- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marxy85
csendes tag
Meg tudnátok írni, hogy milyen feszültség értékeket érdemes beállítani a SetCPU proginál ha OC-t akarok? Gondolom már kialakult valamilyen elfogadható érték ezekhez. Köszönöm!
-
Marxy85
csendes tag
Kipróbáltam és működik a 2.2-es telenoros romon a stock lock!
-
Marxy85
csendes tag
válasz
HUTCHDB #9478 üzenetére
A KIES-nek nem kell ODIN-os frissítésnél a gépeden lennie. A kettőnek semmi köze egymáshoz. Maximum annyit érsz el a KIES-sel, hogy a teló driverei feltelepülnek a gépre, de azok sem kellenek ODIN-hoz.
KIES helyett vannak más progik is amik kezelik a telót. Első Hsz-ben megtalálsz javaslatokat.
Kijelzőre nem tudok mást, mint szervíz, ha nagyon zavar.
Másik lehetőség egy fólia, ami kötelező ehez a telóhoz és még a karcot is takarja.MÁS:
A gyári 2.2 telenoros romnál mi az az alcore rendszercucc? Néha FC-vel bezár, mikor a névjegyzéket babrálom.
-
Marxy85
csendes tag
Esetleg kicserélhető a gyári 2.2 Telenoros romnál is a lockscreen az eredetire?
Már megszoktam és jobban is tetszik, mint ez az üveg elhúzós, és gyorsabb is volt nekem a hívás fogadásnál a feléledés is.
XDA-n találtam hozzá lehetőséget ami akár működne is, csak nem jó a letöltő link és nem tudok szólni hogy cseréljék.
Valaki ötlet?
THX
-
Marxy85
csendes tag
Egy tipp azoknak, akik nem frissítettek sikeresen KIES-sel, vagy még előtte állnak:
Nekem is csinálta, hogy mikor elindúlna ténylegesen a telepítés, egyszerűen a download módnál villan egyet a készülék, majd újraindítja magát és nem megy végbe a frissítés.
A megoldás, ahogy nekem sikerült kiküszöbölnöm ezt a hibát:
Amint újraindúl telepítés nélkül, gyorsan lehúzni a kábelt, újraindítani download módban, kábel vissza és már telepít is simán.
Nem fog megszakadni a telepítő, mikor lehúzod a kábelt a művelethez.
Remélem segít.
-
Marxy85
csendes tag
Mi a fityfene az: android.process.media? Mindíg leáll újraindításnál és idegesítő már...
Ez lenne a galéria futását jelző? Mert akkor eltávolítom a gyári galériát én is, bár eddig nem volt bajom vele, nem ragadt be nálam.
Valaki tudja mi ez?
-
Marxy85
csendes tag
válasz
hodostamas #7408 üzenetére
Láttam! Akkor holnap én is nekiveselkedek. Használja mindenki egészséggel
-
Marxy85
csendes tag
Az XDA-n valaki csinált egy stock locksreent a JPM-hez, ami elviekben műxik is. Még nem próbáltam, majd hétvégén lesz időm rá. Addig aki gondolja próba cseresznye.
-
Marxy85
csendes tag
Helló
Közkincsé tenné valaki a lementett T-s eclair romját, hogy egy haverom vissza tudja rakni?
Köszönet -
Marxy85
csendes tag
Üdv!
Valaki tudna adni linket a Vodás 2.1-es romhoz? Egyszerűen nem találom, a hiba biztos az én keresési technikámban van. Köszönöm!
-
Marxy85
csendes tag
Nekem pontosan ugyan ezt játsza el, de érdekes módon csak a BME hálózatra kpcsolódva. Régen valaki írta már ezt a problémát, (ha Te, akkor sorry, már rég volt...), aki azt állította, hogy aktív wifivel újraindítva már megint menni fog a net, de nekem így sem
megy, ha újra kapcsolódok.Érdekes módon viszont a kapcsolódik de mégsem állapotban egyetlen dolog mégis eléri a netet, és az a Feeds and Updates widget, de semmi más nem bírja elérni a netet.
Nem értem én sem, és semmi sem segít rajta, szinte mindent kipróbáltam már a rootoláson és frissítsen kívül, mert azt nem akarom megcsinálni.
Azt hiszem meg kéne várni a végleges frissítést, hátha javít, vagy valaki le nem teszteli újabb verzióval. -
Marxy85
csendes tag
válasz
csepi83 #2062 üzenetére
Többen ajánlották a PAW server-t, marketen fent van és wifis átvitelt tesz lehetővé.
Eddig tartott átrágni magam a topikon, köszönöm mindenkinek a sok hozzászólást, nekem is sokat segített.
Nemrég tettem szert egy G3-ra, első droidos telóm, eddig nem figyeltem meg rajta különösebb problémákat, kivétel az előzőekben említett újraindulást a Google szinkronizációnál, amikor azt írja ki hogy túl sok dolog törölve ezért nem lehet szinkroizálni próbálja meg később.
A sim-em régi, APNdroid fent, GSM mód csak, így nem volt hálózateldobásom.
A névjegyek átmásolásával megkűzdöttem, mivel nem vagyok olyan jártas se a Gmail szinkronizációban, sem a .csv-s másolásban, azért végül megoldottam kékfoggal meg kreativitással...
A GPS-em eddig tűrhetően működik, magától nagyon lassan, de GPSopt-al egész gyorsan és több jelet fog és tart. Nem kell újraindítás ahoz hogy GPS kikapcsolás bekapcsolás után újra gyorsan találjon holdakat.
A WIFI eddig csak itthon volt tesztelve, nemsokára kipróbálom máshol is, hátha másképp viselkedik majd. Eddig ezzel sem volt különösebb bajom, nem a legerősebben fogja a jeleket szerinte, de viszont teszi a dolgát egész szépen.
Eddig teljesen tetszik és megelégedett vagyok a készülékkel, remélem ez így is marad.PDA: I5800XWJJ2
Phone: I5800XXJH1
csc: I5800PANJJ2
Nem rootoltam és nem frissítettem eddig még egyszer sem
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tenisz topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest