- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
7Heads Drago #284 üzenetére
Ha kiadnak egy uj update-et azt akkor szerinted csak az uj iPhone-okra optimalizaljak?
Nem lenne nekik egy kulon dedikalt csapatuk akik a regi eszkozokre fejlesztene?
Na azert ez vicces lenne ha igy lenne.
Azota szkeptikusak itt az emberek amiota egyszer kiderult, hogy lassitotta az Apple a regi keszulekeket. Szerinted ezt el mernek jatszani meg egyszer?!
De meg ugy is, hogy "lassultak" anno a regi keszulekek
1. meg mindig irigylesre melto, hogy a tobb eves telefonjaikra is kijott a frissites
2. megneznek en egy androidos telefont ami 3-4 akar 5 ev utan mennyire gyors.
Ha pl. megveszel egy androidos telefont es out of the box brutal gyors es teszem azt sosem frissited, mert nem akarsz kockaztatni ugyis szarra fog lassulni egy ido utan es azon meg egy HR sem segit. -
Razzul
őstag
válasz
7Heads Drago #278 üzenetére
Tech2 Laci elég jól összeszedte. A "lassítást" pedig ki lehet kapcsolni.
-
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #278 üzenetére
A cikkben elég jól levezetik, mit hoz az új iOS (bár pl. a privacy témára nem nagyon tértek ki, de az Apple oldalán azzal is bővebben foglalkoznak).
Én 8-asra felraktam a fejlesztői bétát, minden belengetett feature elérhető volt, leszámítva a duplakoppot, de azt mondjuk nem is reklámozták.
Ezen túlmenően a Neural Engine hiánya miatt várhatóan az offline fordítás is gyengébb eredményt fog majd produkálni a régebbi modelleken, legalábbis elvileg.
Lassulást nem tapasztaltam (merülési problémákat viszont igen), de ha te belefutottál ilyesmibe míg a bétát próbálgattad, akkor használd a feedback appot, azért van
Óh, igen, linkelt a kolléga egy videót, amiben a régi SE-n tesztelik az új iOS-t, szerintem elég szépen futtatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged