Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One UI zápor esett a hétvégén
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Észrevettem, hogy töltés közben határozottan melegebb a telefon hátulja (akkuja), nem forró de elég meleg, a kijelző is melegebb ha telefonálok éppen. Jól sejtem, hogy az akkunak annyi lesz benne? -
garga01
őstag
Köszi, ettől féltem...
Az a nagy gondom vele, hogy mivel céges + privát sim is van benne, most épp 367 telszám van, és a 90%-a meg van adva, melyik kártyáról menjen a hívás. Anno mikor a régi Nokiáról költöztem át, eszméletlen szívás volt ezt beállítani. Google accountba vannak mentve a kontakttok, külön egy a cégesnek és egy a privátnak (2 db fiókkal vagyok belépve rajta).
Azt lenne jó megoldani, hogy egy app vagy vmi beállítsa, melyik fiók melyik kártyáról menjen. -
garga01
őstag
Sziasztok!
Egy ideje azt csinálja a telefonom, hogy hiába van bekapcsolva a mobilnet nincs internet és nincs ott fent a nyíl sem hogy lenne kapcsolat. A Wifi + mobilnet is mindig be van kapcsolva, hogyha megyek-jövök automatán átmegy egyikről a másikra. 2 db Yettel SIM van benne, mind a kettőt cseréltettem már mert azt tippeltem esetleg az a gond. Mind a két sim-en van net is, ha átváltom a másikra, van hogy megjavul, de van hogy ez sem segít csak újraindítás. Elég zavaró, mert sokszor elfelejtem aztán ha hosszabb ideig nem vagyok wifin feltűnk egy idő után, hogy nem jött semmi e-mail, üzenet... Ezen segíthetne egy gyári visszaállítás? Nagyon nem akarnám, főleg ha nem segít, de ha nincs más megcsinálom... -
garga01
őstag
Sziasztok!
Más nem járt így véletlen?
Amikor telefonálok valakivel, majd elveszem a fülemtől és le akarnám rakni, lezárt képernyő fogad, feloldom a telefont és nem a hívás ablak jön be, hanem helyette ez az adja meg a számát felugró ablak. Megadtam már neki vagy 5x, az átugrikot is nyomtam akkor is előjön. Keresgéltem a neten, az üzenetek appban kikapcsoltam a csevegés funkciót, de ez sem segített továbbra is feljön és rettentően idegesítő. Mit lehet ezzel kezdeni? Gyári beállításokat nem igazán szeretnék, be van rajta állítva Google meg MS autentikátor is.
-
garga01
őstag
Sziasztok, jelenelg Android10, OneUI 2.0 van a telefonomon, de jó ideje jön az értesítés, hogy van új szoftververzió (android11, oneui 3.0). Megéri, javssolt frissíteni? Nekem a mostani rendszer tökéletesen megfelel, nem örülnek ha nagyon át lenne variálva. Nincs semmi különleges progran rajta, de céges telefon, így fontos hogy az outlook, teams, ms authenticator,chrome menjen. (Meg persze a telefon,sms).
Azért vagyok ennyire szkeptikus, mert amikor a Nokia5öt hasonló android verzió frissítés volt, totál lassú és használhatatlan lett a szoftver, a háttérben állandóan bezárt mindent, chrome tabokat,stb... -
garga01
őstag
válasz
Geri12345 #4580 üzenetére
Köszi, én meg pont ezt a dupla telefon gombot nem szeretem.
A Nokián tök jó volt, hogy amikor először hívtam valakit, megkérdezte melyik SIM legyen, mint nálad a jobb oldali képen, annyival kiegészítve, hogy volt alatta egy pipálási lehetőség, mentse el. És akkor így akiket gyakran hívok, letárolta hozzá. Sajnos akkor itt nincs ilyen, frissítés után sem -
garga01
őstag
válasz
Geri12345 #4569 üzenetére
Szia! Nálad ez a tárcsázó milyen android alatt néz ki így?
Én nemrég váltottam A40-re Nokia5-ről. Hiába állítom be, hogy kérdezze mindig a SIM kártyát vagy állítom át, hogy melyik az elsődleges, nálam a bal oldali képen mindig 2 zöld telefonkagyló van a 2 sim kártyának. A Nokiánál be lehetett állítani, melyik névjegyet melyik SIM-el hívja, de itt nekem sehogy se sikerül. -
garga01
őstag
Sziasztok. Nemrég kaptam egy A40 dual sim-es telefont, amiba a céges+privát számomat is átköltöztettem Nokia 5-ből.
A dual sim-es telefonálás nem világos nekem viszont. A Nokiában be volt állítva, hogy kérdezze meg amikor hívok valakit, melyik sim-ről hívja és ezt névjegyhez el tudtam menteni. Itt azonban hiába állítom be, hogy mindig kérdezzen, igazából a telefonkönyvnél 2 telefonkagyló van a 2 simhez. Itt nincs ilyen lehetőség, hogy névjegyhez lementse melyik simről hívja?A másik, hogy a névjegyzékben beállítottam, hogy Vezetéknév, Keresztnév legyen a sorrend de a "telefon" appban már fordítva mutat mindenkit... ezt hol kell beállítani? Nagyon hülyén mutat és zavaró, főleg hogy sok embernél a keresztneve után beírtam egy cég nevet is. (A névjegyet szerkesztésre megnyitva külön és rendesen be van írva a kereszt és a vezetéknév a megfelelő mezőbe.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.
- Házimozi haladó szinten
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Házimozi belépő szinten
- Sweet.tv - internetes TV
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- További aktív témák...
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest