "rá vagyok szorulva" a rendszerre, de ettől függetlenül ugyanúgy szeretnék majd Androidot is használni másodlagosként, speciel Samsungot. -
TaylorXIII
őstag
Úgy változik a felbontás ahogy választasz. Régebben a 3:4H-nál szelfi módban írta a 25-öt. De mint írtam most megváltozott. Na de most vettem észre, hogy megvan a 25 mp csak távoli módban kell a 3:4H-t kiválasztani szelfi módnál. Amúgy 16mp-t ír a menüpontnál de mikor rámész akkor kiírja, hogy 25mp. Jól letesztelhették😁
Itt egy kép. Most készült nemrég. A felbontást összeszorozva durván 25 milliót kapunk szóval 25 mp.
DJGABI: Oh, akkor mégis ismertem a szót, csak azt hittem van ennél jobb. És ezt szokták tesztekben mérni? Meg lehet ezeket valahol találni? Amúgy érdekes mert pl. messengerben egy üzenetben elküldött képnél mikor rámegyek a megosztás gombra akkor lenyomom, kis idő múlva látszik az animáció a kijelzőn, majd utána ugrik át másik képernyőre. A40-en minimális a szünet az animáció és a lenyomás közt. De az az érdekes, hogy nem mindig ekkora a különbség. A RAM telítettsége miatt lehetséges az ilyen lassú reagálás? Ugye a K40S sajnos csak 2 GB RAM-mal szerelt és gyakorlatilag fullon jár már akkor is majdnem mikor semmilyen alkalmas nincs nyitva, csak a háttérben futók mennek és 156 MB szabad már olyankor csak. Szóval Messenger, facebook meg ezek futnak a háttérben és más nem. A másik dolog ami eszembe jutott az a kijelző milyensége. Elvileg a K40S valami shock resitance plecsnit kapott és lehet, hogy ezért vastagabb a kijelzője vagy kevésbé érzékeny?
-
manokaki
addikt
-
törölt tag
-
-
rover45
őstag
Igen, sajnos szélvédőcsere
Az szép az benne, hogy 03.31-gyel én mondattam fel a feleségemmel a cascóját, mert 10 éve fizeti (természetesen soha nem történt semmi) és a korona előtt terveztük, hogy lecseréljük az az autót, minek kössünk rá még egy évre ... aztán ahogy a reklámban is PÁKKK ... most kifizetem ugyanazt szélvédőre és imádkozok, hogy más baj ne történjen veleTöltő: Amit leadtunk (soha nem használt gyári töltő), ragasztottak rá valami vonalkódot, illetve amit kaptunk ehhez a csodához, azon is van egy ragasztott vonalkód.
-
v.t2a.cs
csendes újonc
Köszönöm a válaszát.
Kamera és sim gondok miatt előző héten leadtam a szervízbe az eszközt. Remélem, hogy a mostani helyzet végett mihamarabb elkészülnek a javítással.
Ez a sim kártyás gond sokszor előjött. Betettem egy másik telefonba a simet, kiírta: 47 db nem fogadott hívás.
Mondom: oké. -
szucstom
őstag
nekem meg melóban sokszor jól jön, mert sok a samu készülékünk (meg persze a szanaszét nyomogatott rendszer, így nem egy alkalommal szervíz helyett inkább én pakolom újra a rendszert. Amint nálunk is kint lesz visszaállok a miénkre, csak kíváncsi voltam milyen is az új OS. Egyébiránt mindenem megmaradt szóval ott folytattam tovább a mobilomon a dolgokat, ahol abbahagytam
-
kalanchoe
senior tag
-
szenesember
aktív tag
A megjelenése óta rendelkezem a telefonnal, és kezdettől fennáll a probléma, első firmware-től. Érdekes, h ezzel a hibával nem foglalkoztak. (Talán nem is jelezte senki a Samsung felé?) Pl az adaptív fényerőt reszelgetik állandóan, mert második firmware-től fogva rosszul működött. (Szerintem a legelsőben tökéletesen működött.) Most is elég hektikus. Néha nem változtatja a fényerőt annak ellenére, hogy hirtelen változik a környezeti fény. De legalább már nem zabálja az akkut...
-
Köszönöm szépen, de nem tettem tönkre a telefont.
Raktam már custom romot Huawei, Xiaomi, LG, Sony, Google telefonjaimra, ebből kiindulva egy gyári szoftver felrakása nem kellene hogy gondot okozzon és nem is okozott.
Nem csak azért raknak fel custom romot a telefonra, mert szar a gyári. Én pl rendre azért, mert a gyári droid felületét sokkal jobban szerete, nincs tele felesleges alkalmazásokkal. Ebből kiindulva utálom azokat a telefonokat, amit legalább root-olni nem lehet, hisz nincs szükségem a sok feleslegs gyári appra.
Na mindegy, azért köszi annak, aki segitett -
Notalab
tag
Köszi mindenkinek, én is a Vodára tippeltem, mert ugyanonnan a saját S8/Telekom-ról nincs semmiféle várakozás.
A nemfogadott hívás meg tényleg ott van. Múltkor lehet mind a 3 hívó elment a hangpostáig, és ezért láttam az üzenetek között mint sms. Bár akkor is fura, hogy a tárcsázóban meg nem látszottak mint nem fogadott hívás. -
nOvOp
senior tag
Akkor ez úgy látom nem egyedi. 6 órája töltöttem fel, ua mint neked (szintén okosórával), 1 óra kijelző és most van 85%-on. Este 19%-ot merült a semmire 8 óra alatt. Annyi változást látok, hogy a google play szolgáltatás visszaesett a második helyre
a mai napon 4,4%-ra. De az elmúlt 5 napot nézve, még mindig magasan vezet 29,1%-kal.
-
törölt tag
Tudom, hogy ráférne csak irónia volt. Gondolj bele (3 havi) biztonsági frissítés ami 3 havonta jön 130Mb 3 évig és utána lejárt a támogatás goodbye már nem fontos. Egy 5-6 éves telónál ilyen hozzáállással képtelenek lennének rendszert és biztonsági frissítést csinálni. Főzött rom esetén meg simán meg van oldva.
-
eclipse19
senior tag
Hát ez érdekes.
Most, hogy nézem nálam sem ezen múlik a dolog, mert, amiket "lát" rep. módban azoknak is egy része 2.4 GHz-es, de speciel a sajátot azt nem látja.
Mihelyst kikapcsolom a rep. módot rögtön meglátja és kapcsolódik is hozzá. De csak akkor.Ötlet, valaki?
Köszönöm.
-
szucstom
őstag
Urak, a smart switch nem frissítésre van. A saját cuccaidat tudod átrakni egyik készülékről a másikra. KIES-t évek óta beszüntette a samu. Ha nagyon frissíteni akar valaki, akkor a következőket kell tenni: sammobile.com-on megkeresed a mobilod aktuális firmware-jét, leszeded. ODIN-t feltelepíted, berakod a fájlt amit leszedtél honlapról, felcsatlakoztatod a mobilod a gépre (előtte recovery módba át kell lépni, asszem hangerő fel + bekapcs gomb).
Ennyi a folyamat. -
Matska
senior tag
Nem lenne semmi rendkívüli igénybevétel, így nagy elvárások sincsenek (telefonálás, email, GPS), csak annyi, hogy ne kelljen dobni valami banális hiba miatt rövid időn belül.
Akksit azt kellett mindkét Sonyban cserélni, azzal együtt tudok élni, de más szoftveres vagy hardveres gondja ne legyen rövid időn belül. Nem ismerem a Samsungokat (sem), de ez tűnt nekem ár-érték arányban jó választásnak.Igen, a kamera modul lényegtelen számomra
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest