Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
Ez a te véleményed, és mint irtam, semmi gond vele. èn hosszú távra tervezö tipus vagyok, és mindeddig mindig bejöttek a számitásaim, soha nem voltak gondjaim, most is azért vagyok körültekintö mielött megveszek vmit. Sajnálom, ha ez másnak fura, de ez van. Ha a plusz 1-2 év helyett 10-et fog járni, annyival késöbb fogok újat venni. Ez csak plusz. Amúgy meg nem sietek sehova ezzel sem, szóval van türelmem kivárni a nekem megfelelö megoldást. Viszont a szakvéleményt a HW/SW aktuális minöségéröl újfent köszi, de azért még mazsolázom az infókat, lehet az én igényemnek így is OK, és közben egy SW update meg úgyis megoldja majd ezt (ha nincs HW hiba).

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Energiaital topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi belépő szinten
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Fejhallgatós találkozó
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Formula-1
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A17 5G 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15C 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 14C 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest