Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandor
tag
Hát pedig elhiheted , néha nem rossz dolog megnézni egy adott filmről némi infót, előzetest, ( imdb meg google nélkül) hogy érdemes -e egyáltalán letölteni.Sokszor találok olyan filmet is ,ami a borítója alapján megtetszik , megnézem az előzetesét , aztán már szedem is le, pedig nem is hallottam róla. Persze tudom egyeseknek a kevesebb , néha több. Akkor ezek szerint az infuse-ban ezt nem tudom.
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy az apple tv 4k-n,ha filmlejátszás közben rámegyek az infora, akkor a lejátszott műsor tartalmáról ad információt.Hol tudom megnézni az aktuális képfelbontást , bitrátát, videó módot , kodeket, stb? Dune-nél ezek lejátszás közben , az info gombra előjönnek. Gondolom itt is meg lehet nézni ezeket az infokat valahol, csak nem tudom hol keressem. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Varsapura - Ez lesz a miHoYo következő nagy dobása?
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest