Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bopeti98
őstag
Azóta sem jött elő újra szerencsére.
Viszont a Chrome böngésző lassan használhatatlan ezen a telefonon. Borzasztó küzdősen töltenek be a weboldalak, nem lehet görgetni mert kifagy az egész, főleg ha animált hirdetések is vannak az oldalon. A Samsung böngészőjével érdekes módon nincs baj. Az szépen betölt mindent. Más is tapasztalt ilyet? -
m.zmrzlina
senior tag
-
rebla
aktív tag
Köszi srácok. Én csak azt nem értem, akkor miért nem azt mondta miközben hívtam és eldobta a sim kártyát ,hogy" előfizető pillanatnyilag nem kapcsolható"
Mert "ezen a számon előfizető nem kapcsolható" volt hallható. Olyan mintha megszűnt volna az előfizetés, ezért gyanakodtam a kártyára/szolgáltatóra Asszem elsőkörbe kártyacsere lesz. Most hogy kikapcsoltam a pin kodot nem tapasztaltunk hibát, vagy csak magátol vissza kapcsolja a sim-et... -
törölt tag
Szerintem akiknél komolyabb szoftveres gondok vannak, azoknak érdemes rendesen megcsinálva újrahúzni a telót Odinnal. Ezután is csinálná a hülyeségeit akkor ott valamilyen hardveres dolog lehet, akkor ha az nem jellemző másoknál.
Sokan jönnek a problémás telóval és ők aztán jól megmondják, minor kérdezni kellene inkább... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sweet.tv - internetes TV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Futás, futópályák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest