Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Tasker
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Floydman #3322 üzenetére
Szerintem nézd meg pontosan a szoftver infónál. Van egy BLG a családban, XEH/BLG-BLG/XEH, erre megjött. Mert bolgár.
Nekem XEH/XEH-XEH/XEH, erre nem jött meg.
Sammobile oldala szerint még nincs Magyarországon frissítés. De pl Bulgáriában, Görögországban, Németországban már van. -
petrosilov
tag
válasz
Floydman #2684 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ!
Most is nyomkodom a jószágot, szép is, gyors is, nagyjából egy-két percig. Aztán "Rendszer UI nem válaszol üzenet, majd csönd, vagy csak nem reagál semmire egy darabig, fekete képernyő, majd újra jó. Egy percig. Sajnálom, mert tetszene egyébként.
Akkor az lenne a terv, hogy visszaküldöm a T-nek, hogy elállok a vásárlástól, majd utána rendelek majd egy másikat. Nem érzem jó ötletnek szervizzel kezdeni, bár most sokkal egyszerűbbnek tűnne. -
törölt tag
válasz
Floydman #1411 üzenetére
Beírtam a véleményemet sokaknak nem tetszik.
Nem lett volna a kérdező eszembe nem jutott volna ide beírni bármit is P20 kapcsolatban.Nem vagyok Huawei párti de szerintem használtan egy p20 jobban megéri garival mint ez újonnan.
A procija 2X ilyen erős az A40 AMOLED kijelzője meg nem dob 2X annyit a másikhoz képest nincs az a nagy különbség.
Méretben sem fogod észrevenni kezelhetőség téren azt az 5mm amennyivel a P20 nagyobb.
Írják, hogy az A40 belakva meg megakad akkor mi lesz fél egy év múlva.Ez olyan nagy dolog?
Valaki nem így gondolja rendben nem azt vettétek rendben de nem is annak írtam aki már vett.
Utána jöttek a sértődések egóból és beszéltek 100 felé.
Persze ha olyan szar amit itt sokan nyomnak ellene akkor miért nem ment le az új ára még most sem 100E alá?
Azért csak nem egy kategóriába tartozik a 2 telefon ha összképet nézünk.
Az az IPS képernyő ami benne van olyan gagyi lenne mint egy 50E kategóriásé, hogy annyival jobb az AMOLED? -
Imi1981
veterán
válasz
Floydman #1147 üzenetére
De a kijelzőidő mennyire jön ki ezzel a használattal? Kb 10 %-ig merítve. Nekem ez többet mond.
Amúgy ebben az árban a Huawei y7 2019 van meg a honor 10 lite és kicsit drágábban a Huawei p smart 2019. Samsung A40 az amoled miatt tetszik jobban meg talán a kezelőfelület is. Ezért vacilálok kicsit. -
Imi1981
veterán
válasz
Floydman #1144 üzenetére
6-7 óra van lightos használattal? Böngészés, Facebook, youtube (youtube kevés). Néha youtube bluetooth hangszórón hallgatva. A mostani telóm 9-11 óra sot-ot tud ezzel a használattal de ebben 4100-as aksi van, szóval reálisan nézve 6-7 órát talán tud az A40 is szerintem.
-
válasz
Floydman #1067 üzenetére
Nincs tipp. Felold és kész. És nem csak ezért kapcsoltam ki, hanem azért is amit korábban írtam, hogy telefonálás közben, hiába a közelség érzékelő, bekapcsol a kijelző, amikor neki tetszik. Ez is a duplakopp miatt van. Kikapcsoltam, azóta nem ébred fel telefonálás közben a képernyő, illetve nem is old fel a zsebben. Talán később javítanak rajta.
-
-
Alsec
tag
válasz
Floydman #944 üzenetére
nyomd hosszan a kezdokepernyot- felület beallitasai- elforgatas fekvo modba legyen kikapcsolva
ha nem oldodna meg akkor töröld az esetleges témát. ikont ha állítottál be
ha ez sem oldja meg töröld a kulső értesítéssel kapcsolatos appot ha használsz
ha ez sem oldja meg factory reset
-
kalanchoe
senior tag
válasz
Floydman #581 üzenetére
Akkor jó kis telefon lehet. Te miről váltottál?
Sérülékenység alatt mit értesz pontosan? Könnyen karcolódik? Szerintetek pár napig, amíg nem szerzek szilikon tokot + üvegfóliát egy "bújtatós" tok elég lesz? Bár amíg nincs meg a kellő védelem, inkább a jelenlegi mobilom használom. -
Alsec
tag
válasz
Floydman #500 üzenetére
Fölösleges ClearPlexes meg tikxaros fóliát venni. Lehúzás, és semmivel sem ér többet a natúr ebayes 9h temperált üvegnél.
1. 9H Temperált üveg kijelzővédő 300ft/db [link]
2. Fasza csúszásmentes szilikon tok. 600ft/db [link]
3. Textiles, bőrhatású tok. 1000ft/db [link]
4. Temperált üveges tok műanyag peremmel, mintha minőségi lenne a hátlapja. 800ft/db [link]
Én ezekre esküszöm. Megrendeltem őket 20 nap alatt meg is jött kínából. Ez a 4 kiegészítő került annyiba, mint itthon egy tok vagy egy temperált üveg felrakással.
-
HKorn
veterán
válasz
Floydman #479 üzenetére
Sajnos meg tudom ezt erősíteni. Asszonynak 2 hét alatt csak táskában hordva, a kijelző csúnyán megkarcolódott pedig ugyanúgy bánt vele, mint az eddigiekkel, azokon meg 2 év alatt is alig lett valami halvány karc. Nem tudom milyen GG van ezen, de nagyon gyenge, ha van egyáltalán.
-
nyisziati
veterán
válasz
Floydman #449 üzenetére
Próbálj másik alkalmazást. Itt az összefoglalóban van néhány.
-
Alsec
tag
-
Tomiii258
tag
válasz
Floydman #423 üzenetére
Ez nem érdekes, hanem így működik a pixelek száma.
Egy 4:3 arányú kép nagyobb képet jelent, mint egy ugyanazzal az objektívvel készített 16:9-es, hisz az objektív ugyanolyan széles képet lát, a látómező és így az elkészült kép is ugyanolyan széles, csak épp levágja a tetejét és alját (ami 4:3-ban még látszana).
Emiatt a 16:9-es képen egyszerűen kevesebb a képpont ugyanolyan felbontás (mármint részletesség) mellett.update:
Bocs, félreértettem amit írtál, úgy látom ez neked is totál egyértelmű..sebaj, koptattam a billentyűzetet
Viszont pl 16:9 mellett is több lehetőség van a Mpixelre, tehát lehet állítani vele a felbontást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest