- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- One mobilszolgáltatások
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beppe91
aktív tag
Hello.
Remélem tudtok nekem segíteni, haverom megkért, hogy frissítsem a galaxy 3-asát, most 2.1 update van fenn neki, hivatalosan telo frissítette, de eléggé lassu, meg akad néha, ezért kért meg engem, mivel én a galaxy s-met már nem egyszer frissítettem főzőtt romokkal is, gondoltam ugyanolyan egyszerű lesz, na nem így történt, olvasgattam sokat neten, de mindenhol más van írva így nem tudom melyik a jó és biztosngáos megoldás, samfire-ről elég sok rosszat halotta, h vannak ott elég halott romok, máshol meg minden más jpf, jbb, van ahol 4 file van ahol csak egy tar fájl és akkor one packageel tegyem fel, van ahol download módba kell tenni, van ahol uploading módba, és így teljes zavarba vagyok már nem akarom téglává varázsolni a telóját, itt az egyik hsz-ben részletesen le van írva de ott is előszőr valami 2.1 firmware-t tesz fel azátn 2.2 és így nem telejsen értem, leszedtem már froyo home.tar-t is meg odint, apollo ops-ot. Tudnátok valami részletes müködő biztos módot a frissítésre?köszii előre is nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- One mobilszolgáltatások
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Villanyszerelés
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- VR topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged