Hirdetés
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
válasz
elfelejtette #4388 üzenetére
A páromnak most jött elő, hogy frissítés óta nem tud semmilyen wifire csatlakozni, csak karikázik. Volt azóta valami megoldás erre?
-
Depression
veterán
Ízlések, és pofonok. Én pl. sosem adtam el egy telefonomat sem, így egyáltalán nem érdekel, amikor leamortizálódik. Addig használom, míg az akksija meg nem adja magát. És vannak, akik kincsként őrzik, őket is megértem.
-
Depression
veterán
A párom szerint gyönyörű képeket csinál, és csak mobilon nézi, vagy megosztja fb-on, a hcu gépen elemezgeti, szerkeszti az elkészült képeket. A párom szerint gyors, a hcu benchmarkokat futtat. Ilyenekre gondoltam. Sőt, a párom flip tokot használ, neki még az aod sem hiányzik.
-
Depression
veterán
A párom teljesen oda van ezért, meg vissza. Szinte nincs is olyan nap, amikor ne dícsérné, és már 2 hónapja bizrosan megvan. Az ő boldogsága meg nekem mindent megér, szóval ha nem hardcore usernek lesz véve, akkor nagyon ajánlom.
-
Depression
veterán
válasz
metalstorm #1675 üzenetére
Tréjmlobil hiába tünteti fel, ha arra 2 hónapp csúszással jönnek a frissítések.
-
Depression
veterán
válasz
nylontacsko #1533 üzenetére
Kicsit olvass vissza. Az a közelségérzékelő, és az utolsó frissítéssel jött a hiba. Majd javítják.
-
Depression
veterán
A párom telefonja 3 csörgés után bemondja, hogy sms-ben kap értesítést telenornál. Ez azt jelenti, hogy nála szinte ki sem csöng. Volte-t kikapcsoltam nála, az sem segített. Hol kellene keresnem a hibát?
-
Depression
veterán
A pátom összes fényképe elveszett, mert elszállt az sd kártyája. Hol lehet beállítani, hogy minden fénykép és videó automatikusan mentődjön egy felhőbe?
-
Depression
veterán
Szinte mindenhol írom, szerintem már itt is kértem, hogy ha valaki segítséget kér, és közben megoldja, akkor írja már le, hogy hogyan oldotta meg, mert ha valaki erre keres rá, akkor pont annyit lát, hogy megoldódott. De eddig mindig hiába koptattam én is a billentyűzetet.
-
Depression
veterán
válasz
Imi1981 #1148 üzenetére
Én a páromnak vettem az A40-et telenornál, és az egyetlen igazi ellenfele a redmi 7 lett volna. A "hülye" alsókategóriás telefonjait kerülni kell, igazi ipari hulladékok. Volt "szerencsém" egy y6 2018-hoz, mint céges telefon. Sajnálok mindenkit, aki a mate és p20 telefonok tesztjei alapján elhitte, hogy maga az egész márka jó.
Viszont a párom az első 0Ft-os samsung J5-öt cserélte erre. A J5 4 vagy 5 évet szolgált, mielőtt kezdett rosszalkodni. Ráadásul, ha kérsz egy kódot, amit akár én is tudok külldeni, akkor az A40-et blue+m csomagban ingyen megkapod. Nekem nem lesz előnyöm belőle, mert a páromnak már megvan a telefon, én meg nem váltok a hello datáról, szóval bárkitől lehet kérni kódot a telenor topicból. -
-
Depression
veterán
válasz
stanley00 #960 üzenetére
Csak a telefonba dugható oldala változik, a másik oldala ugyanolyan sima usb csatlakozó, amit bedughatsz a gépbe.
De ha még nem ismernéd, akkor ajánlom a wifi ftp server-t a kábelezés helyett. Egyszer beállítod, és wifin keresztül is teljes hozzáférésed lesz a telefonhoz. -
Depression
veterán
-
Depression
veterán
válasz
bakonyip95 #825 üzenetére
Külső programot próbáltál már? Pl. :[link]
-
Depression
veterán
Ma rendeltem én is egyet a páromnak, telenornál előfizuval ma beesett 10k Ft alá (az eddigi 45k helyett). Nagyon remélem, hogy boldog lesz vele.
Tokot hol érdemes venni? Telenornál a boltban árulnak? -
Depression
veterán
válasz
#04430080 #124 üzenetére
Nem csak a másfél centi a különbség, hanem azért ott van kb. 30k Ft különbség is, ami egy előfizetésnél már simán lehet 50%-os felár is. Páromnak néztem ki ezt a telefont, telenornál elég olcsó volt, most viszont inkább az a7 lesz a befutó, ami ~20k-rel olcsóbb most már. Az is csak 1,5 centivel nagyobb. Nem érdekli, hogy milyen játék hogy fut, csak messenger, facebook, és dzsatubé menjen.
Van egyébként tapasztalata valakinek, aki a7-ről váltott volna, vagy van közelében mindkettő? Érdekelne a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külpolitika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest