- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
dni
őstag
Igen, támogatott a PS kontroller is, van rá pár casual játék az App storeban.
MrMacRight - Top 30 Apple TV Console Games -
blakey
titán
És mindegyik a legfrissebb rendszeren fut, szóval nem hinném az utsó frissítés akasztotta volna meg... - ilyet nem is írtam, nálam is hibátlan, de néha valami beakadhat szoftveresen is, mint írtam a távirányítónak is van saját szoftvere és egyes távirányítók "hajlamosabbak" a kiakadásra, pl. a 2022-eshez járó, legalábbis a legtöbb panasz azzal kapcsolatban érkezett.
-
Imi1981
veterán
Bármilyen bluetooth fülhallgatóval lehet használni! Én egy Lenovo agybadugós füleseel használom mert ennek alacsony a hangkésése . Van egy xiaomi redmi buds 3 ami sokkal jobban szól de azzal nagyon késik a hang sajnos. Én is tervezek venni egy airpods-ot amúgy mert kényelmes és jól szól az ilyen nem agybadugós fülesek között.
Kérdés! Azt én sem tudtam, hogy akár kettőt is rá lehet csatlakoztatni! Ez csak airpods-al működik vagy más bluetooth fülest is lehet kettőt csatlakoztatni?
-
-
aujjobba
addikt
-
blakey
titán
A PC is ugyanahhoz a routerhez csatlakozzon, még szép, hogy jelenleg semmi sem látja. Akkor látná ha jól beállítanád a UPC-t és a saját routert is, de gondolom nem csináltál 1 hálózatot.
A modem üzemmód a bridge mód, abban legyen és minden eszköz a routerhez csatlakozzon. -
blakey
titán
Alapból a 4k dolby 50 hzen volt, - ne tedd Dolby-ra, legyen 4K 60Hz SDR, semmi értelme a Dolbyt erőltetni,, elég ha akkor lesz DV ha olyan anyagot kap. Egyébként nem alapból arra áll hanem felajánlja, nekem is felajánlotta, de inkább maradok a 4K 60Hz SDR-nél alapbeállításon, minden HDR és DV esetén meg szépen átvált.
-
blakey
titán
Lehet esetleg köze, hogy az apple Tv félbontását pár órával korábban, átállítottam a video-hang menüben a 4k dolby/50hz/-rol - 4k dolby/60 hz/ re ? - Miért állítod DV-re a GUI-t? semmi értelme. Maradjon a GUI SDR és ha HDR anyagot kap akkor szépen arra vált. Nem tudom mihez lehet köze de simán előfordulhat, hogy a váltás miatt történt.
-
blakey
titán
A készüléket kívülről egy-egy dolog különbözteti meg, a sima 4-esen hátul van egy USB-C csatlakozó, a 4K-n alul van ventilátor., ha meg összeségében nézzük, akkor a sima 4-es doboza fekete, a 4K-é meg többnyire fehér, a távirányító 4K esetén a Menü gombnál kapott egy fehér "gyűrűt", kb ennyi a külső különbség.
-
blakey
titán
Általában jók a frissítések, 2 éve kezdtem sima 4-essel, azóta ez az első hibás frissítés, ilyen még nem volt. Szerintem komolyabb frissítés lehetett és a tesztelés pont ezeket a hibákat nem tudta feltárni. Nálam ki van kapcsolva és általában megnézem mit hoz a frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 5470 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- HP A8-as Radeon VGA kártyás notebook leárazás!!! AkciÓÓ!
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Acer A515-55 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Intel Iris Plus I Cam I W11 I Gari!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest