Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
kennystyle #5628 üzenetére
Van egy olyan sejtésem, hogy blakey-nek is erösen igaza lesz a minöségi oldalon... Ez a lossless zenehallgatás még mindig spéci megoldásokat kiván, és az apple TV ahhoz kevés lehet. De ne legyen igazam. Én letettem a lossless minsöségröl pont ilyen okok miatt, azt a keveset ami van, direktben USB-röl dugom az erösitöre és onnan vezerelve hallgatom, tehát maga az erösitö beépitett lejátszója teszi a dolgát -> még kevesebb konverzió és rövidebb jelfolyam -> még jobb végsö minöség, még ha a lossless formátum elméletben nem is engedne mást, a fizika azért mégis fizika (huh ebbe most ne menjünk bele, ha kérhetem).
-
blakey
titán
válasz
kennystyle #5628 üzenetére
De Apple TV-vel nincs minőségi zenehallgatás, vagy van, de csak 48/24, ennyi és pont. Ha megfelel, akkor hallgatod, ha nem, akkor másik irányba mész.
Leírtam, hogy miként tudod használni, ha nem tetszik, nem használod, nincs más lehetőséged. Én minőségi zenére Amlogic box + CoreELEC-et használok USB DAC-kal. -
blakey
titán
válasz
kennystyle #5621 üzenetére
Az Airplay fix 48/24-et küld, tehát mindegy, hogy mit csinálsz. Minőségi zenehallgatáshoz nem biztos, hogy az Airplay a legjobb megoldás, viszont általános zenehallgatáshoz megfelelő, sűrűn használom., most is arról hallgatom a zenét. Távirányító gyárilag van az iOS-en, semmit nem kell telepíteni, kijelző nélkül is használható, ha tudod, hogy mit csinálsz, egyébként nem kell hozzá semmilyen táv, főleg, ha mindent Airplay-el oldasz meg.
-
Parson
addikt
válasz
kennystyle #5623 üzenetére
Akkor nincs mese, olyan megoldást kell találni, amilyet alapból irtál - de ne vakon irányitás legyen (100% controll legyen, különben beleszaladhatsz pár zsákutcába szórakozás közben), hanem táveléréssel - én erre iPad-et használnék + kérdés még indig a támogatottság apple TV OS / applikáció szinten. Erre majd a többiek okosabbat tudnak mondani, ha tudnak.
-
Parson
addikt
válasz
kennystyle #5621 üzenetére
Én egy control monitort azért beiktatnék a rendszerbe ezesetben, ha mindenképp apple TV lenne a lejátszó. 1 HDMI splitter-rel ez gond nélkül megoldható lenne, és amikor zene megy, akkor a control monitor müködne, amikor mozizás, akkor meg csak átkapcsolod a Projektorra. Különben vakon menne pár lépés itt vagy ott...
Persze ha müködik vakon is a cucc, akkor a fenti kiegészitö megoldás felejtös.
A második témában amúgy nekem is hasonló a célom, HA veszek egy apple tv-t akkor az egy erösitön keresztül megy kijelzöre, ahol az erösitöt bármikor kikapcsolom és a kijelzö belsö hangszoroi is tudnak dolgozni... de nálam nincs Prjektor csak egy nagy LCD kijelzö (ergo TV).
Az, hogy a konkrét, vagy általános példában is az iPhone miként használható szimpla távirányitóként, ahol 1. az apple TV maga a lejátszó egység, vagy 2. az iPhone a lejátszó egység, és csak tovább küldi az apple TV-nek az anyagot, az egy külön téma, de valszeg mindkettö megoldható, hiszen míg a 2. esetben Airplay, az 1. esetben meg lokális app távirányitva az apple TV-n a megoldás. Én utóbbit javaslom, a stabilabb jelfolyamra. De lássuk, mit mondanak a többiek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Óra topik
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged