- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
-
Mobilarena
Összefoglaló
Samsung Galaxy A3 (2016)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz BuricsJ #7087 üzenetére
Az eséstől elmozdulhat a hangszóró, már jártam így, igaz más márkával. Ettől lehet halkabb. Szervíz témában keresd kék békát a hardver aprón, fórumokon dicsérik a munkáját és korrekt árait. Telórol most nem tudok linkelni, keress rá, az avatarja kék béka.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
-
szemesi69
addikt
válasz Kisfundy #6640 üzenetére
Factory Reset Protection (FRP) Feature
Törölni kell a fiókot factory reset előtt, kijelentkezni kevés. Újra bejelentkezel a fiókoddal, ami factory előtt volt. Majd törlöd, ezután megadhatsz mások fiókot.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz Probert75 #6444 üzenetére
Sajnos angol nyelvű, de én is fordítóval néztem, ebben benne van, hogy miért lehet google lock Factory Reset Protection (FRP) Feature
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz Probert75 #6442 üzenetére
Nekem nem volt még ilyen gondom, de bevált az a lényeg, szerintem nem recoverybe ment, hanem elindította a sima gyári vissza állítást.
Mostanában sok ilyen hasonló gond van a google marhasága miatt, sokan panaszkodtak, hogy lock lett a vége, sőt olyant is olvastam 24 órára letiltotta a google fiók aktiválását. Ezért a legbiztosabb módszer a google fiók törlése fr. előtt, normál esetben törölni is lehet simán, nem úgy mint a fórumtársnál, ott valami más biztonsági fiók védelem is be lehetett kapcsolva.Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz Ununqatrium #6439 üzenetére
Na ugye, nem szerviz kell egyből, csak türelem, kis olvasás, kérdezés Most már mehet a háztól
Boldog karácsonyt Örülök, hogy sikerült[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz Probert75 #6437 üzenetére
Igen de az új gazdinál, fel fog menni, és kérni fogja a régi google fiókot, mihelyt el kezdi ellenőrizni, mikor megpróbálja a sajátját be írni. Sőt ha korábban be volt kapcsolva a biztonsági mentés, az lesz az első, hogy vissza állítja a wifit is jelszavastól a google fiókkal együtt és felfog csatlakozni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz Ununqatrium #6432 üzenetére
Fiokok - Google - jobb felul Egyebek - Fiok eltavolitasa. Felugrik a figyelmeztetö uzenet, hogy minden szemelyes adat elvész a keszulekrol, vagy valami ilyesmi, megerositem a torlest,
Na itt most jöhet az fr.
Szerintem îgy jó lesz. Semmit nem vesztesz, ha megpróbálod, gondolom nem a saját fiókoddal szeretnéd eladniXiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz Probert75 #6433 üzenetére
Mert amint felmegy a hálozatra ellenőrini fogja a google, és ha lock van, nem fogja tovább engedni, csak az eredeti fiókkal. Hiába húzza újra a romot. Szerintem be volt kapcsolva a fiók védelem ezért nem tudja törölni, hogy azt hol kell kikapcsolni, most meg nem mondom. Belakáskor szokta feldobni, hogy be lehet kapcsolni, de ki is lehet hagyni.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz Ununqatrium #6426 üzenetére
Először is ha már bejutottál a telefonba, első legyen, hogy a fiókoknál törlöd a google fiókodat. Utána már mehet az fr. és már bármilyen fiókot el fog fogadni. titkosítást ne csinálj, mert megint ki fogod magad zárni. Ha megvolt az fr. mikor kérné a google fiókot, ki tudod hagyni, ugord át. A tanulság ilyen esetben, először google fiók törlés, utána fr. és nem lesz gond Sokan járnak így, mert nem törlik a google fiókot és nyomnak egy fr.-t., és ha nincs jelszó elfelejtik, vagy mint nálad a szám meg szűnik, akkor jön a lock, mint az esetedben.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz leslieke #6370 üzenetére
Milyen reset benyomás? Ilyenről még nem hallottam Kicsit bővebben fejtsd ki mit szeretnél. Van gyári vissza állítás menüből, aztán factory reset recoveryből, mindkettő eredménye ugyan az, ha ezt végrehajtod, ami a telfon memóriájában van az bizony törlődik. Sd-t nem bántja, főleg ha addig kiveszed, de ha nem akkor se, ha nem jelölöd ki.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
Nem. Én már csináltam ilyent a vodánál, akkor még fizetni kellett érte. Egyedül az almánál lehet, ott semmi nem kell, csak az igénylést elküldeni, és a háttérben megtörténik, neked már nincs teendőd
Csak így lehet:
A függetlenítés általános lépései:Helyezz be egy másik szolgáltatóhoz tartozó SIM-kártyát.
A felugró ablakba írd be az SMS-ben kapott feloldó kódot.
Utána már, bármelyik szolgáltató kártyáját elfogadja.[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz Probert75 #6055 üzenetére
Okoz problémát? Jó pár samsung androidos telefonom volt az elmúlt években, nálam nem okozott gondot A cikkben egyértelműen leírták mire szolgál:
"A Samsung telefonokon alapértelmezettként fut a Samsung Push Service, amely nem más, mint az androidos rendszer-értesítő felpimpelt változata, amivel a különféle Samsung alkalmazások és szolgáltatások jelzéseit kapja meg a felhasználó. Tegnap frissült az app: semmi különös nem került bele, csupán "a motorháztető alatt" reszeltek a biztonsági funkciókon és stabilitáson, tehát elvben ez is egy szokásos, "csendes" update-nek ígérkezett."
Mivel alapértelmezett, így nem távolítható el, viszont a Play-ben, a frissítéseit el tudod távolítani.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
Kijelző: 1 ó 5 p 2 mp, 2 játék, PixWords 18 p 50 mp, Stickman Skate Battle 13 p 55 mp. hanghívás 9 p 11 mp.
Ezek voltak most a fő fogyasztók, de ha a gyerek többet játszik rajta, akkor is jól bírja. Ebben van wifi és adathasználat is, de ha nincs használva, ki van kapcsolva. Netezés közben és miatt sem lassul be, mert néha én is használom, eddig 5-6-7 alatt is jól teljesít. Nekem volt A32015, az is ilyen jól teljesített. Most is azt mondom, beállítások és a használat módjai senkinél nem egyformák. Nálam alap, hogy wifi vagy adat csak addig van bekapcsolva, amíg használom, szinkron csak manuálisan, használat után programok bezárva. Helymeghatározás és mentés soha nincs használva. Ez most egy keveset használt idő intervallum volt, de mint mondtam, volt már 8 nap kb. 2 és félóra kijelzőidővel is. Eddig a menü miatt volt panasz a párom részéről, de már lassan megszokja.
Általában jócskán elkerüli az ezer órát, mikor újraindítom, mert ő elfelejti. De nem erőltetem tovább, mert legtöbben nem hiszik el, soha nem felejtem el mikor beszóltak az A32015 topikban, mikor feltettem képernyőmentést, hogy két napja megy 4 és félóra kijelzőidővel, és a kis csávó beszól, de hát nem is volt használva, mondom neki szerinted mitől lett annyi kijelzőidő. Ezt most csak miattad mutattam, aztán részemről lezárva a téma, ezentúl ilyenről beszélhetünk, de csak veled és privátban[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
Már többször írtam itt az utolsó 1000 óra felett simán, újraindítás nélkül, és nem lassul be nem merül
Volt egy s4 minim 3-4 hónapig, az volt ilyen, egyszer merült mint a titanic, máskor jó volt, minden töltés után, mást produkált, végül kiderült, hogy hibás, csere utalványos lett.svensson +1
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
Egy észrevétel, ezek szerint A3 és A3 között is van különbség, mint már korábban is írtam, párom telefonja több mint ezer órákat megy lassulás és merülés nélkül Menne többet is gond nélkül. de néha ránézek és újra indítom. Úgy gondolom a használat módja és a használt programok határozzák meg, hogy lassulhat és gyorsabban merül.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
Párom telefonja 1000 óra felett szokott menni, mert ő nem indítja újra, én szoktam újraindítani, mikor néha ránézek, és nem lassul be, mivel keveset használja 8 napot is elmegy simán kb. 1 óra kijelző idővel, pedig a gyerek is lenyúlja néha játszani
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
+1 Kifogott egy hibásat, én s4 minivel jártam így, volt, hogy 2 százalékot merült éjszaka, de inkább 30-40 százalékot, 6 szerviz után, ki is harcoltam a cseréjét, akkor lett az A3 2015, ami nagyon bevált.
Gonosz legyek? Legközelebb dobok egy képet a páron telójáról, mikor 8 nap után töltőre van dugva, igaz keveset használja, de a gyerek néha lenyúlja játszani, de ennyit el megy többnyire, mindezt 7-es droiddal, és lassúnak sem mondanám[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz Probert75 #5822 üzenetére
Bocs, ezt benéztem, összekevertem az üzenet beállítások között lévő push üzenetekkel, azt lövöm ki Kösz, hogy korigáltál Igazad van csak root után lehetne. A telefon a páromé, csak most tudtam ránézni, hogy haza jött. Beállítani, frissíteni én szoktam. Viszont a frissítés jelzése nem csak azon múlik, ott samsung app, meg egyebek amik befojásolják, azt mind kilőni nem lenne egyszerű
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
Újra indítás után sem tűnik el? Vagy a következő töltés után, ha már biztos, hogy törölted? Mert ha elvileg nem maradt a programból semmi, akkor a következő töltés utánai aku statisztikában már nem kellene látszódnia. Vagy nem törölte teljesen és maradt utána szemét, azt meg nem egyszerű megtalálni.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz Bjørgersson #5789 üzenetére
Download módban látod a knox bit állást, ha ezt látod 0x0, akkor semmi gond
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz Bjørgersson #5786 üzenetére
Ha a knox nem billent és a régió kód sem változott, akkor maradt a garancia De igazából a knox a lényeg
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz Bjørgersson #5762 üzenetére
Legális módja van, az nem tiltott, itt a topikja [link], minden más warez.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
-
szemesi69
addikt
válasz Bjørgersson #5716 üzenetére
Knox nem billent, akkor még garis mindig
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz monosgeri21 #5649 üzenetére
Nekem nem kell, viszont ami oldalakat írsz, onnan csak egy fájlost lehet letölteni 6-ost, ha azt ráteszed a hetesre, garantált tégla lesz. Kicsit olvass vissza, mielőtt reagálsz valamire, köszönöm
Probert75 +1 monosgeri21 kolléga nincs képben, de azért válaszolt
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
Eléggé értek hozzá, ergo nem nyúltam mellé szerintem azért volt mert a szolgáltatónál hivatalosan függetlenítve lett. Mikor rá ment a XEH a csc VDH maradt, egészen addig, míg nem csináltam egy fr-t, na utána lett bulgár a csc, az volt a a multi csc-ben az első, át is írta rá fr. után, ugyanígy volt a VDH-val, fr. után lett német vodafon, ott a multi csc-ben az volt az első.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
Elméletileg igen, mint ahogy itt a hatosra is feltették páran a hetest, igazából S2-ön csináltam utoljára több fájlos romolást, 1 fájlost meg az A32015-ön, de ott nekem átírta a produkt kódot, ezért nem bízok abban, hogy aki ilyent tesz, marad az eredeti csc. Mondjuk az vodás volt, de hivatalosan függetlenítve lett, utána tettem rá 1 fájlos XEH romot és bulgár lett a csc, aztán vissza a VDH, erre meg német vodafon lett a csc.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz Bjørgersson #5576 üzenetére
#5571 ott a link ahol tudsz repair több fájlos romot keresni, de Magyar régiós nem lesz. Úgy tudod megoldani, ha találsz ott repair firmwaret, azt felteszed odinnal, ha kész, arra mehet a magyar 1 fájlos. Viszont csc kód lehet változni fog, és azt root nélkül nem lehet átírni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz Probert75 #5572 üzenetére
Várható volt, már többször elmondtam 1 fájlossal nem lehet vissza menni a botloader miatt. Néztem azt a leírást, de hiába van oem unlocker bejelölve, meg usb hibakeresés, ahhoz kell a boot is, ami ugye csak négyfájlosban van. Eddig nem folytam bele, de nem sok reményt fűztem ahhoz a leíráshoz
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz ferencem #5539 üzenetére
Egyedül egy ''szülinapp'' nevű ingyenes igo alkalmazást sajnálok, amit nem tudok pótolni, pedig nagyon szeretem HA ennek megmentésére lenne ötleted, azt megköszönném.
Ha már egyszer letöltötted, amikor lehetett, utána bármikor letudod újra tölteni.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz consono #5186 üzenetére
Ez így van sajnos, a témák még nem napra készek, nehéz olyant találni, aminél minden látszik rendesen. Ezt jelezte is a telefon frissítés után, hogy nem kompatibilis minden téma, de factory reset után is sokra azt írja, de azért már lehet szerkeszteni, ikonokat cserélni, alakul azért lassan.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
Én mondtam, hogy jobb lett a készenléti idő Igaz párom keveset használja, legutoljára 7 nap után én dugtam töltőre, még volt benne 30 valahány százalék, ebben volt kb. 2 óra kijelző idő is. Nekem P9 lite van szintén 7-s droiddal, és jelentősen többet bír az is, ami nálam 2-3 napot megy 5 óra kijelző idővel az már nem rossz. Egy biztos nem lett rosszabb mint a 6-s alatt volt.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
-
szemesi69
addikt
-
szemesi69
addikt
válasz bozsozso #5168 üzenetére
Miért kellene elmondani az ütődést. Beküldöd szervizbe, hogy egyszer csak el szineződött a kijelző. Ha külsérelmi nyom nem látszik rajta Nem kell őszinteségi rohamot kapni Láttam már ilyent egy A5-n, ismerősét, ő állította nem volt le ejtve, magától jelent meg az elszíneződés. Nem szabad mindent elmondani, csak simán be küldeni, hogy ez történt egyik napról a másikra
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
Van egy Samsung telóm nyomtam egy hard reset-et anno adtam neki egy ilyen neve nincs-emailt. ( nem szeretem ha túrkálnak a személyes dolgaim között, meg figyelik mit csinálok.)
Most akkor melyik samsung telóról beszélünk?
Nézd meg ezt [link] A videó szerint A szériára jó.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz consono #5095 üzenetére
Pár napig volt használva reset nélkül, nem volt semmi hiba, lasabb se volt mint 6-n. Aztán mivel mégis verzió ugrás volt, toltam neki factory resetet, újra lakva, minden újra telepítve, még nem találkoztam hibával. Gyors és még jobb lett az aku ideje. Mivel párom használja, szinte csak telefonál, nagyon kevés net használattal, néha a fiam játszik rajta, nálunk jó lett és bevált, de ez az én véleményem. Nyilván mindenki másképp használja, nem ugyanazon progikkal, így bőven lehetnek eltérések a működésben😀
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
Oké ő keveset használja, szerintem jó a hetes, nem panaszkodik rá, nem vagyok gonosz😀 Emlékszel? A 6-s is így indult, megoszlottak a vélemények, nekem bejön, igaz a jól megszokott menüjét meg kutyulták, de meg lehet szokni😀 A sajátomon is 7-s van, huawei, én szeretem. Mindkét telefonon jól bánik az akuval😀
Xiaomi redmi note 12 pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Merevlemez felügyelet SMART (S.M.A.R.T.) segítségével - www.hdsentinel.com
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Parfüm topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Synology NAS
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest