- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kennystyle
aktív tag
Köszönöm, de itt pont a minőségi zenehallgatás lenne a cél. Az általánosan elnyekereg a háttérben az más tészta, arra van megoldás :-)
Valószínű Parson fogalmazott jól, nekem távelérés kéne az Apple TV-hez, vagy valami hasonlóhoz ami jó minőségben küldi ki utána az erősítőre a Tidalt és esetleg a lokálisan elérhető FLAC-t.
-
kennystyle
aktív tag
Pont ez a lényeg, hogy ne kelljen plusz monitor.
Eddig egy HTPC-t használtam, azt szeretném kiváltani. Erre volt kötve egy monitor is de azt sem kényelmes használni mikor leülnék a fotelba zenét hallgatni a monitor meg 3 méterre onnan. Ott megoldottam úgy hogy Spacedesk -el vezéreltem a pc-t tabletról.
Mozizásra jobb megoldásnak tűnik most nekem egy hálózati lejátszó, az már megvan de ott ugye úgyus van projo nyilván. Zenére szeretném megoldani külön monitor nélkül.
És persze a minőség is fontos ez esetben. Mert pl Spotify megy alapból az erősítőn de az a Tidalhoz képest nem az igazi. -
kennystyle
aktív tag
Viszonylag spéci kérdésem lenne.
Adott egy moziszoba, ahol mint kijelző csak 1 projektor van. Ezt zenehallgatásnál nem szeretném bekapcsolni. Létezik olyan távvezérlés funkció, hogy Iphoneról tudjam irányítani az Apple TV -t külső monitor nélkül ? Amit neten találtam a control center -es távirányító funkció az nekem erre nem tűnik alkalmasnak.
Gondolom az működne, hogy Iphone-n fut a Tidal pl. és airplay-en keresztül átlővöm az erősítőre kötött Apple TV-re. Viszont itt nekem a minőség kérdéses, mert ez esetben ha jól gondolom nem az Apple TV kezelné "natívan" a Tidalt és küldi ki a lossless minőséget, hanem a teló valahogy átküldi az Apple TV-re és az megy az erősítőbe.Ha valakinek van erre tapasztalata, ötlete azt megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest